Zaptesburka- esmu bijusi uz rentgenu, kur teica ka esot paplasinats sirds kreisais priekskambaris. Nosutija uz ehokardiografiju. Tur teica, ka neka tada neesot tikai kaut kada sienina starp kambariem mazliet vairak ieliekta. Arste teica, ka tas neko neietekmejot, tikai to, ka no dabas es esot emocionalaka neka tie, kuriem izliekums esot normals.
Tad aizgaju pie neirologa. Talak aizsutija uz galvas un kakla doplerografiju. Tur ari neko isti neatrada. Tikai to ka man biezi esot zems asinsspiediens. To jau es zinaju pati. Vel nosutija uz biokimijas asinsanalizem un MR galvai.
Sos 2 izmeklejumus vel neesmu veikusi, bet uz MR rindas ir drausmigi garas.
Rentgena izmeklejumos ari uzradija, ka esot kaut kas. Arste pateica, ka tas ir no parslimota plausu karsona.
Kaut ka negribas ticet, ka visiem simptomiem nav diagnozes un tas ir pilnigi normali.
Jau pusgadu mokos ar klejojosam galvassapem, neciesamiem reiboniem, elpas trukuma un sirdsklauvem un sirds parsitieniem. Gribas atrak uzzinat kas par vainu un normali dzivot bez visiem siem simptomiem:'-(
un gribas ari paintreseties kapec musu gimene ir parak daudz neveiksmju un nelaimigu notikumu.