Čau, smukās!
Tā kā es šajā vasarā vēlētos iegādāties savu perfekto otu komplektu, palēnām sāku ievākt viedokļus par dažādu firmu, ciparu un tehniku otām.
Pagaidām esmu izlīdzējusies ar pāris Eco Tools (pūdera ota kalpo joprojām diezgan jauki), Essence (favorīt-acu ēnu ota jau jūk ārā), Catrice (neiepatikās) un Ebay (cenai atbilstoša kvalitāte) otām. Tomēr gribētos ko labāku.
Saprotu, ka ir grūti dabūt labas otas vienā komplektā - atzīsim, ka katram komplektam ir savas pērles un savi pelni. Bet viedokļus labprāt uzklausīšu gan par komplektiem, gan "vienīšiem", kurus varēšu salasīt pati savā komplektā.
Tātad ko es aptuveni vēlētos:
-Cenas ziņā "viduvējības". Ne Sigmu, bet ne arī Ebay.
-Patīkamas otas, kurām, mazgājot nekrīt ārā sariņi
-Principā man ir pilnīgi vienalga - dabīgo saru otas vai sintētiskā (jā, labprāt dzirdētu arī par to, kādi ir plusi un mīnusi abu veidu otām)
Tāpēc pastāstiet man par savām mīļākajām otām :) Būtu forši, ja ar bildītēm. Varētu pieminēt arī aptuveno cenu kategoriju.
Principā mani no sejas otām interesē: konturēšanas ota, vaigu sārtuma ota, varbūt arī kāda tonālā krēma "buffing" ota.
No acīm: galvenais gribētos jaunu "blending". Bet der viedokļi par jebkādām. (l)
Paldies :)