Labrīt!(l)
Tūlīt skriešu pie friziera, ceru, ka uztaisīs smuku frizūru :D
Paskatījos telefonā un i-netā - Liepājā jau tagad +16 , visaugstākā temperatūra nekā citās pilsētās, esmu šokiņā :-O Tiešām Liepājā sāksies vasara??8-)
Esmu jau gandrīz gatava doties ārā no mājas un vēl ir laiciņš palicis pāri, tad nu kavēju laiku šeit.
Aizbraukšu līdz ģimenes ārstam saņemt veco analīžu rezultātus, kurus būs jāatdod dermatologam, pēc tam jau jāskrien uz darbiņu.
Nevaru sagaidīt to silto laiku, kuru sola. Gribu gulšņāt pludmalē un neko nedarīt :D
Labrīt! :)
Šonakt tīīīīīk slikti gulēju. Tgd esmu mazliet īgna! :( Rīta vilšanās un dusma - nevarēju nomainīt Bites tarifu plānu. Kad zvanīju, tad man pateica, ka 1.datumā jānomaina pašai netā. Šorīt ieeju nomainīt un man parāda, ka ar 1.augustu būs jaunais tarifa plāns! pff! (e)
Jāiet būs izmērīt asinspiedienu un aizpildīt savu spiediena grāmatiņu! Tā kā tāda ome! :D
Šodien laikam jāiet ravēt...Ceru, ka vsm saule cepinās! :-)
Labrit! Pec divu nedelu pauzes es atkal atgriezos darba. Aizgulejos, protams, jo nakti atkal nevareju aizmigt. Pilna galva ar visadam domam :)
Planoju prieksniecei pazinot par grutniecibu, tapec nedaudz uztraucos..
Jauku dienu!
Labrīt!
Esmu jau darbiņā un skaitu dienas līdz atvaļinājumam (vēl 10 dienas). Vakardien vakarā uzzināju, ka no svētdienas pie mums būs kārtējie ciemiņi uz 3 diennaktīm, kā rezultātā garīgais nekāds, jo dzīvoklis atkal pārvērtīsies par hosteli un neskaitāmiem personiskiem jautājumiem, uz kuriem negribas atbildēt. Viss pateicoties Dziesmu un deju svētkiem!!!
uniqueღ apsveicu! (l) Ceru, ka drīz arī pati varēšu pievienoties tavam pulciņam!:-)