Nu ar tādu attieksmi vīrietis jau tad ir tikai pliks naudas maiss. Forši, uzkāpi vecim virsū, lai dabūtu sīko, un talāk virinj pelni vien piķi! Varbūt viņiem abiem tas ir pilnigi pieņemams modelis , ka sieva audzina virs pelna, bet attiecības tapēc ir jāuztur, arii intīmais. Tad nafig vīram sevi mocīt, paliekot ar tādu sievu, kas nevar mazliet vira laba pacensties un reizi pusgadā sniegt to prieku? Man tas šķiet pilnigi absurdi un egoistiski no sievas puses. Vajadzēja tad laicīgi teikt, ka viņai seksu nevajag , lai virs zin kam gatavoties, nevis tagad pēc sīkā vispār no vina distancējas un neiedod pat svētkos. Tad lai šķiras , virs atrod normālu, ar seksuālu apetīti apveltītu sievieti un bērnam ar bijušo maksā- izksataas, ka sievai vien tas arī vajadzigs.
Ja man tik loti savējo negribētos, diez vai es ar viņu paliktu kopā- ja nu vienīgi vins pelnītu labi. Kaa teicu, vina ērti iekārtojusies, naudu dabūju, gan nau visas citādi virs ari normāls, taču censties nevajag, jo virs gaida un gaida. Tak jebkura sieviete jau sen būtu runājusi par problēmu vai ari paudusi bažas, atvainojusies, paskaidrojot ka baidās viņu pazaudēt, a šai pat atrunu tādu nav, vnk vispar liek veci zemāk par zemi. nabags nu!