Mūsu mazulim tagad nedaudz pāri pus gadiņam. Es spēju sadalīt abu savu vīriešu uzmanību,pa dienu izdaru visus mājas darbus,katru vakaru sagaidu savu vīrieti ar siltām vakariņam. Ir,protams,dienas,kad,ja nepaspēju kādu no mājas darbiem izdarīt vai vnk ir pārāk liels slinkums vai nogurums,es nedaru,izdaru nākamajā dienā,mans vīrietis arī saprot,ka man nav jāskrien kā trakai,lai vakarā es spētu tikai gultā knapi ielīst,bet nekad nav bijis tā,ka vīrs atnāk un es neesmu vakariņas uztaisījusi (kaut vēl taisu). No sākuma bija grūti,bet tagad jau kkā daudz vieglāk. Kad vīrs atnāk mājās,mēs skatamies kopā tv,citreiz pat kopā varam dušā ieiet,ja bērns guļ, es ļoti cenšos arī viņam neatņemt to laiku ar mani,ko esmu agrāk sniegusi. Kad vēl pirmos mēnešus nevarēju mīlēties,savu vīrieti spēju apmierināt savādāk, neuzskatīju to par obligātu pienākumu,bet savu lielu vēlmi,sniegt vīrietim baudu.
Vakaros un brīvdienās abi iesaistamies bērna audzināšanā,ir rīti,kad es varu mierīgi gulēt līdz 12,ir reizes,kad varu viena iziet ārā,atstājot savus vīriešus.
Mēs abi uzskatam,ka mūsu dzīvē nekas daudz nav mainījies ar bērna piedzimšanu,tikai pašiem palielinājies pienākumu skaits. Tādēļ laikam,ka mums vieglāk ir saprasties,ka ne tikai man ir vienai jābūt ar bērnu.
Bet mums arī ir ļoti mierīgs bērniņs,viņš var droši stundu vai vairāk pats ar sevi spēlēties,nevajag,lai kāds visu laiku blakus sēž,guļ viņš arī labi,no kādiem 22.00-8.00,bieži vien tik vienreiz pieceļās pa nakti paēst un atkal guļ tālāk..šonakt pat visu nakti nogulēja (l) tā kā es domāju,ka daudz,kas ir atkarīgs no bērna,jo citiem bērniem nemitīgi vajag,lai kāds ir blakus,ceļas vairākas reizes,tad nu saprotu arī tās mammas,ka viņām nogurums ir daudz lielāks.