Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Grieķija

 
Reitings 64
Reģ: 04.06.2015
Kā cosmo inteliģentās un gudrās dāmas vērtē rītdien gaidāmo referendumu? Vai grieķiem jāpiekāpjas un jāceļ nodokļi, jāsamazina algas, jāpaceļ pensijas vecums no 50 gadiem uz 67 gadiem valstī kur vienmēr ir karsts

vai tomēr uzlikt mīksto starptautiskajiem augļotājiem un censties iziet no situācijas ar citu ceļu?
04.07.2015 20:01 |
 
Reitings 36
Reģ: 03.07.2015
Referendumam nozīme nav nekāda ! Un , protams, tas būs negatīvs balsojums. Grieķi nav tādi idioti, kuri kalpos kādam. Vācijai neizdevās pakalpināt Grieķus, par ko var tikai priecāties.
Grieķija ir paraugs, kā atgūt NEATKARĪBU! Kas iepinušies Eiropas savienībā, normāli domājošai sabiedrībai tagad vienīga doma ir, kā no tās tikt ārā..
Referendums kā tāds ir butaforija.. Jo jau vakar , vai šodien bija jābūt atbildei, kura netika saņemta, līdz ar to, Grieķijas atbilde ir negatīva.. un tā nauda tiks norakstīta.. :D
04.07.2015 20:26 |
 
Reitings 85
Reģ: 12.06.2015
Finanšu tirgi domājams, ka pozitīvi vērtēs abus iznākumus.

Ja Grieķiju izslēgs no Eiro, tad būs par vienu problēmu nākotnē mazāk. Tieši šī neskaidrība ir iemesls, kāpēc Eiro pat ar visām Grieķijas problēmām pēdējos mēnešos piedzīvoja pieaugumu pret citām valūtām. Ja šīs neskaidrības nebūs, tad ASV Federālā rezerve pirmo reizi daudzu gadu laikā pacels procentu likmes septembrī vai decembrī, tādejādi padarot dolāru vērtīgāku un eiro nevērtīgāku atkal. Itsevišķi, jo Draghi(ECB prezidents) printē 60 miljardus eiro katru mēnesi un teica, ka problēmu gadījumā var arī palielināt šo summu.

Ja Grieķijā paliks viss pa vecam, tad darbosies atkal princips "Kick the can down the road" un uz kādu laiku visi uzelpos, tad viss no jauna atkal. Bet ASV federālā rezerve diezvai palielinās procentu likmes, tapēc Eiro saglabāsies vairāk vai mazāk esošājā līmenī. Manuprāt sliktākais variants.

Ceru, ka Grieķiju izslēgs, pietiek viņiem laist "haļavu".
04.07.2015 20:29 |
 
Reitings 64
Reģ: 04.06.2015
Es cosmo inteliģentajām un gudrajām sabiedrības dāmām to jautāju.

Te taču tādas ir ? Vai tomēr nav? :D
04.07.2015 20:35 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits