.... viedoklis!

10 gadi
Reitings 370
Reģ: 16.06.2015
Rakstu te lai uzklaisītu sieviešu viedokli...

Lieta sekojoša;
Man kā vīrieti smagi uztrauc seks pēc dzemdībām.... vēlētos uzzināt cik ātri citi pāri atsāk dzimumdzīvi pēc dzemdībām?

Ar sievu esam kopā jau vairākus gadus un pieteicās mazulis... viss ļoti forši bet līdz ar grūtniecības pēdējo mēnesi sākās seksa jomā smags periods.... sieviete seksu vairs sāka nevēlēties - savā ziņā saprotami jo tuvojās dzemdības un lielie gabarīti un neizjūt seksu vairs kā agrāk... ar lielu piespiešanos ko sieviete gan mēģināja slēpt bet es to jutu ši mēneša laikā sniedza man 1 minetu.... tad pienāca dzemdības..... jau biju izglītojies ka 4-6 nedēļas pēc dzemdībām seksu neiesaka.. saprotami.. nogaidīju šīs 5-6 nedēļas un tākā sāku vedināt partneres domas ka varētu atsākt dzimumdzīvi... saprotami ka sāktu maigi un lēni jo sievietei var sāpēt .. bet sieviņa nevēlējās iun nepadevās nekādiem valdzinājumiem .... vienkārši nevēloties.... ok.. pagāja vēl 3 nedēļas .. bet viss pa vecam..... laiks iet un nu jau pagājuši 8 mēneši... bet seksa kā nav tā nav.... visi mani mēģinājumi radīt intīmu gaisotni cietuši neveiksmi... un pat vēl smagāk - sieviete vēlas lai būtu mīļums, laai apskauj , skūpsta bet man kā vīrietim kas tik ilgi nav dabūjis katreiz ļoti uzbudinos tiklīdz tuvojos sievai.... man tas kļūst tajā brīdī vēl daudz grūtāk.....
Ir entās reizes run;ats par šo - bet sieva tā arī pasaka ka nejūtas gatava atsākt un nevēlas.... un uz maniem priekslikumiem ja teiksim vagināli nevēlas kas varbūt var ardīt diskonfortu - varbūt tad vismaz orāli .... arī bez rezultāta.. vienmēr saka ka man jābūt saprotošam un ka tas pēc dzemdībām reizēm ir normāli.... bet vai tas ir godīgi un tiešām normāli? ... jau tik ilgi gaidīts (nekrapu un citur nemekleju) un tagad vel gaidit nezinot cik ilgi....
16.06.2015 12:03 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
(Lai gan es tiešām ticu, ka šī diskusija ir troļļošana, taču ja reāli tā dzīvē būtu... Nu smagi!)

troļļošana ne troļļošana, tādu gadījumu reālajā dzīvē ir simts un viens!
17.06.2015 11:19 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Cik nu dzirdēti stāsti... diezgan daudz sieviešu ir neapmierinātas ar saviem vīriešiem gultā.. Viņām nepatīk sekss, nav klikšķi, tauriņi, kaisle utt. Attiecības vēlas, jo puisis citādi ir neslikts un rūpējas. Īsumā - nepatīk mīlēties ar savu 2. pusīti..

Iespējams, pēc dzemdībam šīs sajūtas ir saasinājušās :)

Grūti jau spriest par citiem... šis varētu būt viens no iespējamiem variantiem.
17.06.2015 11:29 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
GOLDEN, ja reāli tā dzīvē būtu, tad es domāju jau sen šī problēma tiktu risināta savādākā ceļā, nevis forumā šādi sūdzoties.
Un par to naudas pelnīšanu, vismaz šajā gadījumā - nesmīdini. Saprastu, ja šim darbs kaulus lauztu un nebūtu citu variantu, tad varētu spriest, ka, jā.. vīrietis ir tikpat izdedzis kā sieviete. Savādāk pēc situācijas izklāsta izklausās pēc vienkārši neattapīga tipiņa, kuram varbūt nemaz negribas pastiept savu degunu tālāk par jau esošo, silto vietiņu.
Būsim reāli - nezinu kāda kļūda jāpieļauj, lai novilktu praktiski visu algu, kas tā jau nav liela finanšu jomā strādājot. Tā noteikti ir tāda kļūda, ko īstens profesionālis ( kā viņš sevi dēvē ) pat piedzēries, tikko nakts vidū pamodināts nepieļautu. :D
17.06.2015 11:42 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja jau vīrietis tik briesmīgs... kāpēc ar viņu bija jāveido attiecības? :)
17.06.2015 11:44 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
vispar atcerejos, ka man ar ir viena pazina bernam 1gads 3men nedod viram sexu aizbildinas ar nogurumu utt, gaida no vira naudu laiz uz kafejnicam un pie kaimina nokniebties :D
17.06.2015 11:47 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Nu to jau mēs nevaram spriest, cik viņš liels profesionālis ir vai nav, bet nu strādā un naudu pelna - un to ģimenes labā dara. Katram savi pienākumi. Ja pirms bērna būu vienojušies kaut kā īpaši, kā audzinās, bet te tak sieva zināja, kāds vīram darbs un tad jau rēķinājās, ka vienai būs viņš arī jaaudzina.
Kā teicu, astoņi mēneši bērnam nav vairs zīdainis- lai uztaisītu vienu fikso vai kaut garo, laiku var atrast. VIņap ati ien negrib. Un pat ja tā, ka viņai riebj tas vīrs gultā un visādi citādi, kapēc tad dzemdēja viņa bērnu un kādēļ kopā? Tā ir vīra maldināšana, Tad vajadzēja laicīgi par to pateikt un laicīgi runāt, nevis aizbildināties ar "Tas ir normāli". Vīrs tak nav muļķis, saprot, ka normāli tas nav. Pieauguši cilvēki, var izrunāt savas problēmas. Man tāda mazmeļošana šķiet - bērns ir attaisnojums visam. Ja man riebtos mans vīrietis gultā, bet visādi citādi es viņu dievinātu un mīlētu, es kaut censtos ar roku viņu apmierināt vai jebkā citādi, nevis izvairītos no tuvības vispār un mocītu viņu.
cormeum, skaidrs, kapēc attiecības- gan jau tapēc, ka tā jau labs vīrs, nes mājās naudu un tā. Te pēc īstām jūtām un vēlmes otru darīt laimīgu ne smakas nav. Dabūja ko grībēja (bērnu) un visi pienākumi pret otru cilvēku nepastāv vairs.
17.06.2015 11:57 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
vinas sexauala apetite ari pirms dzemdibam nebija augsta.... vina savlaik pati daudz stradaja un isti nemaceja sadalit laiku .... bet nu man puslidz bija ok.. neprasu daudz.. man pilniba ok ar 2-3x nedeljaa

Kopš kura laika 2-3x nedēļā nav daudz prasīts un ir slikta seksuālā apetīte? :-O :D
17.06.2015 12:02 |

Reitings 14
Reģ: 15.06.2015
2 mēneši pirms un 2 mēnešus pēc man neko negribējās, bet pēc tam jau viss atsākās. Tas jau laikam kā kuram. Bet nu vajadzēja paciesties tos 4 mēnešus :D
17.06.2015 12:03 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
story, labi, ka tu zini labák ká visi citi káds sekss ir ar sho vírieti.

Lasi, uzvelc brilles - teicu, ka domaaju, nevis zinu :)

Cik skumji, ka tev ir tāda pieredze, bet nevar visus mērīt pēc vienas skalas.

Man sekss ir svariigs attiecibas, un labs... esmu bijusi attiecibas, kur sekss bija nekaads, runaju, skaidroju, meginaju, nesanaaca un peec 8 meneshiem viss izjuka... jaa, tadelj ir skumji, ka man ir tada pieredze, nevienai to nenoveelu.
17.06.2015 17:48 |

Reitings 10185
Nu, a, vai tad sieva neaudzina? Audzina bērnu un viss viņai ir kārtībā.
Viņai nospļauties uz to ko vīrs dara ar savu krāniņu. Noteikti nekad nav gultā šai baudu sagādājis, tāpēc arī loģiski, ka sieva neiespringst un nemaz neilgojas pēc fiziskas tuvības ar viņu. Vēljovairāk, ja pašai apetīte nav bijusi liela pirms bērna, tad vismaz man šķiet loģiski, ka pēc bērna ienākšanas ģimenē tā ir kļuvusi vēl mazāka.
Vismaz es pati nevaru iedomāties nevienu iemeslu kāpēc man pārgurušai, ar zemu libido būtu jāliekas gultā ar ne visai prasmīgu vīrieti? Kā ķirsītis uz putukrējuma - varētu man skalot smadzenes kādas kļūdas darbā pieļāvis dēļ manis/bērna un cik tas mums visiem izmaksās un cik viņš ir vērtīgs šajā situācijā, kamēr es sēžu mājās ar bērnu un caurām dienām atpūšos. Piedevām, jā, der palasīt arī par pēcdzemdību depresiju. Mans jau tagad zin, ka tāda mēdz būt un pieteica, ka vedīs mani pie ārsta, ja šķitīs, ka man širmis aizkritis. :D
17.06.2015 17:54 |

Reitings 597
Nu ar tādu attieksmi vīrietis jau tad ir tikai pliks naudas maiss. Forši, uzkāpi vecim virsū, lai dabūtu sīko, un talāk virinj pelni vien piķi! Varbūt viņiem abiem tas ir pilnigi pieņemams modelis , ka sieva audzina virs pelna, bet attiecības tapēc ir jāuztur, arii intīmais. Tad nafig vīram sevi mocīt, paliekot ar tādu sievu, kas nevar mazliet vira laba pacensties un reizi pusgadā sniegt to prieku? Man tas šķiet pilnigi absurdi un egoistiski no sievas puses. Vajadzēja tad laicīgi teikt, ka viņai seksu nevajag , lai virs zin kam gatavoties, nevis tagad pēc sīkā vispār no vina distancējas un neiedod pat svētkos. Tad lai šķiras , virs atrod normālu, ar seksuālu apetīti apveltītu sievieti un bērnam ar bijušo maksā- izksataas, ka sievai vien tas arī vajadzigs.
Ja man tik loti savējo negribētos, diez vai es ar viņu paliktu kopā- ja nu vienīgi vins pelnītu labi. Kaa teicu, vina ērti iekārtojusies, naudu dabūju, gan nau visas citādi virs ari normāls, taču censties nevajag, jo virs gaida un gaida. Tak jebkura sieviete jau sen būtu runājusi par problēmu vai ari paudusi bažas, atvainojusies, paskaidrojot ka baidās viņu pazaudēt, a šai pat atrunu tādu nav, vnk vispar liek veci zemāk par zemi. nabags nu!
17.06.2015 18:21 |

Reitings 597
Un te neder- "viss viņai kārtībā". Protams, saprotu, feministēm tikšos ieviestiem ir tiesības, taču vīrietim gan nav labi šajā situācija, un vins ari raujas ģimenes labā. Bet nu tak protams, kapēc lai tas kādu uztrauktu, tikai bērns uz šis pasaules pastāv, ka var domāt par tādu niecīgu vienību kā virs!
17.06.2015 18:25 |

Reitings 597
* tikai sievietēm ir tiesības
17.06.2015 18:25 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Tu piedaliez berna audzinasana ? Jums ir kads , kurs mazo var pieskatit ?
Varbut sieva traki apmata ar bebi , nezinu ko ieteikt, bet piekritu - isti normali tas nav.
17.06.2015 18:58 |

10 gadi
Reitings 2746
Kur jus izravat, ka virietis ir neprasmigs ? Vins to atzina ? Visu diskusiju nelasiju.
17.06.2015 19:00 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Kur jus izravat, ka virietis ir neprasmigs ? Vins to atzina ?

To atzina cosmo :D pie kādas 14.lpp kāda jau bija "noprovējusi" un šī atzina par nespējīgu :D Šeit tika arī noteikta sievietes diagnoze - pēcdzemdību depresija. Varbūt kāda arī izrakstīja recepti zālēm, bet publiski to neviena neatklāj :D
17.06.2015 19:03 |

Reitings 10185
Tad lai šķiras , virs atrod normālu, ar seksuālu apetīti apveltītu sievieti un bērnam ar bijušo maksā- izksataas, ka sievai vien tas arī vajadzigs.

Interesanti kas tev pašai būtu vajadzīgs no vīrieša, kurš tevi negrib izprast vai nemāk izrunāties? Viņš taču pats neko vairāk kā pelnīt negrib un, acīmredzot, nevar. Un pelna viņš arī pašvaki darbā "ar galvu". Arī melnā darba veicējs ir spējīgs nopelnīt tos pašus 1000euro mēnesī, ja ir galva uz pleciem un vēlme nopelnīt vairāk. Tā kā, manuprāt, vīrietim jāmeklē arī cits darbiņš, lai par kļūdām nebūtu tik dārgi jāmaksā, varētu palīdzēt sievietei un nebaidīties mēneša beigās palikt bez kapeikas pie dvēseles.
Kad sieviete jutīs mazliet vairāk morālā atbalsta, tad varbūt paliks mierīgāka un spējīgāka aizdomāties līdz kādam tuvības momentam. Bet, jāā.. es dodu 80%, ka sieviete ir ieslīgusi depresijā un jūtas vainīga arī par seksa neesamību. Protams, paliek 20%, ka šamā ir frigida un vīrieti vajadzēja tikai bērna ieņemšanai. Ej, nu, sazini.
Konkrētajā situācijā lieku uz pirmo variantu, jo vīrietis izklausās pēc totāla čīkstuļa un nevaruļa.
17.06.2015 19:06 |

10 gadi
Reitings 2746
Undiya, romanus tev jaraksta, nu ko var fantazet. :D
17.06.2015 19:14 |

Reitings 10185
man nekad nav paticis veikt sievietei oralo... pat riebies utt... bet kad jutu ka otrs to loti velas - taa ri bija... ar sakstiem zobiem to dariju.. jo man ir svarigi ka jutas partneris kopa ar mani.....

tiešām dīvaini... seks tās ir tik pāris minūtes... pat ja sieviete nevēlas - vīra dēļ ...... bet nē - pat šis dažas minūtes nedēļā nevar atlicināt laiku un spēkus vīram..

Pārstrādājies, nekam nesanāk laika, ar galvu tač strādā. Atnāk mājās, atpūtina smadzenes.. paguļ, pagaida no sievietes kādu orālo. Nav - nav! Iet gulēt un no rīta atkal prom ar galvu strādāt.
Viņš pat nemāk pateikt cik mierīgs vai slimīgs ir viņa bērns.
Nekādas romantikas, nekā.. ar tādu āpsi es arī labāk bērnu izvēlētos, nekā vēl vakarā skrietu šim virsū kāpt.

Paldies, besame, bet nebūs mans lauciņš. :-P
17.06.2015 19:15 |

10 gadi
Reitings 2746
Es palasiju pirmas lapas, nu parasts virietis,kuram vienkarsi nedod. Raksta, ka palidz sievai , ir saprotos, bet sievavnk aizbildinas ,ka ir nogurusi un negrib. Hmmm:-D
17.06.2015 19:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits