Vai, labi, ka man saldumi un visādi sāļie našķi negaršo, par take away kafijām nemaz nerunājot - nesaprotu, kā tādu naudu var tērēt, bet nu katram savs, man kafija negaršo un laikam labi, ka tā :D Arī kulināriju brīnumi neuzrunā - izņēmums ir Rimi augļu kokteiļi un Stockman`a marinētās olīvas :-)
Pati sulas pakās nedzeru, gāzētos dzērienus a`la spraiti, fantas un pepsi kolas arī ne, tikai minerālūdeni ar citronu, ir ļoti garšīgi un galvenais - veselīgi, nauda arī ietaupās 8-)
Brokastis gan iesaku sākt ēst, es parasti apēdu vai nu kādu jogurtu (grieķu ar augļiem, kurus pati pievienoju, piemēram), ceptas olas ar siera cepurīti un tomātiem, reizēm vienkārši kādas maizītes.
Vakariņām parasti izvēlos kartupeļus/rīsus/griķus/ makaronus un pati uztaisu kādu mērcīti klāt, reizēm vistas fileju, salātus, un ir ļoti gardi :)
Top recepte - makaroni (da jebkādi) ar maltās gaļas mērcīti (maltā gaļa + sīpols + paprika + maggi idea maisījums), var uzcept pannā un ēst arī nākamajā dienā, tā pat man garšo labāk :)
Tagad, kad vasara, ietaupīt vēl vieglāk, ir visādi labumi tirgū lētāk kā veikalos (man gan dārzs pilns ar kartupeļiem, gurķiem, tomātiem, pupiņām, zemenēm, ķirbjiem (rudenī biezzupas), bet nu, ja dārza nav - nedārgi to visu var iegādāties no zemniekiem vai tirgū.
Tā kā jābūt tikai gribēšanai un tad var ne tikai ietaupīt, bet ēst veselīgāk kā ierasts (l)