Autori saprotu .Es pie taam ,kuraam dermatologi maz ko liidzeejusi.Savos 30+ esmu bijusi pie laikam kaadiem 10 ,iespeejams pat vairaak dermotologiem tai skaitaa pie 2viem Vaacijaa)+ ir staigaats arii pie kosmetologiem veikt dazaadas pretpumpu proceduuras.Ir iztereetas milzu naudas summas,bet taa iisti nekas nav palidzeejis.Ir taisiitas padzilinaatas analiizes aadai,paarbaudiita vairaakas reizes heliko bakteerija ,2vas reizes uz eerciiti Briaana ielaa,dzertas smeereetas laikam visas iespeejamaas zaales.Un.Rezultaataa taapat ik pa laikam naakas kaut ko maskeet.Ir periodi,kad seja ir super,iztieku ar vieglu bb vai cc kreemu,bet ir periodi,kad ir bail skatiities spogulii.Un tad jaa,ziekeeju virsuu pamatiigu tonaalaa kaartu. A ko citu dariit?Ko pa siem gadiem esmu sapratusi.99pr esmu paarliecinaata,ka vaina ir iekseeja.Tas ir stress,kaut kaada nepareizaa paartika.Par maz guleets,par maz svaiga gaisa,uudens.Bet tie nav tonaalie kreemi,kas ir pie vainas.Ir bijusi ilgi periodi,kad pusgadu ,un otrs periods gandriiz gadu ,kad dekorotiivo kosmeetiku nelietoju vispaar nemaz.Vai uz sejas bija mazaak pumpu ?Kaa bijusas taa bija.Taa,kaa.. Taads vismaz mans staasts par pumpaam.Un veel piebildiisu,ka ir vajadziigas pozitiivaas emocijas,jo tajos dziives periodos,kad esmu bijusi loti laimiiga,arii ar sejas aadu man bija viss pilniigaa kaartiibaa.:-)