Pirmā tikšanās.

Reitings 5
Reģ: 06.07.2015
Sveiktas meitenes!
Ir sanācis, ka nesen esmu iepazinusies ar kādu puisi internetā. Jau kādu laiciņu sarakstamies un nu plānojam satikties. Abiem mums ir 16. Tā satikšanās ir diezgan problemātiska, jo starp mums ir vairāk kā 200 kilometru. Bet tas nav galvenais. ES uztraucas par to, ka varētu viņam nepatikt, jo neesmu nekāda seksīgā auguma īpašniece un arī nekāda skaistuma karaliene. Viņš ir patiešām glīts un pievilcīgs. Būtu grūti viņu pazaudēt, jo uzticamies viens otram un runājam par pilnīgi visu. Esmu viņam teikusi, ka Baidos no tā, kā es viņam patīkamu un viņš vienmēr cenšas mani pārliecināt, ka esmu skaista, seksīgā utt... Bet es zinu, ka tā nav. Uz bildēm izskatos daudz savādāk. Un turklāt kā jau teicu ne reizi neesam tikušies. Baidos no tā, ka būšu pārāk.. Kā lai pasaka.. Resna gluži nē, bet apmēram tā.. Sveru 64kg... Tātad.. Mans jautājums ir.. Viņš tiešām nemainīgs savas domas ? Ceru, ka varēsiet palīdzēt, jo man tas ir svarīgi. Pa šo laiku esmu paspējusi viņā iemīloties līdz ausīm un viņš arī. Abi to zinām.
06.07.2015 15:45 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
ceri uz labāko, bet esi gatava tam sliktākajam :D no personīgās pieredzes - arī biju iepazinusies ar puisi caur netu, skaipojām, rakstījāmies sazvanījāmies utt un viss tik tiešām bija forši! bet kad satikāmies dzīvē viss bija galīgi savādāk, es pat nezinu kāpēc, dzīvē man viņš šķita tik patizls, nu kaut kāds savādāks nekā tad, kad sarakstījāmies. protams nekāda turpinājuma tur nebija un fig s ņim :D
06.07.2015 18:53 |

Reitings 90
Reģ: 07.10.2013
KristīnA! Kā nu ne. Visu laiku cenšos viņu saprast, izdibināt kaut ko. Vienīgais, ko dzirdu - man nav laika. :(
Kā pasaku - viss man pietiek, tā viņš man zvana, izrunājamies, viņš man stāsta cik daudz strādā (~14 h dienā vai pat caurām naktīm) Un tā nu es no viņa pat aiziet nespēju.
Gribas ticēt, ka tad, kad darbi būs garām, atgriezīsies mana pasaka. Zinu, ka naivi. Ar jebkuru iepriekšēju puisi nebūtu neko tādu pieļāvusi un sen jau būtu aizgājusi. Bet ar šo es nevaru. Nevaru un viss. Ciešu nenormāli, bet aiziet arī nespēju. :(
06.07.2015 18:53 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Puķe un cik ilgs jums ir šis periods? Jūs tgd šķirti? (es domāju - Tu šeit, bet viņš citā zemē)
06.07.2015 18:56 |

Reitings 90
Reģ: 07.10.2013
Nu, mocos jau gandrīz 2 mēnešus. Nē, viņš tepat Latvijā. Smagi, kad darbs un nauda ir svarīgāks par visu citu.

Varbūt vēl kādai ir tāds darbaholiķis? Kā tiekat ar to galā?
06.07.2015 19:02 |

Reitings 91
Reģ: 15.06.2015
Vaig satikties peec iespeejas aatraak, lai neveidojas nepareiz priekstats un neteeree laiku, emocijas lieki :)
06.07.2015 19:05 |

Reitings 10
Reģ: 16.02.2015
jūs skype esat runājuši? viņš ir reāls cilvēks?
es vienkārši skatījos to seriālu pa TV un cilvēkiem internetā neuzticos :D
07.07.2015 00:01 |

Reitings 448
Reģ: 06.06.2015
KristīnA, Sirsnīgs sveiciens ar gatavošanos kāzām. (l) Prieks par Tevi, mīļā. (l)(l)(l)
Tavs stāsts tiešām ir super. (l)

Bet par Mexico-Love,- Šausmas! :-O:-D
07.07.2015 00:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits