Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Man vajag padomu.

 
Reitings 1
Reģ: 24.06.2015
Laikam, ka priecīgus visiem svētkus. (l)
Vienkārši sakot, runa ir par papardes ziedu meklēšanu. :D
Esmu attiecībās, samērā ilgs laiks jau ir pagājis. Puisim aktuāla kļuvusi seksa tēma. Man gan nē, jo neesmu tam īsti gatava. Pieredzes vaina. Visās reizēs, VISĀS, man ir nežēlīgi sāpējis. Nu drausmīgi. Tā kā operācija bez narkozes. Vēl trakāk. Seksā bez asarām neiztikt, no sāpēm protams.
Pieredze un dzīve mani ir ņēmusi priekšā nežēlīgi, visi bijušie stāstijuši fufeli, ka mīl, kad padodos, tad pamet. Aizbildinoties ar to, ka esmu nenormālā, kas seksā raud un sekss līdzīgs izvarošanai. Tad ir bimbāšana un piedzeršanās. ;-)
Varbūt, ka neesmu nobriedusi, ne fiziski, ne garīgi. Nav tā, ka man negribās, man tieši pretēji, gribās, šajās situācijās man noder pašapmierināšanās. Bet kad nonāk līdz tam ar vīrieti, tad ir histērija pa pilnu programmu.
Un , protams, kompleksoju. Man šausmīgi riebjās savs ķermenis. Kad ir mīcīšanās ar drēbēm, tad iekarstu, bet kad vīrietis pabāž rokas zem maikas, vai biksēm, tad iet vaļā bļaušana. Kur nu vēl kad ir jāatkailinās, tad ir tikai tāds ''NĒ'' automātiski. Man ir mazas krūtis un riebīga krūšu forma, ienīstu vilkt nost krūšturi. Man pat kauns pie kardiologa novilkt krūšturi, kur nu vēl vīrieša priekšā.
Un šobrīd esmu attiecībās - vislielākās auzas ir tagad, kad vīrietis sāk pieprasīt. Es jau teicu, ka neesmu tam īsti gatava, stāstiju visu, kas un kā, ka sāp, ka man jānogatavojās, mazas krūtis un bla, bla, bla. Viņš teica, ka gaidīs, bet pēc skata palika tāds nu galīgi nekāds. Pilnīgi auksta attieksme pret mani palika.
Nevēlos viņu zaudēt, kaut dēļ garīgajām attiecībām. Garīgi tik labi kā man ar viņu, nav nekad man bijis.
Tēlot un padoties? Nevaru tēlot, jo sāp nu mežonīgi. Tā nav ginekoloģiska vaina, jo es vienmēr esmu saspringusi, nu ārprātīgi saspringusi, sevišķi apakšā viss automātiski sasprindzinās. Es to nespēju kontrolēt. Vai varbūt viss tur pa šauru? :-D Es tiešām nezinu, kā sev palīdzēt atbrīvoties.
24.06.2015 17:16 |
 
Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Kā zini,ka nav ginekoloģiskas problēmaS?
Lasot tavu diskusiju, gribas domāt,ka tev vairāk otram jāuzticas un jāsakārto savs pašvērtējums,lai arī seksa brīdī attiecīgā vieta ir atvērta.
24.06.2015 17:23 |
 
Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Protams, ka jau saki, ka vienmer esi sasprindzinata, tu savelc muskulus leja, un ir sauri un ir sapigi, tu nejuties erti, un to nevelies.

Domajams, pec tava rakstita, neesi tam gatava.

Dari ko lietas laba, lai justos ertak un brivak,
ja neapmierina figura, veic vingrinajumus, pamaini edienkarti.
Jutisies pievilciga, augs pasapzina, jutisies brivak, iekarojamak un iespejasm spesi atrak atsprindzinaties, un nodoties baudai.
Vienkarsi, nevajag tik daudz domat, ja ir velme un iekara pret partneri, laujies, izbaudi.
Ja ne tad gaidiet :)
24.06.2015 17:24 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Tevi ir izmeklējis ginekologs? Ko ir teicis?
Ja tā ir psiholoģiska vaina, nevis iedzimts fizisks defekts, priecājies, ka var ārstēties, un izmanto to.
Padomā par nākotni - vai gribi ģimeni, bērnus? Ej ārstēties, varbūt tā ir vaginoze.

Pieredze un dzīve mani ir ņēmusi priekšā nežēlīgi, visi bijušie stāstijuši fufeli, ka mīl, kad padodos, tad pamet. Aizbildinoties ar to, ka esmu nenormālā, kas seksā raud un sekss līdzīgs izvarošanai. Tad ir bimbāšana un piedzeršanās.


varbūt viņi tiešām mīlēja, bet neviens normāls čalis šito neizturēs. Neārstējoties, tu liedz sev nākotni ar veselīgām attiecībām.
24.06.2015 17:28 |
 
10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Ja nav nekādu fizisku defektu, tad vienīgā problēma ir psiholoģiskajā noskaņojumā. Tu vnk neesi viņam atvērta, tpc tev viss tur iekšā nefunkcionē, kā vajag. Ja ar kādu ilgi būsi kopā un kļūsi viņam uzticīga un atvērta pret viņu un ja viņš tevi mīlēs un tu viņu, tad jau ir cerība, ka viss būs kārtībā.
24.06.2015 17:32 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nu man puishu vieta ar liktos, ka nesi isti normala,'ja tev sakas histerija tiklidz rokas pieskaras kadai intimakai daljai.
Manuprat, problema ir tavos kompleksos. Tu nespej atbrivoties un izbaudit to, kas notiek. Varbut pirmas reizes darat taa, ka apmierinat viens otru no sakuma ar rokam, tad ar muti un tad nu klasiskaja varianta. Iespejams,'ka tad taa neiespringsi. Problema jau ir taja, ka tu intimaja bridi doma, streso. Tapec ari nekas nesanak. Domat nevajag ne par ko, iznemot to,'kas notiek. Iemacies uzticeties. Tad ari nekas nesapes.
Piedava pouisim shadu variantu. Protams, ka vinsh negaidis gadiem. A kurs gaidis? Neesi nekada romantiskaja kino,'kur virietis gaidis nezjn cik ilgi...
Ja pagaidam pati baidies, tad apmierini vismaz tu vinu..cilvekam biezi vien sekss ir dabiska vajadziba.ja nebusi tu-bus kada cita. Bet,'ja tu baidies no tuvibas, saubos, ka tev pietiks drosme apmierinat virieti...
24.06.2015 19:33 |
 
Reitings 214
Reģ: 10.09.2011
Svētki jau pagājuši, bet gan jau nav par vēlu vēl izteikt viedokli.
Arī man liekas, ka sāpes izjūti tikai tāpēc, ka neatslābinies. Ja krūšturī jūties ērtāk, tad nenovelc to + dariet to tumsā, ja tā tev vieglāk atslābināties, ja tā jutīsies komfortablāk. Noteikti palīdzēs arī ilgāka priekšspēle - ilgāk abi čubināsities, jo vairāk izjutīsi uzbudinājumu, tā rezultātā vajadzētu vagīnai palikt miklai, ja ar to ir problēmas, ir arī lubrikanti. Varbūt tieši tāpēc arī izjūti sāpes, jo neesi pietiekami uzbudināta + vēl saspringta, diez kas nav.
Cerams Jums viss izdosies un viss nokārtosies, veiksmi! :-)
27.06.2015 01:01 |
 
Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Rubby, kurš piekritiis miileeties ar krūšturi? Es nezinu, ja es butu puisis man liktis diivaini, vai nav vienalga cik lielas taas kruutis, spicas kà everesta smailes vai apaļas, zinu, ka lielaakas ir skaistaakas, bet katram tas augums citaadaaks, driizaak priecaatos, par to, ka meitene uzticas un atklaajas.
27.06.2015 01:10 |
 
Reitings 214
Reģ: 10.09.2011
Ja meitene ir tik nedroša kā autore, tad nevajag no viņas tagad prasīt visu uzreiz. Pa maziem solīšiem un beigās viss aizies!
27.06.2015 01:18 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Cik Tev ir gadu?
27.06.2015 01:50 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja tu esi bijusi pie ginekologa un viņš tev saka ka viss kārtībā tad ieteiktu tev aiziet vel pie kāda cita ginekologa lai tiešām to varētu apstiprināt.

Vai tu ārstam esi stāstijusi par to kādas tev ir izjūtas seksā? Vai tev ir veiktas pārbaudes?
Man tik prasija 10 sekundes lai ierakstītu google šādu problēmu un jau man parādījās kā viena pavisam reāla slimība varētu ar būt, ka ir sāpes un savilkšanās seksa laikā, Info gan angļu valodā, bet cer ka sapratīsi vai varēsi piemeklēt latviski.
http://sogc.org/publications/when-sex-hurts-vaginismus/

Runājot par nepatiku pret ķermeni, ir divi varianti, vai nu tu esi kompleksaina un visa šī sāpju padarīšana seksa laikā to visu ir padarījusi tik sliktāku jo tev nepatīk kā tavs ķermenis atbild uz seksu vai arī tev ir radusies šī nepatika pēc pirmās sāpju reizes seksa laikā, kas arī ir rezultāts šai iespējamajai veselības problēmai.

Lai nu kā, es izietu caur vairākiem ārstiem pirms norakstītu veselības problēmas + ari iespējams tagad jau tev būs problēmas arī uztverē tāpēc vismaz parunāšana ar psihologu un iemācīšanās sevi pieņemt tādu kāda esi varētu noderēt.
27.06.2015 02:13 |
 
Reitings 51
Reģ: 10.04.2015
Piekrītu, Murrra. ;)
Donata - Ja viņi tiešām mīlētu, tad izrādītu rūpes, un sen būtu palīdzējuši atrisinātt šo problēmu, nevis aizskrējuši prom atstājot "mīļoto vienu."
broken666 - Notici sev, ļaujies, nedomā ;) Kompleksi ir Tavā galvā nevis miesā + iemīlās jau mīnusos, nevis plusos ;)
27.06.2015 04:30 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pie seksopatologa-psihoterapeita jaaiet, un piedevaam aatri! Nepiekritiishu shoreiz taam, kuras saka ka iistais gaidiis. Jauniem puishiem hormoni dara savu. Shis nav tas gadiijums, kad meitene taupaas liidz kaazaam un puisis zina, ka peec kaazaam notiks TAS, buus beerni un sekss. Sheit nav zinaams kad buus un vai vispaar buus. Domaaju, ka ieprieksheejiem puishiem tas bija smags leemums par attieciibu paartraukshanu, bet no otras puses labaak taa, nekaa kraapt. Vismaz godiigi paartrauca attieciibas. Ja vien nepalaimeesies satikt aseksuaali, neviens viirietis gadiem nespees iztikt bez seksa. Taapat leenaam augs neapmierinaatiiba, kura veelaak atspoguljosies attieciibaas.
Negaidi uzreiz briinumus no terapijas pie speciaalista, tam vajadzees laiku. Varbuut meenesi, divus, varbuut gadus, bet beigaas ieguusi ne tikai iespeeju izbaudiit seksu, bet arii iemaaciisies miileet sevi un buut pashpaarliecinaataakai. Dveeseles trauma ir jaarstee, taapat kaa jaarstee ir kungja chuula vai meningiits. Tik cilveeki biezji domaa, ka kas galvaa daraas ir mazaak svariigs par fiziskaa kjermenja probleemaam un taapeec uzskata, ka nav vajadziiga speciaalista paliidziiba.
27.06.2015 05:06 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits