Man ir vasaras raibumi:uz sejas: - uz deguna, uz vaigiem līdz ausīm, un nedaudz zem deguna virs mutes, vairāk nekur nav.tāpēc izdomāju tā, un šo dodu padomu tām kurām arī ir vasaras raibumi, un vēlas tos pavisam noslēpt.
tātad: katru dienu baliniet ar citrona sulu, izspiediet no citrona. , lietojiet SPF 50+ var arī SPF 70+ tas pat būtu vēl labāks. , lietojiet maskētāju uz sejas, lietojiet vēl tonālo krēmu, pūderi, un kā jau rakstīju SPF.
Tikai es nezinu kādā kārtībā to darīt??? Varat pastastīt?
P.S. Varbūt kāda zin, kādēļ man ir arī mazi raibumiņi uz roku ārējām malām no plaukstu locītavas līdz elkonim.
Nevienam tādus neesmu tur redzējusi, un man redz ir. Besī, bet tas vēl varētu palikt, taču ārpāts.
Un vēl : Vai vasaras raibumu bērniem , varētu neiedzimt šis trakums? Respektīvi ja ir tikai mātei bijuši vasaras stulbie raibumi?
un vēl: man tas cik zināms laikam ir iedzimts no manas tēta mammas, jo nevienam tāda slietas mūsu dzimtā nav bijušas, bet viņa teica, ka ap 15/16 gadiem viņai pazuda pavisam, bet līdz tam vecumam bija.
Varbūt man arī pazudīs?
un vēl : Bērnam lai tādi nerastos, vajadzētu jau no mazām dienām lietot SPF vai ne?
Nenosodiet lūdzu mani, es vēlos tikai padomus, ne pārmetumus.