Patstāvīga dzīve

Reitings 103
Reģ: 02.06.2015
Sveikas!

Pienācis tas laiks, kad gribētos dzīvot viena, varbūt uzsākt attiecības ar puisi, bet mamma visur ir ceļā - neļauj man iet ne uz ballītēm, ne pie draugiem. Tikai - mācības, mācības - tas dzīvē esot galvenais. Viņa ne par ko negrib mani palaist dzīvē!

Brīžiem man pašai tas viss šķiet smieklīgi un ceru, kad viņai tie niķi pāries. :-D

Pastāstiet, kā jūs vecākus pierunājat, ja viņi jums kaut ko neļauj, bet jūs ļoti vēlaties. Un kā uzsākāt patstāvīgu dzīvi? :-)
24.06.2015 19:04 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
tā kā es esmu no mazpilsētas, man bija tas variants, ka augstskola ir galvaspilsētā un dzīvošana atsevišķi bija pašsaprotama.

bet vasarā no 11. uz 12. klasi es nolēmu "pamēģināt" kā tas ir dzīvot vienai un strādāt, atradu Rīgā darbu apģērbu veikalā un nostrādāju tur 3. mēnešus pa vasaru, dzīvoju Rīgā pie māsas, vienā dzīvoklī, atsevišķā istabā. dabūju savu pastāvīgās dzīves pieredzi, jau tad sapratu, ka tā nav nekāda vidusskola.
24.06.2015 22:48 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mamma par Tevi satraucas un vēl Tev visu to labāko.. lai ballītes un draugi nenovirza Tevi no mācībām, nepasliktina sekmes utt.

Protams, ja būsi pilnībā patstāvīga, mamma nevarēs vienmēr izkontrolēt :)
24.06.2015 22:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits