23, augstākā, darbs un tu vēl pieļauj, ka tevi kāds regulē? :D
piedod, bet smieklīgi.. esot savā vecumā, kas vēl nav tuvu tavam, jau vecākus esmu nostādījusi tā, ka viņi paši saprot - pieaudzis cilvēks pats labāk zinās un sapratīs, ko darīt un ko ne. protams, ka es ieklausos padomos, jo saprotu, ka man tikai labu grib, bet nekad neesmu ļāvusies kāda viedoklim, ja to spiež. vecākiem jāsaprot, ka no visa nepasargās un dzīvei tevi pilnībā viņi arī nespēs sagatavot, viss nāks caur tevis pašas gūto pieredzi. ;) un tā tas ir pat veselīgāk, nekā, ka tiec sprostota kaut kādos rāmjos, lai tikai nekas neparedzēts neatgadītos.. izglītībai ir nozīme, bet man jau liekas, ka arī draugiem dzīvē ir ļoti liela nozīme, un klausot mammas - NĒ, TU NEIESI.. MĀCĪBAS, MĀCĪBAS.. var sanākt pazaudēt draugus, kas pēctam sirsniņai ļoti sāpēs. spriežot tīri pēc sevis - es bez draugiem nevaru, bez cilvēkiem kā tādiem nevaru, man viņus vajag un lielās devās, viņi ir tie, kas manai dzīvei piešķir asumu un jaunas krāsas, kā tas noteikti ir vairums cilvēku.. just think about it (: