Čau, meičas! :)
Vai te ir kāda, kas iegādājusies batutu fitnesa abonomentu un dodas uz šīm nodarbībām?
Esmu tāda viegli aizkaitināta!!! Trīs reizes zvanot, katru reizi man atbild, ka tieši tā nodarbība, kuru es vēlos nenotiks, jo nav savākušās vismaz 5 meitenes! 6dien speciāli aizeju uz nodarbību, kurai jānotiek 12:10 un atkal man saka, ka nodarbība, diemžēl, nenotiks, jo nav meiteņu, kaut gan redzu, ka iepriekšējā nodarbībā no 11:00 puse zāles svīst! Saku meitenei : " Labi, tad vēlos pierakstīties uz rītdienas vienīgo nodarbību plkst. 12:00!" Man atbild- :"Diemžēl, šī nodarbība nenotiks! "
Man te drusku zūd ticamības moments- kuponus iegādājušās vairāk kā 100 klientes, bet vienīgās nodarbības, kuras notiek , ir darbadienās plkst. 17:00? Kurās dienās tad sanāk tas kuplais skaits kuponu īpašnieču? :D
Lai gan negribu domāt neko sliktu, pagaidām sāk likties, ka klubs pats izdomā , kad grib strādāt, un , kad negrib, tad visiem, kuri zvana, saka, ka nav 5 meitenes savākušās!
Ja šeit ir kāda ar līdzīgu situāciju, varbūt varam sazināties savstarpēji un vienoties, kurās dienās ejam, tādejādi pašas savāksim to 5 meiteņu kolektīvu un nodarbībai pēc būtības būs jānotiek! :)
P.s Negribu nevienu aizskart, jo nodarbības pašas par sevi, kā arī treneres, ir super! Tik tāds aplauziens, ka abonoments ir, bet netieku izlēkāties :D