Vienmēr bijis LMT. Rēķini nāk uz firmu, bet sanāk 3-7€ par sms un sarunām (runāju un rakstos ļoti maz) + 5€ par 400MB interneta. Liekas dārgi, it īpaši
interneta maksas ziņā. Ja vēl serviss pēdējās reizes būtu bijis labs, bet nepatīk pārmaksāt bez pievienotās vērtības.
Kad firma vairs nemaksās, iešu uz Biti vai Tele2. Vēl nevaru sapras, bet sliecos uz Biti, jo Zelta Zivtiņa nav atstājusi labāko iespaidu.. Mulsina tieši tas, ka LMT esot vislabākā zona.
Ja nu kādai interesē, kādi sīkumi mani lmt neapmierināja:
* mājā pazudusi elektrība, lai arī dzīvoju 2km no Rīgas robežas, tieši internta tornis ir tālu, apskatīt latvenergo tālruni nav iespējams. Zvanu viņiem, lai, ja nespēj nodrošināt internetu (ko pāris gadus jau sola, ka kaut kad būs), fiksi uzgooglē numuru. Nope - ne par ko, tikai uzklausīs, ka internets neiet, izprasīs visas detaļas, uz kuru vārdu ieslēgts utt, bet palīdzēt? pff.. Lai nebūtu pārpratumu, jau bija pietiekami vēls, lai zvanot pazīstamajiem, iztraucētu miegu un blakus kvartālam elektrība bija, nevarēja zināt, vai kāds cits pieteiks bojājumu.
* Esmu uz ielas, fb vēstulē ir saglabāta adrese, kur man jāierodas, interneta limits ir sasniegts, bet lmt ļoti patika fīča, ka pēc limita sasniegšanas ir stipri samazināts/lēns, bet internets joporjām IR. Tomēr nebija. Operators arī pabrīnās, tā vietā vaino, ka telefonam aplikācijas zog netu utml (telefonam vienīgais ieinstalētais bija fb mesengers) un piedāvā iepirkt papildus MB mēneša pēdējā datumā -_-