par tām melnajām strīpām gan jau nav saistības ar lāstu. mēs vienmēr gribam savas nelaimes novelt uz kādu citu, nevis skatīties uz saviem darbiem, jo bumerangu neviens nav atcēlis, taču par to bieži aizmirstas, jo viens raunds kādam var būt tajā pašā dienā, citam pat pēc gadiem. lāsti nedarbojas, ja iekšienē neesi pats ļauns, tā teikt, nepievelc savu stihiju.
par tām svītrām, man ir bijušas tādas spēcīgas 2 reizes, kā arī viena ne tik spēcīga šī gada sakumā.
par 3 nāvēm arī ir redzēts kaut vai šī gada sākumā, lai gan tur nav radniecības, bet bija arī tā, ka ļoti sen mira vecvecmamma, nākamajā gadā vecamma un vēl pēc gada vecmammas brālis. interesantakais bija viņu vecums, attiecīgi 71, 51, 41. taču tā ne vienmēr notiek.
protams, arī man tās svītras likās kaut kas neparasts un tā noteikti nav sakritība. tieši tāpēc daudz meklēju, lasīju un tomēr atradu izskaidrojumu vismaz par to, kas attiecas uz mani. katru reizi pirms melnās svītras, es ienīdu kādu radinieku, pie tam, tikai par kādu rīcību, kura nav vispār noteicoša, un šobrīd ir pat ļoti labas attiecības. skaidrojums ļoti vienkāršs, jo radiem ir tās pašas asinis (te runa par asinsradiniekiem), kuras kaut kādā mirklī ienīsti, attiecīgi ienīsti arī sevi un projicē negatīvo arī uz sevi un pievelc slikto. bet tas ir tieši manā gadījumā. tavs gadījums var būt pilnīgi cits, bet roc dziļāk tieši sevī!!! līdzīgi ir tad, ja kāds ienīst savu sievu vai vīru, cieš no tā bērni, jo projekcija aiziet arī uz tiem, tā kā asinis ir kopīgās. arī fakts, ka sastāvam praktiski no ūdens, kas sevī var ietilpināt milzīgu informāciju, tad ir saprotams, kāpēc var palīdzēt labas domas, svecīšu nolikšana baznīcā, lūgšanas, pašhipnoze un vispār jebkura ticība.