Sveikas šajā skaistajā dienā
Padalaties lūdzu ar līdzekļiem, kurus lietojat, lai veicinātu ķermeņa iedegumu
Mans ādas tips ir tāds, kuru iesauļot ir ļoti grūti. Es pat neapdegu. Pēc visas dienas pavadīšanas laukā mana āda ir vienkārši mazliet sārta un nākamajā dienā vairs ne miņas. Agrāk Avonam bija tāda feina kokosīga eļļiņa iedegumam, tā mazliet deva efektu, bet nu skatos, ka tā vairs nav pieejama nekur. Tāpēc dalamies ar iedejām
Ķermenim lietoju Garnier eļļu iedegumam, bet sejai - ar lielāku aizsardzību, Biodermas eļļu iedegumam, man patīk! Bet ja Tu ar grūtībām iededz, tad jābūt droši vien uzmanīgai ar tām eļļām. Es pati tās lietoju tikai vasaras otrajā pusē, kad āda jau ir pieradusi pie saules un gribas nostiprināt iedegumu. Bet tas laikam tādos gadījumos, kad ir laiks sauļoties
dāmas, arī tas man nelīdz. Reiz laukos esot visu dienu pavadīju dārzā. Uzvilku pelddkostīmu, sasmērējos ar eļļu un rezultāts bija 0
Meklēju brinumlīdzekli.
Esmu smērējusi kokosriekstu eļļu, kokosriekstu ar smiltsērkšķiem, arī olīveļļu kad nekā cita nav bijis, olīveļļu jaukusi ar jodu . Laikam arī johnson's baby eļļu Man patīk eksperimentēt, bet tā nemāku pateikt kas labākais. Tagad smērēju kaut kādu Indijā ražoto. Bet šādas eļļas smērēju ja nav paredzēts ilgi sauļoties.
Bāla āda ir skaista! Man ir zināmas meitenes , kas visu vasaru smērē spf 50 un ēnā sēž, lai tikai saglabātu ādas gaišumu. Bet nu tā parasti ir - vienmēr gribas to otro variantu
guli juuraa, tur iedegsi 100x aatraak un speeciigaak nekaa daarzaa. Bet nu, jebkuraa gadijumaa, tas, ka neapdedz utt nenoziimee,ka nevajaga padomaat par aizsardziibu, tapat jau taas shuunas bojaajaas
Burkānu eļļu (burkānu izvilkums eļļā) vēlams piepilināt pie kādas karstumizturīgas eļļas (tā pati kokoseļļa derētu). Tomēr labāk ir lietot eļļu, kurā ir kaut kāds aizsargfiltrs..
Arī es agrāk lietoju visdažādākās eļļas un krēmus, taču pie iedeguma netiku. Viss mainījās brīdī, kad aizgāju vienreiz uz solāriju. Pēc solārija saule vairāk iedarbojas uz manu ādu.