Cik atpazīstamu austrumeiropas aktieru Holivudā kopumā ir? Nāk prātā ta aktrise no 5. elementa, un tas smukais austrumeiropeišu dakteris no viena dakterseriāla. Kurš vēl?
Gribi uz Holivudu? Pērc biļeti un lido. Slavu arī gribi? Stājies aktierskolā un mācies. Un lūdz dievu, kaut uz to laiku, kad pamatus kaut cik apgūsi, nebūtu jau Holivudai par vecu.
Nebija tā, ka vienā momenta Lauris Reiniks mēgināja tikt pie atpazīstamības ASV? Un Candy? (es reizēm lasu dzeltenās preses tipa rakstus tvnetā, tāpēc jūtos kā baigā eksperte)
57days, Reiniks gāja aktieru kursos, intervijā vienā atzina, ka viņu esot slavējuši pasniedzēji un tas arī viss. Draugus tur esot ieguvis, bet neviens viņu galvenās lomas spēlēt neaicina. :D
Artūrs Rūsis, ja nemaldos.. producents holivudā, veido amerikāņu seriālus, piemēram, Devious Maids, Dexter, to, kas tgd iet pa TV3 Sarkano aproču klubs. Diezgan iespaidīgi.. kad redzēju vienā seriāla openingā, nošokējos :-)
dutch, Milena Markovna "Mila" Kunis (/ˈmiːlə ˈkuːnɪs/; born August 14, 1983) is an American actress. In 1991, at the age of seven, she moved from the USSR to Los Angeles with her family.
Man arī gribētos "tikt uz Holivudu". Ik pa brīdim par to aizdomājos, bet man vairāk gribētos ne par aktrisi, bet strādāt aizkadrā un redzēt, kā viss top. Man liekas, ka tas būtu ļoti interesanti. Gribētu kādu vienkāršu darbiņu, bet redzēt, kā patiesībā top kinoefekti utt.
Holivuda vispār nemaz tik forša nav, tūrista acīm.
Bet Tu noteikti domā aktieros tikt, vai kā... nuuu.. Sāc ar naudiņas iekrāšanu un zaļo karti. Un tad tik lido turp un stājies skolā.
Es domāju, ka tur gribētāju ir daudz, bet uz normālām lomām tiek labi ja 1%. Atlases ir nenormālās.