Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Maku lietas $

Reitings 51
Reģ: 10.04.2015
nauda, nauda, nauda..
Es esmu studente, nestrādāju, jo ir diezgan pagrūti kvalitatīvi izglītoties, ja vakarā jānogurst maķītī pie plīts, protams, dzīvoju pie vecākiem, un paldies viņiem, maniem mīļajiem, par rūpēm.
Man ir attiecības ar vīrieti, kas dzīvo patstāvīgi, strādā, saņem labu algu.
Protams, viņš vēlas visur izmaksāt, sākumā likās, ka tas ir pieklājīgs žests, bet nu jau esam kopā jau otro mēnesi, un takā dzīvojam patālāk viens no otra, viņš pat man izmaksā biļeti atpakaļceļam mājās, nerunāsim par kino, kafeinīcām u.t.t.
Sāku justies nedaudz neērti, esmu teikusi, ka varu pati par sevi samaksāt, bet viņš par to dzirdēt negrib. Un, runājot par šo tēmu piekodināja, lai es nemaz nemēģinu sākt iegādāties divvirzienu biļetes. :D
Ko jūs par to sakāt?
Vai es nesāku līdzināties maitai, ka ļauju viņam maksāt par VISU?
Varbūt man viņam sagādāt pārsteigumu un nopirkt biļetes uz kādu kino, vai koncertu? Bet man būs diezgan neerti, ja viņš par to gribēs dot man naudu...
10.06.2015 02:28 |

Reitings 227
Reģ: 13.05.2015
Cilvēks vienkārši izraada ruupes, vari kaut kaa atspeeleeties un kādreiz uzsaukt, ja viņš ļoti uzstāj, saki, ka šoreiz uz tava rēķina, nākošo uz viņa :) nee, neuzskatu, ka riikojies kaa maita, jo tu viņu nespied neko sev pirkt un arii viņš negaida neko pretii, just dāsns cilvēks. Ja neuzskati to kaa pašsaprotamu , tad viss ir kaartiibaa. :)
10.06.2015 02:45 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Jebkuram strādājošam cilvēkam ir neērti, ja kaut kāds nabaga students ir spiests tērēt savus jau tā knapos finanšu resursus. Tev arī būtu neērti, ja kāds radu bērns par kādu niecīgu palīdzību skolas lietās no tavas puses tev piedāvātu izmaksāt saldējumu no savas ilgi, sūri kratās kabatas naudas.
Ja ļaunprātīgi neizmantosi situāciju, tad viss kārtībā.
10.06.2015 05:44 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Viss kārtībā! Ļauj vīrietim būt par vīrieti un parūpēties par tevi.
10.06.2015 06:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits