Es izdomāju, ka jāpamēģina joka pēc. Uzreiz varu pateikt, ka 100% visu nedarīju pēc plāna.
Pirmās trīs dienas bija bez gaļas jāiztiek, kas man sagādāja nedaudz grūtības. Katru rītu bija jāsāk ar aukstu dušu 3-5 min. Pēc tam 15 min laikā jāizdzer glāze ūdens ar divām ēdam karotēm citrona sulas, ūdenim jābūt viegli remdenam. Tālāk jau katru dienu mainījās laiks kad bija pirmā ēdienreize. Pirmajā dienā brokastīs bija laikam gurķis un burkāns. Tad 30 min pirms pusdienām bija jāizdzer burkānu sula + kāds dārzenis. Pusdienās vārīti dārzeņi, bez garšvielām, es gan šo aizvietoju ar sālātiem kas sajaukti kefīru un citronpipariem. Tad pēc kādām 2 h bija maltīte ar dārzeņiem + biešu sula sajaukta pusi uz pusi ar ūdeni. Pirms vakariņām uzkodā paprika, burkāni un tomāts. Vakariņas bija ap 20 un bija jāēd vājpiena biezpiens ap 200 g. Protams jāievēro bija ūdens patēriņš un bija konkrēti laiki kad jāēd. Katru dienu ēdienkarte mainījās. Trešajā dienā parādījās arī uzdevumi, piemēram, jānoiet stundas laikā noteikta km distance, bija velo braukšana un citas aktivitātes iekļautas. Man svars katru dienu kritās apmēram pa 250- 350 g, finālā svars samazinājās aptuveni par 2 kg pēc 7 dienām. Pagaidām arī tā turās un klāt nekas nav nācis.