PĀRPRATUMS

Reitings 31
Reģ: 26.06.2015
Sveikas!
Vēlos jautāt Jūsu visu viedokli. Ar draugu esam kopā jau 5gadus.
1.)Diemžēl ir vairākas lietas,kuras man ir grūti pieņemt-teiksim,ka viņš katru dienu vēlas spēlēt datorspēlas,apmēram 2h,jo viņam esot garlaicīgi.,okey pilsētā,dzīvoklī reti,kad ir ko atrast ikdienā ko darīt,visur nauda.
2.)Tā kā man vienīgajai ir tiesības nākas vest draugu uz futbola spēlēm,treniņiem. Reizēm pat jāgaida viņš 4h,iznīkt var,lauki,nekur nav kur aiziet,tikai jāsēž mašīnā,jo 4h skatīties futbolu vienai ir pagrūti.
3.)Pēctam ir grūti pieņemt ģimeni un braucienus pie viņiem.
4.) Grūti pieņemt,zinu ,ka viņa ģimenei es nepatīku,jo es redz neļauju dēlam spēlēt datorspeles,ierobežoju,bet es vēlos tikai to labāko,mēģinu viņam piedāvāt,ko darīt,lai viņam nav garlaicīgi.

Pašlaik ir periods,kad draugam un man ir izmisums,jo sirds nespēj šķirties,bet prāts saprot,ka tagad es būšu zem tupeles,zem viņa noteikumiem,bet pretī viņš nedos neko. iepriekš viņš saka,es esot bijis zem tupeles,jo bija ierobežots spēlēšanas laiks reizi nedēļā. Neesmu laimīga, prasu daudz uzmanības,jo diemžēl esmu uzaugusi bez ģimenes. Visiem ir ļoti grūti ar mani.

Nesaprotu vai vaina ir manī,vai puisī? Vai ir normāli,ka man viss ir jāsāk pieņemt,jābeidz ierobežot, bet pretī saņemu,ka man ir jāmainās,viņš jau esot mainījies un tagadvairs neko nedarīs,jo viss ir apnicis,
26.06.2015 16:11 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
cilvéks nav jámaina, ja neder, lai vallá un viss.
26.06.2015 17:02 |

Reitings 31
Viegli pateikt,grūti izšķirties. Nē,mes jau drīzumā vācamies prom,dzīvosim atsevišķi. Varbūt drīzāk darba grafiks slikts,nakts maiņas,pa dienu viņam nav ko darit,kamer citi strādā.
26.06.2015 17:08 |

Reitings 31
a kā ir Jums,teiksim ir normāli,ka pārsvarā e domāju,kur braukt, ko darīt? Teiksim viņam ir šauras intereses futbols vai parasti piedāvā uz laukiem pie viņa ģimenes braukt. es nejūtu tos piedāvājumus no viņa puses.
26.06.2015 17:10 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tu esi vina partnere vai mamma? Izklausas nozelojai un shamo vel mammite aizstav, lai draudzene liek miera. Mazais nabadzins. Fuj!
26.06.2015 17:25 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Agrāk viņš spēlēja varbūt reizi nedēļā 1h, tagad diemžēl prasa katru dienu ap 2h.

kaa tas ir, prasa?!
26.06.2015 17:28 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
ej, strádát, tad kaut nedaudz sapratísi, ka péc darba vinns ir noguris un grib atpústies, nedarot neko nopietnu, izbeidz visu diktét, ja nepatík ej prom, nevis nnaudi káds vinns slikts.
26.06.2015 17:33 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
nevienam drauga komandas biedram nav tiesības? lai kāds cits aizved un atved, tu tikmēr varēsi ko citu padarīt. es nevaru iedomāties, ka man 4h jānīkst un jāgaida draugs un vēl pie tam regulāri. nu nē. vai arī, ja tiešām nav neviena, tad aizved un brauc mājā, kaut man ar tāds variants nepatiktu. nu karoč lai nokārto tiesības :D par tām spēlēm nu nezinu, kas tur tik briesmīgs, ok ne katru dienu, bet uzspēlēt šad tad, kas tur tāds? ja man patīk sērfot pa internetu un tagad atnāks kāds un sāks man piļīt, ka pa daudz skatos, man tas reāli besītu :D
26.06.2015 18:03 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Šausmas.. Kur tādas rodas..?!
Starpcitu, praktiski visi (baidos sameloties sakot, ka visi) kolēģi darbā spēlē datorspēles un visi pieauguši vīrieši ar nopietnām draudzenēm, sievām un bērniem!! Vienam pat normāls motocikls un ir motokluba biedrs. Visi strādā normālu darbu ar galvu, nav nekādi pagrimušie ērmi.
1-2h/dienā ir vienkārši atpūtas brīdis, atslodze, interesanta laika pavadīšana.
Kamēr citi bezjēdzīgi, piem., sēž socportālos (un cosmo :D), skatās tv utml, šis uzspēlē kādu spēli, kas tur slikts?!
Ja tik ļoti nepatīk, izdomā kādas citas interesantas nodarbes. Esmu pārliecināta, ka datorspēles tiks pārliktas uz vēlāku, ja to vietā būs saplānots kaut kas trakoti interesants.

20kmx2 ir cik? 1l degvielas..? Es pažēlotu savu laiku nekā tos 2€. Vai tad paņemtu interesantu nodarbi līdzi un priecātos, ka mans vīrietis sporto, trenē savu fizisko izturību.

Sorry, bet man drīzāk izskatās ka draugs lēnām audzē mugurkaulu nevis bāž Tevi zem tupeles. Domāju ļoti liela portāla daļa vēlētos tādas problēmas kā Tev nevis tās, kas viņu dzīvē.. :D
26.06.2015 18:08 |

Reitings 205
Reģ: 20.02.2015
Man vienīgajai tās 2h dienā nešķiet nekas tāāāds? Esmu bijusi attiecībās ar vīrieti, kurš krāpa, cits vīrietis katru dienu izdzēra pa divām četrpakām un regulāri pazaudēju vienu darbu pēc otra. Šobrīd attiecībās neesmu, taču ja būtu, tad es daudz labprātāk būtu kopā ar vīrieti, kurš strādā, nedzer katru dienu, nestaigā pie citām sievietēm, bet divas stundas dienā paspēlē datorspēles.
Katram no mums ir savs hobijs, kuram gribam veltīt savu brīvo laiku. Man tā ir gleznošana, diskusijas autores draugam datorspēles. Kas tur tik traks?
26.06.2015 18:15 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Piekritīšu Emilie! Ja tas tiešām ir kāds brīdis dienā( kaut vai tās pašas 2 stundas), kamēr šī nodarbe netraucē darbam, tikmēr, lai spēlē. Jo mēs tak sēžam cosmo? Ar ko tas atšķiras no spēlēm? Manējais mēdz vakaros spēlēt, jo tā ir iespēja parunāt ar draugiem, kuri ir ārzemēs.
Jo mums arī dažreiz ir garlaicīgi, tad nu es sērfoju te cosmo, bet viņš citur. Jeb vrb man tāds uzskats, jo man nevajag, lai viņš 24/7 tur manu rociņu un rada romantiku!
26.06.2015 18:41 |

Reitings 31
Meitenes,es saprastu,ja vinjs spēlētu vakarā pēc darba. Bet viņš strada nakts maiņās.pa dienu spele,vakarā strāda,tas manuprat ir savadāk.
26.06.2015 19:28 |

Reitings 31
Ir bail,vai tā nav atkarība. Es nezinu kpc,brt mani tas satrauc,jau 5 gadus man tas traucē but laimīgai. Es nespēju sarunāt neko ar vinu,jo viņš nesaprot mani,ka es vēlos tikai labu.
26.06.2015 19:30 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Nevajadzēja mocīties 5 gadus, ja neizmainiji neko sākumā, tad arī tagad nekas nemainīsies.
26.06.2015 19:33 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Atkal jau izklausaas no seerijas ja nav probleemu, tad pashai taas ir jaaizdomaa. Katram cilveekam vajag savu hobiju, kaadam taas buus speeliites, citam taa buus skaistumkopshana, graamatas vai iepirkumi. Divu pieaugushu cilveeku savieniibaa nevar buut taa, ka otrs izveelaas partnera hobijus ar ko otrs driikst nodarboties. Taa dara tikai vecaaki attieciibaa uz saviem beerniem. Tev pashai patiktu, ja vinjsh tev saaktu dikteet kaa tu driiksti atpuusties? Droshi vien, ka nee. Turklaat datorspeeles ir leets un nekaitiigs prieks, ja vien nav runa par seedeeshanu cauraam dienaam pie PC. Ljoti daudzi cilveeki ik dienas skataas paaris stundas TV, tik par to neviena nezaagjee, bet redziet ja seriaala vietaa uzspeelee kaadu speeli, uzreiz tiek vilkts laukaa zaagjis.
Par vadaashanu runaajot, 20km nav pilniigi nekas, it iipashi, ja vinjsh iegulda naudu, laiku un darbu mashiinaa. Vinjam ir tiesiibas paprasiit tev, lai tu vinju aizved. Turklaat attaalums nav tik liels, lai tu peec aizveshanas pati nevareetu aizdoties savaas gaitaas un vienkaarshi peec 4h vinju savaakt.
26.06.2015 19:41 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Kas tieši tur ir savādāk? Ja viņš strādātu pa dienu, tad gan jau spēlētu vakarā. Tgd strādā naktī un spēlē pa dienu.Spēlē tad, kad ir brìvs.
26.06.2015 19:41 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Varbūt atrodi pati darbu.. nebūs laika tik bieži piļīt draugu

Un kurš tad šamo vedīs uz treniņiem?

Bet runājot nopietni.. nu negribētu es būt attiecībās ar pieaugušo cilvēku, kas kā tīnis spēlē datorspēles. Nē, es saprotu, ka katram ir sai hobiji un aizraušanās, kad vēlas pavadīt laiku pēc darba atpūšoties vai veltīt laiku sev. Sievietes dara ko savu, īrieši, ko savu. BET.. palasot autores aprakstu secināju, ka laiks ar savu meiteni puisis nepavada un viņu neinteresē nekas, izņemot datorspēles. Lūk, tas ir nožēlojami. Ja datorspēles ir tikai viens no hobiju paveidiem vai atpūtas mirkļiem retu reizi, tad ok, bet ja tā ir tikai viena vienīga nodarbošanās, tad jā, tas notrullina smadzenes. Labi, ka nekad ar ko tādu nebiju saskārusies. Man tas ir vienā rindā ar ik vakara alus sūcējiem- nepieņemami
26.06.2015 19:43 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tavam draugam datorspēles ir veids kā atpūsties, tas ir tieši tas pats kā TV skatīšanās, grāmatas lasīšana vai kas cits. Ja viņš sevi pats var ierobežot uz 2 stundām un ja ir citas lietas kas jādara tad var atrauties no tām datorspēlēs mierīgi nost tad neuzskatu ka tā ir problēma. Ja vēlies lai viņš tās spēles nespēlē, tad nu arī meklē risinājumus kā pavadīt to laiku. Varbūt varat kopā paskatīties kādu filmu vai pat darīt kā man patīkas, spēlēt tās spēles kopā, tik jātrod tāda spēle kas abiem patīk :)
Nu kas tev liek 4 stundas gaidīt viņu kamēr viņš spēlē futbolu? Vai tad tev nav nekas cits ko padarīt? Tu tomēr esi ar mašīnu, vari ar kur aizbraukt, nav pat tik jāiet.Pirmā ideja kas ienāca prātā ko varētu iesākt kamē draugs ir futbola trenniņā ir iet paskriet, pašai patrennēties vai varbūt kaut kur ir baseins vai kas tāds. Var arī aizbraukt iepirkties vai varbūt netālu kaut kur dzīvo kāda draudzene pie kuras varē'tu aizšaut papļāpāt. Nu kas gribēs tas atradīs ko darīt, e točna 4 stundas mašīnā nesēdētu bezdarbībā, kaut vai žurnālu / grāmatu paņemtu līdzi un palasītu.

Es tomēr domāju ka tev pašai uz sevi ir jāpaskatās objektīvi un jaizsecina vai tiešām tu necenties pārāk ierobežot draugu tur kur tas nemaz nav vajadzīgs un vai gadījumā pašai nav mazliet vieglāk sīkumi jauztver.

Meitenes,es saprastu,ja vinjs spēlētu vakarā pēc darba. Bet viņš strada nakts maiņās.pa dienu spele,vakarā strāda,tas manuprat ir savadāk.

Kas tur ir savādāks? Ja viņam pirms darba navko darīt tad jau tas nekas traks nav ka ko uzspēlē. Vai viņa spēlīšu spēlēšanas dēļ mājās netiek viss padarīts? Viņš nepalīdz neko? Truli blenž ekrānā līdz spēka trūkumam? Vai datorspēles ietekmē viņa performanci darbā? Ja vienīgais ko tas ietekmē ka viņš spēlē spēles ir tavs garastāvoklis tad tev ir jāmaina sava uztvere, ja tomēr tas ietekmē ar citus svarīgus kopdzīves faktorus, tad tas ir jārisina.

Ko tas labu sniegs kaviņš vairs nespēlēs datorspēles, bet piemēram 2 stundas katru dienu burtiski blenzīs uz griestiem vai gulēs? Tas ko baigi mainīs? Domāju ka nē, vienīgais draugs varbūt būs vel vairāk nogarlaikojies un pats paliks īgns un tad tas nāks tev atpakaļ vel ar kašķiem un negācijām.
26.06.2015 19:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu sievieshu hobiji arii notrulina smadzenes, pat dazreiz vairaak kaa viirieshu piekoptie. Kas piemeeram, attiistosh ir nagu apgleznoshanaa vai bezmeerkjiigaa kliishanaa pa iepirkumu centru vai ziepju operu skatiishanaa?
26.06.2015 19:49 |

Reitings 17203
Un par to vešanu, ok tu viņu aizved uz to galu, bet vai tiešām nav neviens kas no komandas pēc trenniņa brauc uz jūsu galu un draugu var paķert līdzi un atvest atpakaļ? Vai kaut vai pievest gana tuvu ka vari viņu savākt tuvāk vai viņš pats var atnākt ar kājām?

Un gribi labu ieteikumu kā dabūt draugu nost no datorspēlēm uz kādu laiku...
Pasaki lai viņš tās 2 stundiņas pamācas CSDD eksāmenam un nokārto tiesībs pats, tad tev nebūs jāved, viņš pats varēs nākt un iet kad vēlas un tev ar nebūs jānīkst 4 stundas gaidot viņu.
26.06.2015 19:53 |

Reitings 17203
krista21 Nagu apgleznošana vel tev trennē rokas precizitāti varbūt, bet pārējais gan neko diži nedod :D
26.06.2015 19:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits