iemīlēšanās kā sērga

Reitings 157
Reģ: 16.07.2013
Nezinu, ko iesākt. Jau vairāk kā pusi gada esmu neglābjami samīlējusies daļēji pazīstamā puisī, bet zinu par viņu tik daudz, ka ar to pietiek, ka viņš ir ideāls un viss. Viņš mani tik labi nepazīst, bet baidos, vai es viņu vispār interesētu. Arī neziņa moka.
Katru dienu nevaru normāli aizvadīt - jau no rīta pamostos un čekoju viņu soc.tīklos, visu dienu domāju, vakarā čekoju un vēl nevaru kvalitatīvi gulēt, jo uzmācas "fantāzijas". Un tā nav tikai iekāre, bet,protams, šis nervu uzbudinājums kaitē līdzesošajiem, jo esmu aizkaitināma un nervoza.
Un ir jau tāda sajūta, ka veselība iet grīstē ar šo. Ko pasākt? Psihologs? Vels zin kādi speciālisti vēl? Vnk pati NEKĀDĀ VEIDĀ netieku galā
26.06.2015 23:43 |

Reitings 157
Reģ: 16.07.2013
Marta, vai ar to var arī saprast, ka nevajag zaudēt cerības, ka "es neinteresēju", jo vnk viņš par mani vsp vēl nezina gandrīz neko? :D
28.06.2015 23:05 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Jo ilgāk vilksi, jo lielāka iespēja, ka viņam uzradīsies kāda. Tā kā liec par sevi zināt aktīvāk un vajag saņemt drosmi un riskēt!
28.06.2015 23:18 |

Reitings 366
Reģ: 15.04.2015
Ja jau esat viens otram sociālajos tīklos, tad ik pa laikam, kad viņš ko ieliek iekomentē, uzspied like. Ja jums ir kopīgi draugi - aizej uz pasākumu, kur viņš ir. Pastalkojot cilvēkus, var redzēt uz kādiem pasākumiem iet viņi - ja uzzini, ka iet uz kādu zaļumballi, aizej ar draudzenēm arī tu. Kad redzi, pasaki Čau. Ir daudz veidu, kā vismaz pievērst uzmanību.
28.06.2015 23:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!