Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Trenera pakalpojumi by Kabans

 
10 gadi
Reitings 4392
Reģ: 30.09.2013
Bieži saņemu vēstules no interesentiem par palīdzību sasniegt kādu mērķi.... izlēmu iemest izcenojumus lai visiem viss būtu skaidrs;

Uztura plāna izstrāde - 25 Eur
(uztura plāns tiek sastādīts ņemot vērā individuāli katra klienta - mērķi, gaumi produktos, dienas ritmu, finansiālās iespējas, vielmaiņas ātrumu, iespējamo ēdienreižu skaitu un laikus utt... īsāk sakot plāns tiek pakārtots ikdienai nevis ikdiena plānam. Uztura plānā pa ēdienreizēm tiek salikti konkrēti produkti ar konkrētu vēlamo svaru + katrai dotajai ēdienreizei 3-4 alternatīves produkti ar kuriem var aizstāt jau minēto produktu. Uztura plānam klāt būs arī cits svarīgākais info par un ap uzturu un tā pagatavošanu, kā arī info kas jāpamaina kad mērķis būs sasniegts. Cenā iekļauta arī konsultācija uz neskaidrībām par uztura plānu un tā pielietošanu)

Treniņprogrammas izstrāde - 20 Eur
(Treniņprogramma tiek sastādīta ņemot vērā katra individuālā klienta mērķi un iespējas - treniņam sporta zālē, brīvdabā vai mājas apstākļos. Katram dotajam vingrojumam klāt links uz video kur īsi pastāstīts un parādīts kā pareizi veikt vingrojumu)

Klienta monitorings - 15 Eur / mēnesī
(Vidēji 1x nedēļā tiek sekots līdzi klienta progresam un ja nepieciešams koriģēts uztura plāns vai treniņprogramma, kā arī nepieciešamības gadījumā sniegtas tālākas norādes ceļā uz panākumiem.. attiecīgi pie programmas maiņas nepieciešamības nav jāiegādājas jauna programma)

Privāts treniņš - 7-15 eur

Cenas nav akmenī kaltas.. viss runājams individuāli.... izmantojot vairākus pakalpojumus protams atlaides 8-)
28.06.2015 12:10 |
 
10 gadi
Reitings 4392
Reģ: 30.09.2013
par finnaseem runajot... nereti cilveki ieverjot pareizu uzturu uz partiku terre daudz mazak neka ieprieksss..... reals piemers .. cilveks panem uztura planu + treninprogrammu un monitoringu uz 3 menesiem... samaksajot 80 eur .... laikam ejot uz partiku vien sos 80 eur ieekonomeja 3.5 menesos....
28.06.2015 12:16 |
 
10 gadi
Reitings 4392
Reģ: 30.09.2013
Ja kādai/am interesē klientu progresi.. sakat.. sarunāsim ka varēsiem apskatīt un uzprasīt
28.06.2015 12:19 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits