miranda , es tiešām sevi nevaru iedomāties ilgstoši bez attiecībām, un es arī tādu periodu neesmu izdzīvojusi, tāpēc man varbūt grūti spriest, es vienkārši saku no savu paziņu un draudzeņu pieredzes, ja sieviete vīrieti izmisīgi meklē un gaida, tad nekas nenotiek. Notiek tad, kad sieviete ir pārņemta ar savu dzīvi, ir laimīga pati par sevi, tad arī vīrietim gribās būt blakus šādai sievietei. Es nezinu, kāda ir tava dzīve un ar ko tu nodarbojies ikdienā, bet spriežot pēc diskusijām šeit cosmo, kas ir bijušas vismaz jau kādas 5 vai pat vairāk no tavas puses, tiešām tiek radīts iespaids, ka esi pārāk izslāpusi pēc vīrieša, es nezinu, vai tu šādu iespaidu radi arī komunikācijā ar vīriešiem, varbūt tad tu esi savādāka. Vienkārši es centos pateikt, ka tas var būt viens no iemesliem, kas liek vīriešiem zaudēt interesi par tevi. Var jau būt, ka iemesls ir cits. Jebkurā gadījumā tavā vietā es šajā dzīves periodā vienkārši pieņemtu sev, ka man ir kas cits jāpaveic un koncentrētos citām lietām, ne vīriešiem, lai cik tas grūti arī nebūtu. Tici man, pienāks arī tavs laiks realizēt sevi attiecībās :)