Lietoju pagaišajā vasarā. Ja tev ir tumša āda, vari mēģināt to pašu light toni, bet man tas tiešām bija par tumšu. Ziemeļnieku ādai gan nav piemērots tas ''light'' tonis.
Pats tonālais man likās nedaudz par biezu un ķēpīgu. Diezgan grūti pat uzklāt uz sejas. Korektors patika tīri labi ,nesūdzos.
Ja jautā kādi bija rezultāti, tad nedaudz pastāstīšu savu stāstu par biodermu. Man ir ļoti problemātiska āda. Pumpas ārstēju jau sen. Visu pagaišo gadu ņēmos ar biodermas kosmētiku, ko izrakstīja dermatoloģe, bet patiesu efektu neiguvu, kaut arī biodermas produktos izmetu ārā vismaz 100eur. Liela vilšanās, taču seja ,protams, attīrijās, bija patīkami tīra utt., bet pumpas tādas vai šādas vienalga bija. To pašu varu teikt arī par šo produktu, bet jāpiemin, ka tieši tas tonālais bija viens no biodermas līdzekļiem, kas manai ādai palīdzēja vislabāk. ;-)
Šovasar esmu sākusi lietot noreva kosmētiku taukainai ādāi. Losionu lietoju tikai kādu nedēļu, bet seja ir redzami tīrāka, mazāk pumpu. Esmu iepriecināta, ka vismaz kaut kas man patiešām palīdz. Tagad fanoju par noreva un nolieku biodermu :-D
Nu kaut kā tā! Cerams palīdzēja mans info! :-)