Sveiktas meitenes!
Ir sanācis, ka nesen esmu iepazinusies ar kādu puisi internetā. Jau kādu laiciņu sarakstamies un nu plānojam satikties. Abiem mums ir 16. Tā satikšanās ir diezgan problemātiska, jo starp mums ir vairāk kā 200 kilometru. Bet tas nav galvenais. ES uztraucas par to, ka varētu viņam nepatikt, jo neesmu nekāda seksīgā auguma īpašniece un arī nekāda skaistuma karaliene. Viņš ir patiešām glīts un pievilcīgs. Būtu grūti viņu pazaudēt, jo uzticamies viens otram un runājam par pilnīgi visu. Esmu viņam teikusi, ka Baidos no tā, kā es viņam patīkamu un viņš vienmēr cenšas mani pārliecināt, ka esmu skaista, seksīgā utt... Bet es zinu, ka tā nav. Uz bildēm izskatos daudz savādāk. Un turklāt kā jau teicu ne reizi neesam tikušies. Baidos no tā, ka būšu pārāk.. Kā lai pasaka.. Resna gluži nē, bet apmēram tā.. Sveru 64kg... Tātad.. Mans jautājums ir.. Viņš tiešām nemainīgs savas domas ? Ceru, ka varēsiet palīdzēt, jo man tas ir svarīgi. Pa šo laiku esmu paspējusi viņā iemīloties līdz ausīm un viņš arī. Abi to zinām.