kiehls seminars

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
Jus gan jau kada esat bijusi kiehls seminara. es tur pieteicos, vini man atsutija, ka izskatis pieteikumu, bet taja pasa laika tur vieta rezervejas uzreiz man. Vai vini man vel kkadu apstiprinajumu atsutis?!
kas tur vispar notiek? vai ir iespeja iegadaties produktus ar atlaidi? dalis kadus paraugus?
09.06.2015 23:46 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
meksikanka, ieskrien kādreiz viņu veikalā un pasaki, ka interesē produkts un gribi izmēģināt. Viņi iedos testerus. Arī tad, ja Kiehl's pārstāvji baltos uzsvārčos nav uz vietas, var Stockmann darbiniecēm jautāt. Ja domā Midnight Recovery serumu, noteikti iesaku sākumā izmēģināt paraugu, jo es no viņa biju visa pumpās tāpat kā no Madara Superseed eļļas. Šāda tipa līdzekļi ne ar visām ādām draudzējas.
11.06.2015 17:45 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Elizabete, paldies. Jā, tieši to arī domāju. Laikam tā arī būs jādara.
11.06.2015 18:04 |

Reitings 461
Reģ: 05.02.2015
uzrakstīju tik daudz un no reģistrācijas izmeta :(

stāstīja par rutīnu, par pieejamiem produktiem. varējām visu pataustīt, pasmaržot.
paraudziņus deva kā pārsteiguma komplektu, kas sastāvēja no tiem, par ko iepriekš arī stāstīja. bet varēja arī papildus paprasīt tādus, kas konkrēti kādai interesēja.

var jebkurā laikā pie viņiem aiziet un uzjautāt paraudziņu.
12.06.2015 14:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits