50o gadu beigas Vacija saka tirgot
taliomelida preparatus grutniecem pret toksikozi. Driz pec tam Vacija un citur pasaule piedzima tukstoshiem berni ar fokomeliju ( roku un kaju vieta tikai stumbenisi).
Sho preparatu tachu ari izstradaja augsti skoloti porfesionali un zinatnieki, kuri kludijas.
rakstot instrukcijas, kas padara lietošanu bezjēdzīgu Pasaki, kāda jēga rakstīt, ka jālieto tā un tā, ja reiz tas esot slikti
Ja Tu tik loti uzticies profesionalim baltaa halaataa, prieksh kam prasiit seetas profesionaliem?
Zini, pirms cepties, deretu pasai prieks sevis noprecizet par ko ir strids. Strids nav par to kaa lietot miceralo udeni, bet gan par to kas nakosais solis, lai pabeigtu adas attirisanu. Te neviens nestridas, ka miceralo udeni lieto labi ar to samitrinot vates plaksni un apslaukot seju kaa tas rakstits uz iepakojuma, ne taa?
Micelarais udens poras netira, tie ir totaali meli, vienalga cik jaunas samitrinatas vates plaksnites nem un cik reizes tira adu. Turklat dazi miceralie udeni pat ne parak labi nonem kosmetikas kartu, kas ir tieshi uz adas virskartas, kas neslepjas poraas. Ja tonalais krems ir iekluvis poras, tad vins tur seezh neskarts. Man palielas poras, es redzu ar neapbrunotu aci. :D
Mans veselais saprats saka, ka nav jaatstaj uz sejas attirosa lidzekla parpalikumi un to saka ari daudzu meitenu pieredze ar pumpam, sarkaniem plekiem u.c. problemam. Amen!
Bioloģiski regulē tauku kvalitāti,
Jeezus! Tieshaam? Micelarais udens tatad ieklust epidermas dzilakajos slanos, lai kaut ko no turienes reguletu? Da vinsh pashi atvertas poras nespej ieklut, kur nu vel talak. :D
Shii pudele ir parasts kosmetikas nonemejs nevis brinumeliksirs ar alpu dzidravotu feju ekstraktu.