saape attieciibaas

Reitings 87
Reģ: 27.06.2015
esam kopā gandrīz 4 gadus, un mani apmierina viss, ir gaadiigs, ruupiigs, uzmanīgs vīrietis... bet viena lieta tomēr saap... ljoti saapina :(
biezhi apmeklējam ballītes, draugu tusinjus. Tur visi dzheki savas meitenes ik pa laikam apskauj, pienaak iedod bucu, pienaak apskauj no mugurpuses, kad apseezhas apliek rocinju apkārt, un taa.. kad stāv tad arī apmiiljo, tur apskaavienaa..
Maneejais nedara neko no taa.. stāv jau blakus bet virsu neskatās, runa tikai ar draugiem.. man pievērsās tikai lai pa jautātu vai nav auksts un ielej dzērienu.. no vienas puses arī tas skaitaass, no otras puses tas ir vienaldzība salīdzinot ar to KAA citaam ir..
Kad pati samiiloju tad saka pietiek, patur mani 5sek un atraujas, kad iedodu rocinu, tad vai nu izņem aaraa vai pasaka lai eju uzvilkt jaku.. un viskautkaa taa..
:-/
Saap.. paskatos uz tādām citaam.. parastas meitenes.. citas vispaar nav pucejushaas, atnakushas copee ar pirmo ko gadījies uzvilkt.. bet viņu vīrieši piie viņa am ceļos kriit.. Es stundu veidoju matus un taa.. bet pret mani shitaa.. ir pat gadījies ka citi vīrieši ruupeejas par savam meitenēm un man veel savas jakas dod..
Saapiigi..kaapeec taaa? :'-(:'-(
Sory par kļūdām rakstu no planshetes
27.06.2015 12:47 |

Reitings 113
Reģ: 26.02.2013
Nelasīju iepriekšējos komentārus, bet varu pateikt no savas pieredzes, kad biju attiecībās, kur vīrietis šādi izturējās.
Es jutos tieši tāpat kā raksti, ka gribi kā citām, pietrūkst viņa uzmanības tādos pasākumos utt. Varbūt ir meitenes, kurām tas nav vajadzīgs, bet man bija!
Toreiz tiešā tekstā viņam to nepateicu, ka man tas pietrūkst un gribētu tā un šitā...tā vietā nemanāmi beidzu pirmā "uzmākties" ar saviem apskāvieniem, bučām utt.
Bet, kad attiecības beidzās, pēc dažiem gadiem šo pārrunājām un viņš teica, ka tajā laikā viņam bija kompleksi no bērnības, nejutās gana atbrīvots sabiedrībā un tāpēc nespēja ne īsti saņemt manas mīļuma izpausmes, ne tās sniegt man.
Tā kā ieteikums no manas puses-mierīgi parunājies par šo ar viņu un pajautā, vai ir kas tāds kas traucē viņam sabiedrībā būt mīļākam. Un es ar to nedomāju bučošanos uz katra stūra katru mīļu brīdi, bet vienkārši sadošanos rokās, apķeršanu laiku pa laikam, nu tā. Gan jau saprati. ;)
27.06.2015 14:54 |

Reitings 512
Reģ: 01.12.2014
mierīgi parunājies par šo ar viņu un pajautā, vai ir kas tāds kas traucē viņam sabiedrībā būt mīļākam.

šis padoms ir labs padoms :)

lielākā daļa problēmu rodas tādēļ, ka mēs par tām nerunājam :) ja Tev blakus ir Tavs mīļotais cilvēks, viņš sapratīs un centīsies darīt tā, lai jūs abi justos labi :)
27.06.2015 14:56 |

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
par visiem simts piekrīu agnesiitee
Ja būsiet viens otram svarīgi, tad arī spēsiet uzklausīt un atrast kā abiem patiks :)
27.06.2015 15:10 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Protams, izrunāšanās ir svarīgākā. Arī manam puisim es esmu tā pirmā nopietnā draudzene, viņš sākumā vispār nezināja kā izturēties utml. Tagad ir īsts džentelmenis un mīļumiņš, pielāgojas man un vēlas mani darīt laimīgu :)
27.06.2015 15:12 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Izskatās,ka cosmietēm nāktu laikam vēmiens no manām attiecībām dažreiz. :-D:-D:-D
Personīgi es varu uzvilkt jaku pati, kad paliek vēss, nevajag, lai vīrietis skrietu man pakaļ kā mamma.
Es arī jaku varu uzvilkt pati,tomēr tas ir patīkams žests un labas manieres,ja vīrietis to man pasniedz vai palīdz uzvilkt. ;-)(l)
27.06.2015 15:19 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Es arī jaku varu uzvilkt pati,tomēr tas ir patīkams žests un labas manieres,ja vīrietis to man pasniedz vai palīdz uzvilkt.

Man patīkamāk, ka atnes alu un siltu burito! :-D:-D:-D
27.06.2015 15:26 |

Reitings 512
Reģ: 01.12.2014
MačuPikču - par alu 100% , to gan ir labi,ja pienes :D
27.06.2015 15:29 |

Reitings 597
Es alu nedzeru.. Man labāk šampi šikā glāzē. Bet īstenībā mūsdienās ballītēs ir sievietes, kas sev pašas kaut ko lej? Tas tako no laika gala pieņemts, ka vīrietis rūpējas, lai mīļotajai glāze pilna :) Un arī par jaku, tas taču ir tikai džentelmenisks žests un pieklājīgi, nevis ka blakus vīrietis palīdz sievietei, a tu tur skaties uz viņiem un censties iespraukties mētelītī :D
27.06.2015 15:32 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
man šis asociējas ar pusaudžu pārīšiem, bet jau autorei svarīgi, tātad vajag. parunā par šo ar puisi, cosmo viņam mīļuma dvesmu tusiņos neiepūtīs :D
27.06.2015 15:46 |

Reitings 205
Reģ: 20.02.2015
Visās savās attiecībās tieši es esmu bijusi tā, kura izvairās no šāda veida fiziskā kontakta. Nepatīk izrādīt savas jūtas publiski un nepatīk arī skatīties uz citiem pārīšiem, kuri nepārtraukti viens ar otru bužinās un čubinās. Uzskatu, ka tās ir lietas, kuras jāpietaupa divvientulībai, nevis publiskai apskatei. Ja vīrietis mājās izrāda simpātijas, tad tas ir svarīgākais. Priekš kam tās izrādīt ārpus mājas? Lai šos uzmanības apliecinājumus vērotu arī citi? Man svarīgāk uzmanību un mīļumu saņemt tad, kad esam divatā, nevis čubināties vienam ar otru uz katra ielas stūra.
27.06.2015 15:49 |

Reitings 87
Maajaas biezi vien ir ukji pukji, bet tikko ka mēs aaraa, taa taada sajuta, itkaa viņš mani pirmoreiz redzētu un mēs vispār svešinieki buutu. Tach riebjaas.. kauns metaas ka visas gan skaistas gan pat kkaadas resnas krokodilenes tiek apchubinaatas un Es vnk staavu un tie paariishi tak briinaas, skataas ar zheelumu, bet manam ne silts ne auksts! Es juutos sliktaaka par visām un kāds kauns man ir kad citi puishi man saak izraadiit kkadu dzentlmenisku attieksmi! Aarpraats!!!!
27.06.2015 17:54 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man tā publiskā ņemšanās rada iespaidu, ka pārītis labu laiciņu nav bijis guļamistabas tuvumā :D
Reizēm neērti..nesaproti, kā jāreaģē, kad divi balodīši demonstrē jūtas..skatīties..vai tomēr labāk aizgriezt galvu?

Mēs ar draugu pasākumos neesam kā salīmēti (to atstājam priekš mājām). Es cenšos vairāk komunicēt ar paziņām, draudzenēm..kamēr puiši savā starpā vārās :D
27.06.2015 18:01 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Tach riebjaas.. kauns metaas ka visas gan skaistas gan pat kkaadas resnas krokodilenes tiek apchubinaatas un Es vnk staavu un tie paariishi tak briinaas, skataas ar zheelumu, bet manam ne silts ne auksts! Es juutos sliktaaka par visām un kāds kauns man ir kad citi puishi man saak izraadiit kkadu dzentlmenisku attieksmi! Aarpraats!!!!

Tiešām, tīrās šausmas.
A) Pieņem citu čaļu uzmanību, ja reiz tik ļoti vēlies būt aplidota.
B) Runā ar draugu.
C) Ja runāšana nelīdz, šķirnes (Ja nespēj samierināties)
D) Samierinies un beidz čīkstēt.
27.06.2015 18:09 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Man publiska čubināšanas un bužināšanas nepatīk un pati to nekad nedaru, man ir neērti Manam vīram ir citādāk, viņam vajag kaut kādu fizisku kontaktu, kaut vai rokai, mugurai pieskarties, nu tas tāds kompromiss.

Principā uz pasākumiem eju satikt citus cilvēkus, tāpēc tajā brīdī vīrs man nav primārais, man gribas komunicēt ar citiem. Pieņemu, ka dažreiz sveši cilvēki varētu nesaprast, ka esam pāris.
27.06.2015 19:22 |

Reitings 178
Reģ: 04.02.2013
Ja vien viņš tik atturīgs nav ar tevi divatā, mājās utt., TAD TEV NAV PAR KO UZTRAUKTIES!
27.06.2015 22:17 |

Reitings 87
vakar bijām ārā, es ar viņu, un viens cits pārītis. Tajā pārī džeks savējo apķēris, pieglaužas ik pa brīdim, mans protams neko... Paņēmu viņu aiz rokas, atrāvās kā dzelts, apskāvu no mugurpuses, kā bulta bija divi soļi uz citu pusi...
Kad tikko iepazināmies, tad tā nebija, atlipināt viņu no manis nevarēja...
Tas dzen pašvērtības kompleksos :'-(
29.06.2015 16:39 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nu tad pasaki, ka tevi tas sāpina, ko tu te stāsti savu sāpi, runā ar savu vīrieti par to. Zinot sevi, es jau sen būtu uzsprāgusi un visu pateikusi , kas mani sāpina.
29.06.2015 16:49 |

Reitings 597
Man arī šodien situācija - runāju ar draugu pa telefonu, viņš ar kolēģiem, es atvados mīļi, viņš tā atturīgi. Tad arī uzreiz saku, kas Tu nevari kā normāls cilvēks atvadīties mīļi, nevis tēlot veci draugu klātbūtnē un baidīties izklausīties "mīksts". Īpaši jaukākas atvadas par "nu, labi, atā, zaķi" nedabūju, bet pēc tam caur sms uzrakstīju, ka man nepatīk šāda attieksme, man draudzeņu klātbūtnē nav kauns uķināties pa telefonu.

Takā tu arī, kas nepatīk, saki un viss - piļī tik ilgi, kamēr aiziet! Tiem večiem jau ivss simt reiz jāatgādina vai jāieskaidro, domāju, savam arī vēl pāris reizes skaidrošu, ka nav ko tēlot mačo un spēt arī izrādīt maigumu draugu klātbūtnē. Pašam varbūt apniks, ka skaloju smadzenes un sāks normāl izturēties :)
29.06.2015 17:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits