.... viedoklis!

10 gadi
Reitings 370
Reģ: 16.06.2015
Rakstu te lai uzklaisītu sieviešu viedokli...

Lieta sekojoša;
Man kā vīrieti smagi uztrauc seks pēc dzemdībām.... vēlētos uzzināt cik ātri citi pāri atsāk dzimumdzīvi pēc dzemdībām?

Ar sievu esam kopā jau vairākus gadus un pieteicās mazulis... viss ļoti forši bet līdz ar grūtniecības pēdējo mēnesi sākās seksa jomā smags periods.... sieviete seksu vairs sāka nevēlēties - savā ziņā saprotami jo tuvojās dzemdības un lielie gabarīti un neizjūt seksu vairs kā agrāk... ar lielu piespiešanos ko sieviete gan mēģināja slēpt bet es to jutu ši mēneša laikā sniedza man 1 minetu.... tad pienāca dzemdības..... jau biju izglītojies ka 4-6 nedēļas pēc dzemdībām seksu neiesaka.. saprotami.. nogaidīju šīs 5-6 nedēļas un tākā sāku vedināt partneres domas ka varētu atsākt dzimumdzīvi... saprotami ka sāktu maigi un lēni jo sievietei var sāpēt .. bet sieviņa nevēlējās iun nepadevās nekādiem valdzinājumiem .... vienkārši nevēloties.... ok.. pagāja vēl 3 nedēļas .. bet viss pa vecam..... laiks iet un nu jau pagājuši 8 mēneši... bet seksa kā nav tā nav.... visi mani mēģinājumi radīt intīmu gaisotni cietuši neveiksmi... un pat vēl smagāk - sieviete vēlas lai būtu mīļums, laai apskauj , skūpsta bet man kā vīrietim kas tik ilgi nav dabūjis katreiz ļoti uzbudinos tiklīdz tuvojos sievai.... man tas kļūst tajā brīdī vēl daudz grūtāk.....
Ir entās reizes run;ats par šo - bet sieva tā arī pasaka ka nejūtas gatava atsākt un nevēlas.... un uz maniem priekslikumiem ja teiksim vagināli nevēlas kas varbūt var ardīt diskonfortu - varbūt tad vismaz orāli .... arī bez rezultāta.. vienmēr saka ka man jābūt saprotošam un ka tas pēc dzemdībām reizēm ir normāli.... bet vai tas ir godīgi un tiešām normāli? ... jau tik ilgi gaidīts (nekrapu un citur nemekleju) un tagad vel gaidit nezinot cik ilgi....
16.06.2015 12:03 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
story, labi, ka tu zini labák ká visi citi káds sekss ir ar sho vírieti.

Kur jus izravat, ka virietis ir neprasmigs ? Vins to atzina ? Visu diskusiju nelasiju.

Atbildē autora komentārs:

tiešām dīvaini... seks tās ir tik pāris minūtes... pat ja sieviete nevēlas - vīra dēļ ...... bet nē - pat šis dažas minūtes nedēļā nevar atlicināt laiku un spēkus vīram..

Bet varbūt es esmu dīvaina jo neuzskatus pāris minūtes par seksu... :-/
Ar tādu kvalitāti nebrīnītos, ja viņa sieva ietu pie kaimiņa :-P
17.06.2015 19:22 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Nē, tur beigās sanāca, ka vienīgajā reizē, kad palīdzēja - zaudēja 500 euro no algas. :D
Ēst ar tā kā taisīja, bet beigās netaisīja, jo laika tomēr nebija.
Nevis parasts vīrietis, kuram nedod, bet parasts vīrietis, kuram nedod, jo sievai ir lielas problēmas, kurās viņš negrib iedziļināties. Vienīgais ko prot darīt - čīkstēt un gaidīt, kad šī izdomās atnākt ats*kāt.
17.06.2015 19:25 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Pec 8 menesiem tur pat minutes nebus, sekundes :D
17.06.2015 19:26 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Visu diskusiju nelasiiju, bet izlasot autora rakstiito radaas sajuuta, ka sieviete kaut kaadu iemeslu deelj vinju vienkaarshi vairs negrib un meklee aizbildinaajumus. Ja taa nav, tad varbuut sievietei vajadziiga profesionaala paliidziiba, ja pati ar to netiek galaa un neljauj viiram paliidzeet. Nevar taa vienkaarshi uzgriezt muguru viiram. Es arii peec beerna piedzimshanas daudzreiz biju paargurusi, neguleetaas naktis tomeer dariija savu, tomeer nekad neatstuumu viiru.
17.06.2015 19:28 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Nu pati vien zināja, kāds ir viņas vīrs un cik daudz laika pavada mājās. Ja piekrita šim dzemdēt sīko, acīmredzot apmierina šāds modelis. Un te jau Cosmo standarts - no tā, ka sieva nevēlas seksu, ir izsecināts,ka vīrietis ir pilnīgs idiots, nepraša, čīkstulis, pilnīgi atpalicis, pelnīt nemāk un bērnu audzināt arī nemāk. Nav jau tas loģiskākais ceļš, ka sieva vnk aizbildinās ar bērnu, jo seksu negrib un viss, kas viņai gan jau vajadzīgs ir vnk piķis, ko vecis nes mājās. Man tiešām nāk smiekli. Laikam jau jūsu vīri arī, ja kādreiz palūdz seksu, uzreiz ir nodurami, tak nelieši, kā iedomājās prasīt man, sievietei!

Manuprāt, sekss ir pat tādās attiecībās, kur mīla ir noplakusi, bet te ir tik klaja necieņa, ka pat to nedod. Un vīrs vēl cieša,s raksta mīl sievu un gatavs viņu labā visu darīt. Bet te vēl viņam iecērt, pasakot, ka viņš nav nomodā 24h diennaktī un pa naktīm neskatās sīko!

Un par mani, sāksim ar to, ka es nekad nedzemdētu bērnu tādos apstākļos, ja zinātu, kāds virietim ir darbs un brīvais laiks. Bet ja nu tā būtu sanācis, mani esošā situācija apmierinātu- katram loma skaidra, es sēžu ar sīko, vīrs nes naudu. Un es dotu savam vīram, ja viņš darbā pavadītu pārdesmit stundas katru dienu, rautos ģimenes labā un tamlīdzīgi. Un jā, pat ja nogurusi - mute un rokas man arī ir. Ja man savējo negribētos, viņš būtu " debils un viss, ko māk ir čīkstēt" vai mani neapmierinātu visu laiku būt mājās vienai - sīko nedemdzētu un attiecības neturpinātu. Tieši tik vienkārši. Nevis ar viltu paliktu stāvoklī un tālāk tikai kāstu piķi un mocītu vīru.
17.06.2015 19:35 |

Reitings 597
Jo esmu ievērojusi, kāds ir standarts aizstāvēt jaunās mātes, bet nodirst jaunos tēvus - ja vīrietis strādā no rīta līdz naktij, viņam vienalga pārmetīs par to, kādēļ tad ar mazo nesēž naktīs un mistiskā kārtās nepagarina diennakti, bet sievietei gan nekad nepārmetīs, lai viņa iet un piestrādājas kaut kur, jo viņai nekāu pienākumu nav, viņai ir jāatpušas un tikai viņa ir karaliene uz šīs zemeslodes līdz ko ir dzemdējusi. Par laika sadalījumu ar bērnu vienojas vēl pirms dzemdībām- tad arī nolemj, cik katram reāli būs tā nauda, kurš vairāk vaktē mazo, bet kurš naudas pelnītājs. Un nevar pārmest nevienam no viņiem- katram savi pienāķumi, un nevar teikt, ka sieviete ir labāka un viņai smagāk, jo skatās sīko- arī vīrietis ir tieši tik pat labs raujoties un arī viņam nav viegli atgriezties mājās, kur bļauj mazs bēbis. Takā aizdomājieties arī no vīriešu skata punkta par šo!
17.06.2015 19:40 |

Reitings 10185
Ja mans vīrietis 3 dienas ir ieracies darbos vai vēl kaut kur citur un mani atceras tikai tad, kad ēst vai seksu grib, tad arī viņš paliek bez prieciņa. Man ir svarīgs apskāviens, buča un kāda interese par to ko es daru, kā jūtos, kā iet, lai nejustos kā drā*ams gaļas gabals vakarā. :)
Iedomājos vēl, ka visu dienu esmu ar bēbi noņēmusies, pieņemsim, ka esmu sagurusi un mans atnāk mājās, pačīkst cik viņam darbā grūti, paēd, nomazgājas, ielien gultā un man tajā pašā laikā jāpabaro bērns, pašai jānomazgājas, jānoliek bērns gulēt un vēl jāpaspēj un jāāāgrib viņu aiziet apmierināt?!?! Piedod man..tā nebūšu es. Un pie tā, ka sievietei vispār iespējams ir pēcdzemdību depresija - jūs nopietni domājat, ka viņai jāspēj darīt viss, bet vīrietim tikai nauda jāatnes?
17.06.2015 19:46 |

Reitings 10185
Nekas te nav izdomāts ne par čīkstuli, ne par neprašu. Varbūt pati izlasi vēlreiz visus autora komentārus un paanalizē, nevis raksti savus palagus.
arī vīrietis ir tieši tik pat labs raujoties un arī viņam nav viegli atgriezties mājās, kur bļauj mazs bēbis.

Pilnīgi rokas nolaidās. :D
17.06.2015 19:51 |

Reitings 597
Kā teicu- viņa pati izvēlējās šādu ģimenes modeli. Ja viņu neapmierinātu, ka vīrietis tikai nes naudu, nebūtu laidusi pasaulē mazo. Acīmredzot viņu netraucē, ka viņš pa lielam nepiedalās audzināšanā, bet tad attiecības tomēr arī ir jāuztur. Mani tas neapmierinātu, taču ja būtu piekritusi šādam ģimenes modelim - kāds ir mans iemesls nedot? No sērijas, saiet kopā ar ilggadēju narkomānu, par uru visi zin, ka viņs ir narkomāns, oiekrīt šīm attiecībām, bet pēc tam brīnās, kādēļ viņš dzer, tādēļ nedod to un to. Pati piekrita, tad pati arī dzīvo!

Turklāt nu kāda depresija un sazin kas vēl? Mute tak ir, jebkurāgadījumā! Vai kādas problēmas, vai sāpe, vai nepatika seksā - tak runā par to ar savu vīru! Viņa jau neko nesaka, tikai to, ka tas ir normāli. Un vīŗs tak skidri pateica- arī pirms dzemdībām bija neaktīva, tad skaidrs, ka sīko dabūja, viss labi, nafig censties un to veci apmierināt. Te jau saknē nav pareizi viss! Viņiem ir atšķirīgasi ntereses - vīrs grib vairāk laika ar sievu, intimitāti, bet sievai tik bērns prātā un veci dabūt ārā no mājas, lai nes naudu.

Ja man kaut kas nepaīk seksā vai neapmierina- neesmu mēma, par to arī runāju, lai vairs tas neatkārtojas. Tāapt arī spēju piekāpties palīdzēt vīrieti apmierināt. Man gan nav situāciju, ka viņš nav mājās nekas (jo pati arī neesmu uz to parakstījusies) , taču pat ja tā, arī strīdos, es neesmu liegusi intimitāti, jo apzinos, ka vīrietim tas ir tas pats, kas man apskāviens un buča pirms miega. Un es bez tā nevarētu. Un, protams, ir bijušas situācijas, kad es nevēlos, un mīļotais pat neviena vārda neko nesaka vai pat nekad nelūdz, ja esmu nogurusi. Attiecības sastāv no kompromisiem. Sieva nāk pretī, apmierinot vīru, vīrs nāk pretī, esot saprotošs un gaidot. Nedrīkst tā vnk uzstadīt savas vēlmes un neko nepaskaidrot - tā, tagad mums nebūs sekss nekad, tas ir normāli, deal with it!
17.06.2015 19:59 |

Reitings 10185
Turklāt nu kāda depresija un sazin kas vēl? Mute tak ir, jebkurāgadījumā!

Nu, tad iesaku tev šo vakaru pavadīt izglītojoties par to kas ir depresija, kā tā izpaužas, nevis tukši gvelžot par to, kādi - tavuprāt, kuram pienākumi.
17.06.2015 20:02 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Bet vai tad depresiju, ja sievietei patieshaam taada ir, nevajadzeetu aarsteet?
17.06.2015 20:07 |

Reitings 597
Te pec depresijas ne smakas- sievietei depresijā riebīgi ir visi. Šajā gadījumā bērns viņai ir visa pasaule, bet vira vēlmes un vajadzības vispar nav ne tas vērā. Turklāt vina jau runā, saka, ka tas ir normāli. Tie ie tukši aizbildinājumi. Iesaku painteresēties, kada sieviete ie tad, kad šī depresija patiesam pastāv, nevis no fakta, ka vina cnk vairs negrib savu veci, izsecināt, ka vina ieslīgusi nez kada depresijaa ;)
17.06.2015 20:12 |

Reitings 10185
Sylph, to mēs nezinam - ir vai nav. Katrā ziņā normāli nav negribēt seksu 8 mēnešus. Es vīra vietā mēģinātu sievieti mudināt uz vizīti pie speciālista, nevis tik ilgi gaidītu brīnumu.
Cik stāstiņus esmu lasījusi par pēcdzemdību depresiju, tik tie bieži vien gandrīz bēdīgi beigušies.
17.06.2015 20:12 |

Reitings 597
Bet es piekritu par speciālistu. Pati esmu gājusi pie seksopataloga jo bijis nekads libido (tiesa, loti sen). Jo ja nav vēlme lec tuvinās, ir skaidrs, ka attiecības kaut kad izjuks. Vīrietis nav no dzelS un nav normāli viņam likt celibataa. Jautājums, vai sieva grib to risināt un vīra labā pacensties- varbūt viņai tiesām šķiet, ka tas ir normāli un vina vnk no vira cēlas naudu, nevis tuvību.
17.06.2015 20:16 |

Reitings 10185
Šajā gadījumā bērns viņai ir visa pasaule, bet vira vēlmes un vajadzības vispar nav ne tas vērā.

Kur tas ir minēts? Pilnīgi iespējams, ka arī bērns viņai izraisa riebumu, pati sev izraisa riebumu - tikai turās. Neesi slinka, GOLDEN, pagooglē informāciju par pēcdzemdību depresiju, kļūsi gudrāka un varbūt beigsi fleitēt par to, ka sievietei vajadzēja tikai spermas materiālu un pelnošu vīrieti. :)
17.06.2015 20:16 |

Reitings 10185
Ar sievu esam kopā jau vairākus gadus un pieteicās mazulis.
Vairākus gadus sieviete tēloja, ka viņai patīk sekss, lai dabūtu bērnu un materiāli nodrošinātu vīrieti. Nu, nav viņš nekāds miljonārs, lai kāda tā censtos. :D :D :D
17.06.2015 20:23 |

Reitings 597
Katrā ziņā, pateicu visu ko domāju - nav normāli tas, ka vina nevēlas savu viru, un nepiekrīt ari viņu apmierināt. Egoisms , ne mīlestība vai vel kads iemesls, bet cieš no taa virs. Viņiem ir tas jārisina un sievai ir jāsāk beidzot runāt in skaidrot vīram iemeslus, kapēc viņu atgrūž. Vislabākajā gadījuma jāiesaista speciālists . Jo bērnam ari par labu nenāks ja mātei visa dzīve ir bērns, bet tēvs staigā apkārt neapmierināts un nedod dievs vel nonāk līdz krāpšanai. Ja es tiesām mīlētu vīrieti, man būtu smagi vinju taa mocīt !
17.06.2015 20:44 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
GOLDEN laikam par hormonālām izmaiņām bērna zīdīšanas laikā neko nav dzirdējusi. ;)
17.06.2015 22:45 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
GOLDEN, autors pats teica, ka jau iepriekš sievai nebija īpaša vēlme pēc seksa.. Ja viņu kaut kas neapmierināja, nevajadzēja precēt un radīt bērnu....
17.06.2015 23:07 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Autors ir pazudis, laikam apnika lasīt tik daudzos komentārus.

Domāju,ka šīs attiecības izjuks agri vai vēlu. Tā nevar cilvēki dzīvot ,gribot katrs kaut ko citu. Un ja cilvēks no dzīves nesaņem to,ko grib, tad nekad nejutīsies laimīgs un pilnvērtīgs dzīvotājs. Ir jādzīvo tā kā gribās un jātiecās uz to,ko GRIBI. Tas tā kopumā.

Otrs, ja jau esat apprecējušies, tad IR jālabo šo problēmu, jācīnās līdz pēdējam.

Un trešais, es domāju,ka lai kā viņa saka - negribu! to var mainīt, vajag tikai iekustināt! Kaut ar to pašu orālo, ko tu negribi viņai sniegt. Nu pamēģini, varbūt tas iekustinās visu. Katrā ziņā, iekārdināt vajag un tad jau aizies.
18.06.2015 00:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits