Labrīt! :-)
Man parasts rīts, esmu diezgan agri piecēlusies, tad nu rokos pinsterestā un meklēju kāzām idejas. Viss šķiet tik skaisti, pat nezinu ko izmantot no tā visa :-D
Šodienas plānos ir sakopt dzīvokli un ja nelīs lietus, tad iespējam aizmīšos ar riteni uz pilsētas centru.
es tik loti priecaajos, ka vakar neballeejos :D tik labi paguleeju. juutos speeka pilna un man riebjas,ka shodien nekas nestraadaa :D man ir daudzas lietas, kas jaizdara un janoperkt, shodiena buutu kaa radiita tam (e)
LABRĪT!!! Īpaši sveicieni BANTEI! (l)(l)(l)(l)(l)(l)
Es dzeru šorīt 3šo aliņu, domāju ko darīt, vēlāk aizstaigāšu līdz čomam. Gribu izdrāzt viņa draudzeni, bet tālāk par bučošanos un krūšu aiztikšanu neesmu ticis.. (s)
Labrīt, dāmas!
Esmu nu jau kā divas stundas augšā, pašai brīnums, jo aizmigu tikai pēc 3jiem. |-)
Šodienas plānā- nekas, jo tad jau redzēs, bet gan jau dzīvošos pa māju.
Es par visu vairāk gribu randiņu ar BANTI!! Ja godīgi, nekas cits mani šobrīd īpaši neinteresē, kā 4tais aliņš, un randiņš ar BANTI (l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)
Bet tas šķiet nereāli, jo aliņš nupat beidzās, un iedzēris es uz veikalu nevaru braukt :(
čau! Sēžu darbā un drukukāju darba līgumus. Nedaudz jāpasērfo internetā,atpūtai. :)
Vakar pa mierīgo,savedu visu kārtība,kas bija jādarā un tad jau vakarā grillēta gaļa ar alu. Bet pulkstens 1;00 jau gultā biju,jo šodien jāstrādā- apzinīgā. :D
Lai jauka diena. :)