Man arī Ausus, ir nobružājies vāks un visi plastmasas stūri ieplīsuši pie ekrāna. Kursabiedram šis pats modelis bija, arī tas pats - ja regulāri staipa līdzi, viņam kkā no svara plīst (~3kg). Es gan neteiktu, ka dators pats slikts. Par saviem 500Ls (pirkts ~3.5 gadus atpakaļ, N53SV-X5MS) esmu apmierināta - spēles velk, attēlu apstrādi velk, HD filmas arī nav problēma. Lietošu vēl pāris gadus, līdz būs nepieciešamība pēc jauna, tad atdošu mammai vai brālim, kuram lielāka vajadzība būs.
Jā, pa vidu noplīsa tīkla karte (5$) un lādētāja vada ligzdu vajadzeja salodēt pirms pus gada. Un cieto disku nomainīt (ieliku SSD, tagad lido) + vēl vienu cietni pieliku uz 1TB (kopā ~120€), baterija ātri noplīsa, jo nezināju ka tās ātri beidzas (25€).
Ir šādi tādi untumi, kas kvalitātē atšķirās no krutāka brenda, bet.. es netaisos par šīm pāris ķibelēm, kuras beidzās kā uzlabojumi, 2x pārmaksāt tikai nosaukuma dēļ.
P.S. izvēlētais dators ir ļoooti švaks :-/ es ņemtu vismaz i5 un normālu videokarti. Protams, sēdēšanai netā derēs, bet tam var atrast arī daudz lētākus variantus.