.... viedoklis!

10 gadi
Reitings 370
Reģ: 16.06.2015
Rakstu te lai uzklaisītu sieviešu viedokli...

Lieta sekojoša;
Man kā vīrieti smagi uztrauc seks pēc dzemdībām.... vēlētos uzzināt cik ātri citi pāri atsāk dzimumdzīvi pēc dzemdībām?

Ar sievu esam kopā jau vairākus gadus un pieteicās mazulis... viss ļoti forši bet līdz ar grūtniecības pēdējo mēnesi sākās seksa jomā smags periods.... sieviete seksu vairs sāka nevēlēties - savā ziņā saprotami jo tuvojās dzemdības un lielie gabarīti un neizjūt seksu vairs kā agrāk... ar lielu piespiešanos ko sieviete gan mēģināja slēpt bet es to jutu ši mēneša laikā sniedza man 1 minetu.... tad pienāca dzemdības..... jau biju izglītojies ka 4-6 nedēļas pēc dzemdībām seksu neiesaka.. saprotami.. nogaidīju šīs 5-6 nedēļas un tākā sāku vedināt partneres domas ka varētu atsākt dzimumdzīvi... saprotami ka sāktu maigi un lēni jo sievietei var sāpēt .. bet sieviņa nevēlējās iun nepadevās nekādiem valdzinājumiem .... vienkārši nevēloties.... ok.. pagāja vēl 3 nedēļas .. bet viss pa vecam..... laiks iet un nu jau pagājuši 8 mēneši... bet seksa kā nav tā nav.... visi mani mēģinājumi radīt intīmu gaisotni cietuši neveiksmi... un pat vēl smagāk - sieviete vēlas lai būtu mīļums, laai apskauj , skūpsta bet man kā vīrietim kas tik ilgi nav dabūjis katreiz ļoti uzbudinos tiklīdz tuvojos sievai.... man tas kļūst tajā brīdī vēl daudz grūtāk.....
Ir entās reizes run;ats par šo - bet sieva tā arī pasaka ka nejūtas gatava atsākt un nevēlas.... un uz maniem priekslikumiem ja teiksim vagināli nevēlas kas varbūt var ardīt diskonfortu - varbūt tad vismaz orāli .... arī bez rezultāta.. vienmēr saka ka man jābūt saprotošam un ka tas pēc dzemdībām reizēm ir normāli.... bet vai tas ir godīgi un tiešām normāli? ... jau tik ilgi gaidīts (nekrapu un citur nemekleju) un tagad vel gaidit nezinot cik ilgi....
16.06.2015 12:03 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Nav darbs jāpamet, bet jāsāk saprast, ko nozīmē bērns un tā tava paša vaina, ja neizgulējies nevari pastrādāt, saņemies, pie visa ar laiku pierod, arī pie negulēšanas.

Bet es spēju sievu saprast, ja mans vīrietis nepiedalītos katru dienu kaut vai pa vakariem bērna audzināšanā, es arī seksu nedotu, gan jau domātu slepkavības plānu, jo bērnu plāno abi kopīgi, nu vismaz tad gaida kopā, ja nav plānots, bet ja pēc tam uz sievietes pleciem viss, tad nu ir nogurums, spēka izsīkums, ka neko negribas.

Strādāt algotu darbu ir daudz vieglāk kā sēdēt mājās ar bērnu. ;)
16.06.2015 13:57 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Ja sievietei dzimumtieksme arī pirms dzemdībām bija švaka

Varbut pats virietis nemak apmieirnat kartigi to sievieti.

10 gadi
Reitings 370
Story
atavs virs ir del ta dabujis darba rajienu pec kura ja atkaartosies scenarijs momenta atlaidiss? - ir piegriesta alga vairak ka uz pusi del ka sakas gimenei finansu grutiibas? ... ne nu ja velas dzivot bez naudas tad jau viss ok - varu palidzet kaut vius nakti .... bet kadam ta nauda tak japelna ... jo redz sieviete pabalstos sanem loti mazu naudinju jo stradaja mikro uznemuma kur ta pabalstu aprekinu sistema ir nezeliigaa

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
chèrr, ne vienmēr... Citreiz ne tikai slimība ir pamatā, bet plusā vèl daudzi faktori. Es sliecos domāt, ka viņa ļoti labi saprot, ka nav viss ok, bet acīmredzot kaut kas viņai traucē to atzīt skaļi. Un te nu var būt daudz iemeslu - kā viens no tiem, vīrieša nespēja tikt viņai klāt tīri emocionālā līmenī. Viņš viņu vnk nesaprot! Nogaidīšana nenozīmē sapratni un palīdzību. Vīrietis vnk sēž maliņā un gaida kad tad viņam tiks. Ja netiks, gatavs skriet pie citas. Viss.

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
cik bieži tava bērna māte dabū izrauties kaut kur viena bez bērna? cik daudz bērna pieskatīšanā un auklēšanā iesaistās vecvecāki?
16.06.2015 13:58 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Es domāju,ka tik cik nogurst sieviete mājās,tik arī vīrietis nogurst darbā. Nu vienīgi ja bērns ir ļoti,ļoti nemierīgs. Var gadīties,ka tiešām ir pēcdzemdību depresija. Varbūt tiešām brīvdienā palaid viņu kaut kur,un tikmēr uzņemies rūpes pa r bērniņu un mājokli. Lai sieva atpūšās. Vai aiziejiet visi trīs kaut kur brīvdienās.
Es protams uzskatu,ka tomēr var atrast brīdi,lai parūpētos arī pa vīru,nu tiešām kaut retu reizi,bet var!

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Redzi, Tu gribi būt izgulējies, darbā možs un vēl rezultātos spožs. Tava sieva ikdienā redz pieliktus pamperus, netīras grīdas, svešu ķermeni sava vietā, tad vēl ir brēcošs bērns un brēcošs vīrs - abi naktīs pupu grib. Miega bads. Par to, vai ceriņi noziedējuši ir jāprasa Tev, jo pati ārā īsti nav bijusi. Ko sievietei teikt? Viņa ir nonstopā vidē, no kuras Tu bēdz, sakot, ka esi saņēmis jau rājienu, tāpēc šitas un tāpēc tas. Beidz ņerkstēt, strādā vairāk, algo sievai palīgu.

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Šarlote
Rekur ir no tā raksta :
Dažām sievietēm (20%) emocionālie traucējumi var saglabāties ilgāk par pāris nedēļām, un var izpausties kā garastāvokļa svārstības atkal no eiforijas līdz skumjām, tomēr biežāk ir nomāktības izjūta. Sievietei var būt vainas izjūta jeb pašpārmetumi un zems pašvērtējums. Sieviete jūtas slikta mamma, nemākulīga, neprasmīga un kļūdu pieļāvēja. Gribas sevi sodīt, sist pa pirkstiem, pārmest. Jaunajai mammītei var būt miega traucējumi un vai nu negribas ēst vai pretēji – viņa atkal un atkal pārēdas. Sievietei var būt pārmērīgs nogurums, nespējot aizmigt pat tad, ja tāda iespēja rodas, un nepārejošs nespēks. Galu galā mammai no domu jucekļa mazinās vēlme ņemt bērniņu rokās, rotaļāties, sarunāties. Un atkal - sieviete izjūt satraukumu un pārdzīvo, ka nespēj rūpēties par bērnu. Tāds mokošs, mokošs, neapstādināms karuselis...

Sievietei ir grūti dalīties savos pārdzīvojumos ar kādu, jo bērna piedzimšanai bija jābūt priekpilnam notikumam, bet izrādās, ka tā gluži nav. Atšķiras sievietes gaidītais no reālām pašas izjūtām, kā ir būt mammai. Šajā dzīves posmā sievietei īpaši nepieciešams visu veidu atbalsts, nepieciešama arī informācijas sniegšana, izskaidrošana, kas viss kopā sievieti nomierina. Nepieciešamības gadījumā sievietei iesakāma krīzes psihoterapija – dažas vizītes, kurās noskaidro sievietes nemiera iemeslus un tos risina.

Kamēr viņa pie ārsta nav vesta, nevar teikt, ka viņa ir sliktā. Bet viņam taču pat neinteresē viņai palīdzēt.
16.06.2015 13:59 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Story, tad jau problēma ir tur, bet sievietei taču tas būtu jādara zināms vīrietim, vai ne? Nerunāšana izraisa tik daudz problēmu!

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Gardion,

esmu apprecejusi superviirieti :D

Noalgo apkopeeju. Sievai bus vairaak laika sev. Pa 4 meneshiem shii ir pirmaa reize, kad varu atlauties pasedet ar laptopu diivaanaa, kad nekas nav jadara.... tas ir gruuti un nogurdinoshi, bet patikami buut mammai

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Beidz ņerkstēt, strādā vairāk, algo sievai palīgu.
-nu,nu.. Es domāju,ka vīrs nespieda palikt stāvoklī un dzemdēt. Sievai tomēr ar kaut ko ir jārēķinās. Viņš taču nesēž mājās pie Tv,bet jau tā visus mājās uztur.

Tev sieva pirms dekrēta pati strādāja? Un kā bija pirmstam,tāda pati attieksme?
16.06.2015 14:00 |

Reitings 1588
Reģ: 09.06.2015
Es īsti nesaprotu, kāpēc Jūs ķeraties pie diagnozes nostādīšanas - pēcdzemdību depresija. Manuprāt, depresija ir daudz retāk sastopama, nekā vienkārša negribēšana un pretimnākšanas trūkums...
Tā kā, manuprāt, šajā situācijā lielāka varbūtība ir nevīžība pret attiecībām ar vīrieti. Protams, viņa noteikti ir pārgurusi utt., bet tad vienkārši, Gardion, Tev ir jāsāk rīkoties un pamēģināt to, ko vairākas meitenes jau ieteica - nolīgt auklīti, atstāt mazo vienu dienu pie vecvecākiem vai kur citur, ja ir tāda iespēja, lai sieva dabū kaut vienu dienu kvalitatīvi izgulēties un/vai uz salonu aiziet, un tad parūpēties par romantisku gaisotni. Ja arī tad paliec tukšā, tad problēma būs nopietnāka.
16.06.2015 14:01 |

10 gadi
Reitings 370
Liliii
turpinat un pieradishu.. lasiji - man jau ir 1 rajins darba + alga piegriesta del sitaa,.. pie nakosa atlaidiis.. un tu iesaki ta turpinaat.. iapsi ja lasiji ko rakstu - ka del ta jau sak rasties finnasu grutibas gimenee....
nesaki viss - ka darbs ir vienmer vieglaks.... darbi un berni var but loti dazaadi... zinu vienu pazinju kuram berns vispaar naktis labi gulj un vecakiem tik 1x nakts vidu jacelas paedinaat uz 10min un visss... un ir darbi kur atnakot kaut pec 8h darbadienas majaas tev fiziski gruti pat nomazgaties .....
16.06.2015 14:02 |

Reitings 1304
Meitenes, kāda jēga iesaistīties diskusijā, ja nav velme lasīt komentārus, jautājumi, jau uz kuriem ir atbilde.
Autors tak minēja, ka nevēlas draudēt ar sānsoli, vinam tas tika ieteikts :D

Noteikti sakontaktējies, ar kādu speciālistu, ja sieviete to pati nedara

http://pep.lv/pepmammas/

Bet arī dīvaini tādas attiecības, ja nevar visu pilnīgi viens otram izstāstīt. Sieviete lai pasaka, ka ir pēcdzemdību depresija, ganjau zin kas tas tāds. Lai saka ka jūtas likti, ir velme izrauties no ikdienas. Autors jau saka, ka strādā un palīdz cik var. Noalgojiet auklīti uz pāris stundām dienā. Radus iesaistiet.
Protams, katrs ir savādāks, bet ja jau esiet kopā, jāvar atklāti runāt arī par emocionālām un intīmām tēmām.

Tā jau saka, nevajag pārim pēc bēran dzimšanas aizmirst vienam par otru, bērni izaugs, aizies skolā,aizies savā dzīvē, svarīg būs laiku pavadīt ar draugiem, un tad vecāki paliks divi, un nezinās vienam ar otru ko darīt, mēginās ko glābt.

Protams loti ndviduāli katra situācija.

ja nekādīgi nesanāk ko risināt,
pagaidi vēl līdz 1 gada vecumam, tad klūstot vieglāk ar bērninu, bērns klūs patstāvīgāks.
16.06.2015 14:02 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Autors neko nav teicis par pašu mazuli - cik mierīgs tas ir, kā guļ, kā ēd, ko ēd, kā tiek ar mazuli pavadīts laiks, vai nav slimīgs utt. Par sievas ikdienu arī - ne vārda! Galvenais ir tas, cik ļoti viņam ir svarīgs viņa darbs, atpūta un sex. Mja...
16.06.2015 14:03 |

Reitings 8407
Ja neko nevar mainīt, tad arī sieva ir jāsaprot, ka negrib seksu. Ja tev ikdienā vakarā nav spēka un jāiet gulēt, tad sievai vēl mazāk spēka, jo viņai visu laiku viens un tas pats.

Tad mainieties vietām, tu sēdi BKA un sieva iet strādāt, ja jau nabadziņam tik grūts darbs, pasēžot mājās skriesi uz darbu.

Riebjas veča ņerkstēšana par neesošu seksu laikā, kad sievai uz pleciem bērna audzināšana vienai - un nē, sievietes nealkst un nerēķinās ar to, ka vīri nepalīdzēs, jo bērni taisa abi, tad abiem jārūpējas.

Ja pats nevar palīdzēt, tad tiešām algo apkopēju, aukli, lai vismaz uz kādām stundām būtu sievai atelpa no ikdienas rutīnas, tad arī varbūt sekss atgriezīsies.
16.06.2015 14:06 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
-nu,nu.. Es domāju,ka vīrs nespieda palikt stāvoklī un dzemdēt. Sievai tomēr ar kaut ko ir jārēķinās. Viņš taču nesēž mājās pie Tv,bet jau tā visus mājās uztur.

Vai sieviete prieka pēc mājās sēž? Vai arī sēž ar viņu kopējo bērnu? Un tas bērns ir tāda kā dāvana sievietei no vīrieša puses? Uztura pieminēšana te ir nevietā.
16.06.2015 14:07 |

10 gadi
Reitings 370
Nudien dazas jus nesaprotu.. laikam pavirsi lasat komentarus....
minat ka vairak jastradaa un ajalgo aukle - pa kuru laiku straadt vel ja taipasa laiakl sudzas ka itka neveltu gana laiku gimenei? -- tada diveidiiba sanaak

noalgot aukli - mineju tak ka del sita visa finansu problemas.....

griat teikt darbs nav svarigs? - pastastat jus varetu 2 pieaugusie un 1 berns iztikt ar 300 eur menesii? .... pedejais rajiens personigi musu gimenei izmaksaja 500 eur .... jo algu man piegrieza taja menesii.. jus minat - vajag tik turpinaat negulet un bliest pa naktiim.... nu ko tad laiak jautajums kad vispar atlaidis no darba....
16.06.2015 14:08 |

Reitings 8407
Autors neko nav teicis par pašu mazuli - cik mierīgs tas ir, kā guļ, kā ēd, ko ēd, kā tiek ar mazuli pavadīts laiks, vai nav slimīgs utt. Par sievas ikdienu arī - ne vārda! Galvenais ir tas, cik ļoti viņam ir svarīgs viņa darbs, atpūta un sex. Mja...

+++
16.06.2015 14:09 |

10 gadi
Reitings 370
Liliii
vispar lasiji manus komentarus? .... tas viss nav tik vienkasri ka domaa.. pat ja es sedetu majaas sieviete atgriezas darbaa - musu finanses nepavilktu... jus neaizdomajaties ka gimenei nepieciesaams ari finnasu pamats netikai rupes utt....
16.06.2015 14:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits