.... viedoklis!

10 gadi
Reitings 370
Reģ: 16.06.2015
Rakstu te lai uzklaisītu sieviešu viedokli...

Lieta sekojoša;
Man kā vīrieti smagi uztrauc seks pēc dzemdībām.... vēlētos uzzināt cik ātri citi pāri atsāk dzimumdzīvi pēc dzemdībām?

Ar sievu esam kopā jau vairākus gadus un pieteicās mazulis... viss ļoti forši bet līdz ar grūtniecības pēdējo mēnesi sākās seksa jomā smags periods.... sieviete seksu vairs sāka nevēlēties - savā ziņā saprotami jo tuvojās dzemdības un lielie gabarīti un neizjūt seksu vairs kā agrāk... ar lielu piespiešanos ko sieviete gan mēģināja slēpt bet es to jutu ši mēneša laikā sniedza man 1 minetu.... tad pienāca dzemdības..... jau biju izglītojies ka 4-6 nedēļas pēc dzemdībām seksu neiesaka.. saprotami.. nogaidīju šīs 5-6 nedēļas un tākā sāku vedināt partneres domas ka varētu atsākt dzimumdzīvi... saprotami ka sāktu maigi un lēni jo sievietei var sāpēt .. bet sieviņa nevēlējās iun nepadevās nekādiem valdzinājumiem .... vienkārši nevēloties.... ok.. pagāja vēl 3 nedēļas .. bet viss pa vecam..... laiks iet un nu jau pagājuši 8 mēneši... bet seksa kā nav tā nav.... visi mani mēģinājumi radīt intīmu gaisotni cietuši neveiksmi... un pat vēl smagāk - sieviete vēlas lai būtu mīļums, laai apskauj , skūpsta bet man kā vīrietim kas tik ilgi nav dabūjis katreiz ļoti uzbudinos tiklīdz tuvojos sievai.... man tas kļūst tajā brīdī vēl daudz grūtāk.....
Ir entās reizes run;ats par šo - bet sieva tā arī pasaka ka nejūtas gatava atsākt un nevēlas.... un uz maniem priekslikumiem ja teiksim vagināli nevēlas kas varbūt var ardīt diskonfortu - varbūt tad vismaz orāli .... arī bez rezultāta.. vienmēr saka ka man jābūt saprotošam un ka tas pēc dzemdībām reizēm ir normāli.... bet vai tas ir godīgi un tiešām normāli? ... jau tik ilgi gaidīts (nekrapu un citur nemekleju) un tagad vel gaidit nezinot cik ilgi....
16.06.2015 12:03 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es gan neuzskatu, ka vīrietim būtu nez kas jāgaida. Kā reiz esmu par to, lai nevis gaida vai kārtējo reizi neveiksmīgi mēģina runāt, bet lai meklē kādus radikālākus risinājumus - aktīvāku darbību īstā iemesla noskaidrošanā, nevis pasīvu nogaidīšanu un krāpšanu.
Nu galu galà - es neatlaistos tik ilgi, kamēr mani atbilde apmierinātu... Nu tur ir jābūt kādam iemeslam, kuru kaut kàda cita iemesla dēļ sieviete nevar/negrib atklāt tā vaļsirdīgi. Jebkurā gadījumā vīrietis nav pacenties to kā nākas noskaidrot... Iespējams pats patiesībā nojauš, kas ir par lietu.
16.06.2015 22:27 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
neon, bet ja vinna neruná, kas vinnam vinnas priekshá uz védera jálien?kas vinna táda? káda pasaules naba? tas tachu ir smieklígi!
ká tu zini, ka nav pacenties? ja 9 méneshus cieshas, mégginájis daudz ko, tas ir pat lloti ok vecis.
16.06.2015 22:31 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Bet logiski, vīrietis gaida un strādā , bet nelietis tik un tā, jo kā atļaujas gribēt seksu pec gandrīz gada. Man pazīstamajai meitiņai ir astoņi menesi- tak nav vairs bēbis, pati stūrī paspēlējas, veļās un spēj nodarbināt sevi, turklāt nav ari no pašiem mierīgākajiem bērniem. Protams, visi ir dažādi, bet nu atstāt kādam vai atrast laiku apmierināt mīļoto- noteikti ir iespējams. Te jau skaidri redzams, ka sieviete negrib un negrib ari censties. Viss griežas ap bērnu in vīrietis vajadzigs vien naudas pelnīšanai. Nezinu gan , vai tas ir normāls ģimenes modelis, it īpaši, ja vīrietim tomer ir savas vajadzības , kuras sieviete nevar izpildīt. Man tas pat šķiet smieklīgi - nu kas tur tāds ir, sekss vai sava mīļotā apmierināšana. Tas tak ir pašsaprotami!
16.06.2015 22:38 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nu galu galà - es neatlaistos tik ilgi, kamēr mani atbilde apmierinātu...

Iemesls pēc fakta var būt neapmierinoš - negrib vairs vai viņš viņu neapmierina gultā , bet jebkurā gadījumā kur viņa bija ātrāk ? Tas vienkārši nav godīgi attiecībā pret otru ...
16.06.2015 22:39 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Turklāt, mute ir, ja kāda sāpe vai problēma - runā! Tas ie Tava virs, ar kuru tev ir ģimene. Un nav ko attaisnoties, ka nav atklāts cilvēks. Vajadzēs - runās, nav ko taisīt cietēju māti.
16.06.2015 22:40 |

Reitings 11996
Nu kāpēc uzreiz "uz vēdera jālien"? Nē, nu es tiešām nesaprotu - ja kāda no jums redzētu, ka kaut kas nav ok ar attiecībām un acīmredzami partneris noliedz to pāris sarunās, tad viss uz ko jūs būtu spējīgas, ir pagaidīt un tad krāpšana? Tik vien jums tās iespējas? Tiešām necenstos kaut ko vēl izdomāt un darīt, jo tā jau skaitītos kā "līšana uz vēdera" kas ir baaaaaigākais pazemojums?... Tas izklausās tik skumji! Ja partneris, nedod Dievs, kāda iemesla dēļ kļūs par invalīdu, smagi saslims, ieslīgs depresijā, būs kādi pārdzīvojumi vai kādas citas pēkšņas problēmas, sarežģījumi - atbilde būs vai nu palīdzi sev pats vai rēķinies ar sekām, jo tu neesi pasaules naba! Eu, tas izklausās nožēlojami!
16.06.2015 22:43 |

Reitings 1414
golden, man ir bérnam 9 un sekss mums ir, bérns tá un starp citu médz gulét, kad ir iespéja nodoties gultas priekiem.

un nevajag te uztaisíties par mocekli, kas piekalta májai un bérnam 24 h un, tápéc neko nevar izdarít.
16.06.2015 22:45 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Neon- kuraa lapaa mekleet info,kad.virietis runajis vien paaris reizes ar sievu? tu to jau enatas reizes atkarto taa itkaa ar tevi buutu runaajis taad paaris reizes. paarlasiiju vairaakas reizes diskusiju un autora komentus un redzeju,ka vinjsh ir runajis vairaakkaartiigi,bet tu te taasti taa itkaa vinjsh 1x buutu seksu piedaavaajis un sanjemot atteikumu leecis citas gultaa.
kaarteejais coamo style izdomaatais fakts? tapat kaa depresija un viiriesha neprasme gultaa?
16.06.2015 22:52 |

Reitings 1414
neon, moráli lasít tev piestáv. :D
shai situácijá abi ir vainígi, bet sieviete vairák, jo ignoré víriesha inicatívu un nezin ar ko párnnemta. laulíba tas ir múzhígs darbs, nevis saldu augllu baudíshana cauru gadu! cits vecis jau sen bútu atkratíjies no tádas sievietes.
16.06.2015 22:53 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
visu diskisiju gan lidz galam neizlasiju, bet skiet divaini ka visas blauj depresija depresija tu launais nelieti ka gan tu 8men pec dzemdibam vari gribet sexu :D
mes ar viru nevarejam sagaidit kad beidzot varesim mileties, jo es vinu milu un gribu un tas ka ir berns nemaina to! berns ari nav nekads monstrs kad nabaga sieviete nevar 24h ne elpu ievilkt 8 menesu garuma! man ir 2 berni un neviens no viniem nav mazinajis velmi pec vira un nekadas auklites mums nav bijusas vajadzigas lai abi kopa pavaditu laiku, atpustos un izbauditu gultas priekus!
izskatas ka sieviete vnk sevi ir nostadijusi cietejas loma, ak es nabadzite piedzemdeju bernu un iedomajies tagat vel ari audzinu to (itka 8men garuma 24/7 vinai vins butu pie pupa piesiets), ara nevar iziet un vel sazin ko, lai gan kas to liedz? lai iet ar draudzenem staiga, ar bernu atpusas kur problema to darit, jeb lidz ar bernu dzive beidzas? es pus latviju apceloju ar zidaini lidz rati, edamais (pups vai maisjums) un aidaa dzivee!

Reitings 11162
Ja partneris, nedod Dievs, kāda iemesla dēļ kļūs par invalīdu, smagi saslims, ieslīgs depresijā, būs kādi pārdzīvojumi vai kādas citas pēkšņas problēmas, sarežģījumi - atbilde būs vai nu palīdzi sev pats vai rēķinies ar sekām, jo tu neesi pasaules naba!

Man grūti spriest par citiem , bet es censtos nesaskaņas neielaist, vairākas vīna pudeles spēj atrisināt jebkuru situāciju.
Nu nevajadzētu te piesaukt invaliditāti, tam ar šo situāciju maz kopīga.
Bet , ja nekas nemainītos , tiešā tekstā jautātu , ko man darīt ?

Reitings 1414
čupakabra, tev nav taisníba, neons visu labák zin. :D bez tam cik esmu lasíjusi neona ierakstus, tad vinna ir diez gan kategoriska, ípashi attiecíbá pret vírieshiem...
16.06.2015 22:55 |

Reitings 11996
čupakabra, nav konkrēti minēts par pāris reizēm, bet nu netika arī teikts, ka baigi piepūlētos izdabūt info. Man neradās priekštats, ka vīrietis baigi būtu pūlējies... Jā, parunāja un pagaidīja. Tas arī viss, jo viņš taču tik ļoti noslogots un aizņemts... :-/ Cosmo nevar sniegt visas atbildes, ja diskusija ir veidota no visai subjektīva vienas personas viedokļa, bet var sniegt dažas reālas ainiņas, kas iespējams atbilst īstenībai (un iespējams arī neatbilst). Lai nu kā - jau izteicos, ka diksuijas sākumā bija visai skaidri nojaušams, ka autors meklē "zaļo gaismu" krāpšanas attaisnojumam. Tas vēl vairāk pastiprina manas aizdomas, ka darījis viņš ir kaut ko pavisam minimāli...

wee, arī vīna glāze un saruna ir labs risinājums! Vai autors to ir mēģinājis?... Vienalga kāds ir iemesls, vienmēr var izšķirties un katram iet savu ceļu, nevis mesties krāpšanā tā arī neko neatrisinot.
16.06.2015 23:03 |

Reitings 1414
neon, ja tá sieviete baro bérnu vél ar krúti, tad vína gláze izpaliek.
16.06.2015 23:04 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
un man neskiet isti normali invaliditati salidzinat ar sievieti kurai piedzimis berns pirms 8 menesiem! tas ir divas dazadas lietas un divas dazadas situacijas, jo nu soreiz sieviete pec dzemdibam nav invalide!
16.06.2015 23:08 |

Reitings 11996
Nekas tur neizpaliek! Bērns nav vairs jaundzimušais, noteikti tiek jau piebarots ar cieto ēdienu, tā ka vīna glāzi var mierīgi atļauties. Bez tam - vīns vairo pienu un neko sliktu bērnam nenodarīs...

Par to kategoriskumu!!! :D Mēs visas te esam tādas, atšķiras tikai tēmas. Nepadariet sevi baltākas un pūkainàkas uz mana fona! :-P
16.06.2015 23:08 |

Reitings 11996
Var pastāvēt arī garīga, psiholoģiska invaliditāte... Skatamies bišku plašāk! Ja cilvēkam ir kaut kāda psiholoģiska trauma, viņš diez vai pats to spēs saprast, konstatēt vai novērst. Ko mēs vispār zinām par šiem diviem? Tikai vienpersonisku vīrieša skatījumu, kurš 100% nav objektīvs!
16.06.2015 23:11 |

Reitings 1414
ja bérns vairák pieradis pie krúts, tas bús grazhígs un negribés diez ko ést tás kkímiskás putras, pieméram, manai negarsho tás putras un no dárzenniem ne ípashi patík, cepumus uzgrauz vai augllus grib, bet pups ir pats míllákais. :)

es uzskatu, ja baro bérnu, tad nekádu vínu un vai tieshám muti nevar atvért bez dzershanas? tas , kas tás par attiecíbám?!
16.06.2015 23:11 |

Reitings 11162
Mans subjektīvais viedoklis , nedzērājiem ir grūtāk atrisināt problēmas ...
Trīne, pa 8 menešiem var taču uzkrāt piena banku ;) būtu vien vēlēšanās :)
16.06.2015 23:13 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Es arī ļoti ilgi negribēju, man pirmajā laikā eksistēja TIKAI bērns un viss bija pakārtots tam. Es galīgi nejūtos slikti vai kaut kādā mērā vainīga par to. Manā dzīvē vīrietis nekad nav bijusi prioritāte nr1 un nedomāju, ka tas vispār ir veselīgi. Man galvenais ir justies labi un harmonijā ar to, ko es daru un mans galvenais uzdevums joprojām ir būt labai mātei. Es nepiekrītu populārajam viedoklim, ka labai mātei ir jābūt arī ideālai sievietei vīrieša acīs.
Ja sieviete jūtas labi bez seksa, tad tās ir viņas tiesības un neviens, manuprāt, nav tiesīgs to nosodīt. Protams, tas ir jāizrunā, nevar aizbildināties ar "negribu" un viss... tas nav godīgi pret otru.
16.06.2015 23:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits