no kopjošās tēmas grbu izķemmēt Vichy, Avene un Bioderma visu, kas domāts taukainai ādai. un tad gribētu arī ren, kiehl's, detox no madaras.
matu ziņā gribētu pamēgināt Kerastase, taču mani krājumi pietiek laikam gadiem 2, ja nu pēkšņi man neuzradīsies liela ģimenīte :D :D
ķermeņa kopšanai nekas nevilina, jo ir jau atrasti samērā normali produkti, līdzīgi kā ar matiem.
nagiem nevaru noķert tos essence base un top lakas, par kurām blogos jūsmo meitenes.
par dekoratīvo kosmētiku gan ir vāks. esmu kā norāvusies no ķēdes. sapirkusies esmu tik daudz, ka mūžam pietiks, bet ir vēl un vēl vēlmes un tik daudz neizmēģināta. un vēl katru gadu jaunas kolekcijas :D :D kāpēc dekoratīvo neražo miniatūrās, kas iztērētos dažos mēnešos? esmu ļoti "brizgļivaja", taču apsveru domu, ja man būtu kaut viena māsa vai draudzenes arī būtu uz kosmētiku pasistas, uz laiku mainītos tīri izmēģināšanai, vai der.
ķeru sevi pie domas, ka priecājos, ja nepatīk kādas ēnas. nepatīk loreal, catrice arī ne visai, lai gan daudzām patīk.