.... viedoklis!

10 gadi
Reitings 370
Reģ: 16.06.2015
Rakstu te lai uzklaisītu sieviešu viedokli...

Lieta sekojoša;
Man kā vīrieti smagi uztrauc seks pēc dzemdībām.... vēlētos uzzināt cik ātri citi pāri atsāk dzimumdzīvi pēc dzemdībām?

Ar sievu esam kopā jau vairākus gadus un pieteicās mazulis... viss ļoti forši bet līdz ar grūtniecības pēdējo mēnesi sākās seksa jomā smags periods.... sieviete seksu vairs sāka nevēlēties - savā ziņā saprotami jo tuvojās dzemdības un lielie gabarīti un neizjūt seksu vairs kā agrāk... ar lielu piespiešanos ko sieviete gan mēģināja slēpt bet es to jutu ši mēneša laikā sniedza man 1 minetu.... tad pienāca dzemdības..... jau biju izglītojies ka 4-6 nedēļas pēc dzemdībām seksu neiesaka.. saprotami.. nogaidīju šīs 5-6 nedēļas un tākā sāku vedināt partneres domas ka varētu atsākt dzimumdzīvi... saprotami ka sāktu maigi un lēni jo sievietei var sāpēt .. bet sieviņa nevēlējās iun nepadevās nekādiem valdzinājumiem .... vienkārši nevēloties.... ok.. pagāja vēl 3 nedēļas .. bet viss pa vecam..... laiks iet un nu jau pagājuši 8 mēneši... bet seksa kā nav tā nav.... visi mani mēģinājumi radīt intīmu gaisotni cietuši neveiksmi... un pat vēl smagāk - sieviete vēlas lai būtu mīļums, laai apskauj , skūpsta bet man kā vīrietim kas tik ilgi nav dabūjis katreiz ļoti uzbudinos tiklīdz tuvojos sievai.... man tas kļūst tajā brīdī vēl daudz grūtāk.....
Ir entās reizes run;ats par šo - bet sieva tā arī pasaka ka nejūtas gatava atsākt un nevēlas.... un uz maniem priekslikumiem ja teiksim vagināli nevēlas kas varbūt var ardīt diskonfortu - varbūt tad vismaz orāli .... arī bez rezultāta.. vienmēr saka ka man jābūt saprotošam un ka tas pēc dzemdībām reizēm ir normāli.... bet vai tas ir godīgi un tiešām normāli? ... jau tik ilgi gaidīts (nekrapu un citur nemekleju) un tagad vel gaidit nezinot cik ilgi....
16.06.2015 12:03 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
brivdienas nereti japavada kada jubilejaa.. jo censamies neaizmirst ari draugus... un vismaz uz dzimsanas dienaam censamies ierasties.. taa citaadi visi 3 censamies kur izbraukt ....

sievas pienakumi.. berna aprupe pa ~90% ... maju tiram reti.. est gatavoju ~75% es...

Tad nebrauciet uz jubilejām. Uzlieciet mīksto. Bērnu aizsūtiet pie radiem. Tagad ir vasara, noīrē viesu namiņu vai kādu istabiņu un kaut vai uz dienu aizbrauciet kkur. Būs jums abiem relax.
Brauciet uz Liepāju :-D. SS.lv ir sludinājumi, ka izīrē dzīvoklīšus uz dienu, nav dārgi. Rezervējat boulingā celiņu, aizejiet uzspēlēt boulingu, biljardu. Pasēdiet kādā vasaras kafejnīcā parkā, jūrmalā arī ir kafūži. Aizejiet uz Red sun buffet izlēkāties. Pastaigājiet pa pilsētu. Uzreiz būs cita garša attiecībām. Iedzersiet kādu vīnu un varēsiet izrtunāties. Iespējams būs kāda skaidrība tālākairīcībai. Pasviedu jums idejas :-D:-D:-D
16.06.2015 14:48 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Es tikko visu diskusiju izlasīju, tu tiešām neesi minējis neko par sievu un bērnu. Ok, pasaki, ka sieva dabū mazliet brīvu laiku un izbraucat kaut kur kopā. Bet kas ar bērnu? Tomēr bērni ir dažādi - niķīgi vai ļoti mierīgi. Ja niķīgs bērns, tad nebrīnos, ka sieva jūk prātā. BET es neattaisnoju arī sievu. Mana draudzene ar diviem maziem bērniem, trešo ceļā atrod laiku vīram un viņa ir tā, kas taisa ēst, tīra māju un nečīkst. Protams, vīrs arī atrod laiku ģimenei kaut gan strādā 12h fiziski smagu darbu un ir pārguris. Šajā situācijā ir 2 bērni, nevis viens.
16.06.2015 14:49 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Rakstīji, ka kādreiz maini autiņus.

Un man bija prieks tieši iet pašai gatavot ēst, jo tad varēju atiet no bērna, tad pajautā vai sieva nevēlas labāk, ka tu pieskati bērni un viņa gatavo. Jo vismaz man pat uzreiz patika māju tīrīt, ka tikai 10 minūtes kaut kā cita darīšana.

tad labi, ka pieskati dažkārt bērnu brīvdienās, bet darba dienās tomēr izklausījās, ka tev režīms tāds, ka pa lielam nepalīdzi.

Tomēr sievas ikdiena netika pieminēta gan. ;)
16.06.2015 14:50 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
redzu ka min ka jarunaa.. blaviens jau 3 vai 4x rakstiju ka esam runajusi...minat ka neko nesaku par sievas rezimu un bernu - ari rakstiiju.. tada sajuta ka reti kurs vospar sos komentarus parlasa pirms komentee

Tev jau uzreiz pašā sākumā tika pateikts, ka ar runāšanu ir krietni par maz! Nu vai vismaz - jārunā vēl un jāmeklē savādāka pieeja sarunai, jo iepriekšējās reizēs, kā pats redzi, tas nedarbojās.

Par sievas un bērna režīmu - uzrakstīji tā, ka skaidrāk netapa. Visa centrā tāpat esi tu, tavs ritms, tava peļņa, tavs darbs, tavas brīvdienas, tava upurēšanās, ēst gatavošana pa retam, pamperu maiņa u.t.t. Atkal - viss pārsvarā tikai caur tavas personības prizmu, nevis konkrēti par to kā jūtās sieva, kā viņa izskatās, par ko runājat, kāda viņai tā ikdiena izskatās reāli bez tevis, kāds ir bērns pats par sevi, nevis ko TU ar to bērnu dari u.t.t.
Pašam problēmas ar komentāru lasīšanu un atbildēšanu uz jautājumiem!

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Nu tik tiešām,kaut vienu dienu iedodiet bēbi kādam pieskatīt un aizbrauciet. Tici man,tu katru dienu gūsti darba ko jaunu,tiecies ar cilvēkiem daudz vairāk nekā viņa. Aizved viņu kaut kur,un tiešām pie vīna glāzes jau atraisisies utt..

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Piekrītu katram čupakabra vārdam ;)
16.06.2015 14:52 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Nu tik tiešām,kaut vienu dienu iedodiet bēbi kādam pieskatīt un aizbrauciet. Tici man,tu katru dienu gūsti darba ko jaunu,tiecies ar cilvēkiem daudz vairāk nekā viņa. Aizved viņu kaut kur,un tiešām pie vīna glāzes jau atraisisies utt..

++ atraisīsies kaut vai cilvēcīgai sarunai!
16.06.2015 14:52 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu acīm redzot, ne tā runājat, ja jau tu nesaproti, kapec jums ir tada situācija.
16.06.2015 14:53 |

Reitings 730
Par sievas un bērna režīmu - uzrakstīji tā, ka skaidrāk netapa.

Manuprāt vīram ir grūti uzrakstīt, jo viņš jau nezin, kā sievai pa dienu ar to bēbi iet!
Vienīgi varētu pateikt vai bēbis vismaz pa naktīm kā guļ! Ja nedod gulēt, tad visiem nervi beigti un komunikācija nekāda.
16.06.2015 14:54 |

Reitings 1304
Varbūt nedaudz maini taktiku,
mēgini sievai tā lēnām pietuvoties,
lai vina pierod,
tā soli pa soli, kopīgs vakrars, personīgā gaisotnē, bet bez sexa, lai pierod, tā, ka esi blakus, milums,
vina atkal pieradīs pie tevis, un nedomās uzreiz, kā tuvojies, vēlies sexu.
Kāda filma, vakarinas, spēles, mūzika.
parunājiet citas arī citas tēmas , vai arī ieinteresēti noskaidro, kā iet ar barošanu, plāni ko darīsiet, kad bērns būs patstāvįgs,
Tā teik tuvojies vinai, izveidojiet saikni atkal, lai vina jutas drosi :)

Tev noteikti vajag atvalinajumu :)

Ta tagad musdienas ir iekartots, cilveks skrien pelna naudu, no rita lidz vakaram, ka svarigakajam laika paliek maz. Tapec ir verojama tendence, ka mainas sis modelis. Ko dod nauda, ja nav laika to teret un baudit dzives miklus, brivdienas noguris, un menesi gada atvalinajums.
16.06.2015 14:58 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Man viens pazinja saja laika laida pa kreisi... vinjam viss bija otradaak.. sis laiks bijis viens no krasainakajiem visa dziive ko tiesam izbaudijis.... labi bijis pasam jo vislaik dabujis + labi partneerei jo dzeks neprasijaas.... ka vins smej laimigi un apmierinati abi..... vina epitets - protams tas pareizi un labi nav krapt bet saaj perioda tas ir daudzmaz attaisnojami un tas nosaciti palidz ari attiecibaas ar partneri un laisk kas butu jaiziet katramn virietim cauri.... :)

atceros vel vinja stastito - kaa vins darijis... cik sievietes .. kur... isti trakie stastinji
16.06.2015 15:03 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Nelasīju visus komentārus, bet man liekas, ka vaina ir vīrietī. Ja viņai seksu ne pārāk gribējās pirms bērna, tad gultā esi sūdīgs un baudu nesniedz sievietei neesi diez cik labs. Ja vīrietis gultā sievietei sniedz maksimālu baudu, tad viņa tev pati lektu virsū. Piestrādā pie tehnikas un sniedz orālo viņai nevis pieprasi, lai viņa apmierina tevi. Pēc taviem tekstiem vispār izklausās, ka esi no tiem, kas pēc sava orgasma pagriež muguru un aizmieg un par sievietes baudu nerūpējas.
16.06.2015 15:04 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Es tomēr palikšu pie sava viedokļa, ka sieviete nevēlas seksu un bērnu izmanto kā aizbildinājumu, jo citādi viņa neteiktu, ka tas viss ir normāli, ka seksa nav jau 8 mēnešus. Ja viņa uzskatītu, ka tas nav normāli, viņa pateiktu, ka labprāt gribētu pamīlēties, bet jūtas pārgurusi, utt. Galu galā, ja tiešām gribētu seksu, palūgtu savai mammai kaut vai pieskatīt bēbi uz pāris stundām kādā no brīvdienām. Nu neticu, ka viņi abi ir vientuļas salas, kam nav ne vecāku, ne radu, kam palūgt, lai pieskata mazo kaut uz pāris stundām. Ja sievietei tiešām būtu gribēšana, viņa arī mēģinātu kaut ko izdomāt situācijas labā.
Ziniet, ir tāda sieviešu suga, es viņas saucu par cāļu mātēm - viņām vīrietis ir vajadzīgs tikai kā spermas donors, lai tiktu pie bērna un viss. Un viņas bieži vien pat nelaiž vīrieti bērnam klāt, neļauj palīdzēt vai pat apzināti palīdzību nelūdz, jo visa viņu dzīve pēc dzemdībām griežas tikai ap bērnu un viņas jūtas fantastiski. Un uz veča viņas uzkāpj tikai tad, kad sagrib otru bērnu. Es nesaku, ka šī konkrētā sieviete ir tāda, jo es viņu nepazīstu, bet pēc aprakstītā es tomēr pieļauju, ka ir. Un tādu sieviešu nav mazums.

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Labi man apnika malt vienu un to pašu, te ir skaidrs, ka vīrietim vienmēr taisnība, lai tur vai kas. Pats vīrietis pat negrib uzklausīt padomus un padomāt par savām kļūdām.
Protams piekrītu, kad 8mēn. bez seksa nav normāli ( bet šaubos ka nav atvieglojis savas ciešanas ) un sievietes pusē nenostājos, bet esmu par problēmas meklēšanu un sisināšanu. Nevis tikai stāstīšanu cik vienam vai otram grūti.
Sēdiet izrunājieties, uzklausiet viens otru nevis tikai runājiet vai bļaujiet un nav ko apvainoties vienam uz otru - taka tādas divas bābas.
Tāpat arī nevajag uzskaitīt ko viens otra labā dara, tas tikai sabojās jūsu jau tā sliktās attiecības un beigās ja paliksiet kopā tāpat pakaļ citiem brunčiem vajadzēs iet. + netaisi sevi par lielo cietēju, jo tava sieva ir tik pat liela cietēja ( ar savām problēmām ) kā tu.
Tapat arī atceries, ka nu jūs esat trīs un tāds laiks ka bija pirms bērna, jums nebūs vairs ne kad.

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Gardions, ja Tu ar sievu runā tāpat, kā atbildi uz komentāriem, nav brīnums, ka viņa Tev nesaka iemeslus, kāpēc ir nogurusi.
16.06.2015 15:06 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Nu,te vēl nav bijis neviens komentārs no tās otrās ierakumu puses :-D
Tātad,esmu tur bijusi,tā nav nekāda pārspīlēšana,par sajūtu,ka,dodot negribot,jūties kā izvarota.Tā ir.. Un jebkurš pieskāriens sagādā mokās,ka guļot tur apakšā spēj domāt tikai par to,ka otrs riebjas.Un jā,tur viss bija kopā bērni,tikko jauna māja,kas jāremontē,kurā ļoti daudz jādara,bet virs tikai rukā darbā un reāli jādzīvo neremontēta mājā,kur visi teksti-tu jau tikai sedi mājās.Par baigo padomāsānu palutinot ar ziediem vai tml runa nemaz,nebija.Bet nu no malas tā arī izskatījās-cik var,tik vīrs rūpējas,foršs,gadīgs,smuks,mīl,apkārt nestaigā.Nu tas sex bija,bet arvien retāk,kaut arī man to pašai gribējās.Man tikai negribējās vīru. Vienmēr ir otra pusē,vienmēr..Un nu..tur varētu vēl palagu uzrakstīt,bet nav jau jēga,autors īsti neiebrauc tāpat...Ar ko tas ir beidzies?Jūtas pret vīru sen nav,šķiris no viņa,ir cits.
16.06.2015 15:07 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
teika_spolite, ne vienmēr seksa negribēšana liecina par vīrieša neprasmi gultā! pati zinu vairākas sievietes, kuras atzīst, ka viņu vīrieši no ādas lien laukā un ļoti, ļoti piepūlas, lai viņām būtu labi un ir fantastiski gultā, bet seksu tāpat viņam negribas biežāk kā pāris reižu mēnesī. Viss atkarīgs no hormoniem.
16.06.2015 15:07 |

Reitings 3934
-----Šarlote
Ja vīrietis gultā ir nekāds, tad pievēršanās bērnam ir loģiska :)
16.06.2015 15:09 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
vinas sexauala apetite ari pirms dzemdibam nebija augsta.... vina savlaik pati daudz stradaja un isti nemaceja sadalit laiku .... bet nu man puslidz bija ok.. neprasu daudz.. man pilniba ok ar 2-3x nedeljaa

sākumā mini pāris reizes mēnesī, tagad pāris reizes nedēļā! es jau vairāk sliecos domāt, ka esi viens no tiem, kas uzstājīgi pieprasa. un saruna noteikti noris, ka tu saki, ka esi neapmierināts, ka vēlies seksu utt., viņa atbild, ka ir nogurusi, ka negrib, vai tu varētu palīdzēt, un saprast viņu. un tu uzreiz aizvilsties atkal tu par to pašu, bet tu taču sēdi mājās, bet es strādāju. karoč nebūs! tu neieklausies nevienā ieteikumā tikai tajos, kur sievai tev noteikti jādod.
16.06.2015 15:12 |

Reitings 3934
Šarlote
Tas, ka no ādas lien laukā, nenozīmē, ka vīrietis visu dara pareizi. Ja tev ir bijuši vairāki partneri ar atšķirīgām prasmēm, tad pieņemu, ka saproti, par ko ir runa. Ja paliec pie sava viedokļa, tad tev partneri acīmredzot ir bijuši +/- vienādi un tāpēc nezini, ko nozīmē sliktas prasmes 8-)
16.06.2015 15:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!