Turīgs, bet skops?!

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Ja vīrietim ir nauda, bet viņš to skopi tērē... KĀ LIKT VIŅAM TĒRĒTIES VAIRĀK? Es kaut ko daru ne tā, vai vienkārši ir JĀJAUTĀ pēc dāvanām, ja gribas?
Problēma tāda, ka es nemāku prasīt!!! Kauns? Neesmu tā pieradusi? Nekad iepriekš neesmu neko pieprasījusi no vīrieša, bet šobrīd jūtos tā it kā būtu pelnījusi. Laikam ja reiz kaut ko gribu, tādu nedrošību vajadzētu likt pie malas un vienkārši jautāt, ko sirds kāro? Vai arī ir vienkārši veidi kā likt viņam pašam pirkt vērtīgākas dāvanas un vispār ko pirkt biežāk?
P.s. Uz dzimšanas dienu uzdāvināja tikai smaržu un ziedus. :-( Gandrīz jūtos kā niecība viņa acīs, zinot, ka viņš var atļauties visu ko un vienā vakarā, kad paēdam iztērē ~tikpat cik tai dāvanai uz dz/d. (e)
Pieredzējušās sievietes - PADOMI, KĀ LIKT VĪRIETIM TĒRĒTIES UZ SIEVIETI?:-D
09.06.2015 23:01 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Vai neesi ievērojusi ,kad bieži vien tie,kuri sola nezin ko-tie lielākoties neko īsti nedara. Es to saucu par ātro kolīšanas medoti. Vīrietis tēlo jūtas, lej pārsaldus tekstus, sola nez kādus labumus-ceļojumus,naudu utt., bet tas vien ar mērķi ievilkt gultā.
Citreiz visādus labumus mēģini dabūt pirms esi pārgulējusi , jo tādiem vīriešiem bieži vien zūd vispār stimuls pēc pārgulēšanas, vai arī ,ja arī neko nedabū:D
09.06.2015 23:55 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Viņš vēl sāk runāt par to kā es viņam varētu palīdzēt strādāt, tā sacīt...saimniecībā. Protams par brīvu (ja par samaksu neskaita seksu un vakariņas)!

Ja jau reiz viņš Tev īsti neinteresē, tad būtu neprāta darbs piekrist pārcelties pie viņa un strādāt saimniecībā.
10.06.2015 00:01 |

10 gadi
Reitings 44031
Reģ: 11.02.2015
Tātad jāpanāk atkal tāda situācija, ka viņam tevi "jākoļī", respektīvi, kļūsti vēsāka, atsaki vakariņošanas un tiecies ar citiem vīriešiem. Ja reiz viņš tev nedod, ko solījis, tad arī tavi solījumi (ja tādi bijuši) būt kopā nav spēkā. Ja vīrieti tu vēl interesē, tad, domāju, centīsies noturēt un otrreiz šādu situāciju nepieļaut - attiecīgi arī ar dāvanām jeb kā to skaisti parasti "šādas" sievietes sauc - ar aplidošanu.

Es jau atkal esmu tā mīļā, jaukā, kura tieši negrib izrādīt, ka man ir svarīga tikai nauda tāpēc neko nepieprasu, bet loģiski, ka sagaidu... Ņemot vērā cik daudz esmu izdarījusi to, ko viņš vēlējās un pieprasīja, lai darītu es jūtos tā kā daļēji apč*karēta šobrīd.

uz to lieliski atbild šis...
attieciibaas vienmeer nākas pieņemt otra trūkumus, bet tas jau nav iemesls, lai viņš tev par to maksātu.

Tā ka svarīgi arī opridzeļitsa - tev nauda un lutināšana svarīgāka vai tomēr attiecības?
10.06.2015 00:15 |

Reitings 262
Reģ: 27.03.2012
+ par ātro koļīšanas metodi!

Viņš tevī neiegulda, jo - jums nav nākotnes! Tikai ļoti, ļoti bagāts vīrietis tērēs dārgām dāvanām priekš sievietes, kas ir arī īslaicīgām attiecībām.

Galu galā - nav arī tupi jāprasa, kā Tu raksti. Vari pateikt - es veikalā noskatīju skaistu somu / foršu kleitu / seksīgas kurpes - Tu negribētu mani iepriecināt? Nu vai kaut kā tā... Mans vīrietis man vispār saka, ka es par maz prasu, viņam ir jāzina, ko es gribu. Tāpēc katrs tomēr citādāks. Ja viņš cerēja Tevi ātri nokoļīt, tad lai atbild par saviem vārdiem ;)

Meitenes, kas raksta - kam Tev viņa nauda. Nu bet no otras puses - ja otrs cilvēks var atļauties uz izklaidēm utt., tad kāpēc lai viņš neiepriecinātu savu izredzēto?! Kārtējā latviešu meiteņu pieticība.

Autorei varu tikai ieteikt būs viltīgākai savā sievišķībā un otreiz uz vienu un to pašu grābekli nekāpt ;)
10.06.2015 00:22 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Tā arī saki-laiks ir nauda, draudziņ, un ar plikām puķēm un smaržām saimiecība nevedīsies!
10.06.2015 00:29 |

Reitings 524
Reģ: 09.04.2015
Izlutinatas cosmo duras :D lielakajai dalai meitenu pat tas smarzas un pukes netiek, bet seit redz par maz esot :D kauns.Tas ka ir turigs tas nenozime ka vinam ir pienakums davinat dargas davanas uzreiz. Un varbut sajuta ka esi golddigger.
10.06.2015 00:33 |

Reitings 745
Tā ka svarīgi arī opridzeļitsa - tev nauda un lutināšana svarīgāka vai tomēr attiecības?

Šobrīd nauda. :D
Kāpēc tu domā, ka jums tās ir nopietnas attiecības?
Netaisos apgalvot, ka esmu viņam vienīgā un nē, viņš ne ar vienu citu netiekas!! , taču man jau arī nav reāla pamata teikt - es viņam esmu kārtējā, ja ar citām braukājam neesmu viņu redzējusi un viņš ar vārdiem uķinās un saka, ka vēlētos ņemt mani līdzi ceļojumos nākotnē. Ko es gan nevēlos. Un to esmu viņam teikusi. Nesapņoju ar viņu braukt uz Havaju salām, vai vispār jebkur. Es būtu apmierināta, ja man kaut 1 mēnesi nopirktu zelta ķēdīti, nākamajā teiksim kvalitatīvu apģērba, apakšveļas komplektu - būtu vērtīgas lietas, kuras nākotnē var noderēt, ko vajadzības gadījumā var pārvērst naudas vērtībā + es būtu dāma uz TIP TOP, nevis vienkārša meitene blakus. :D
10.06.2015 00:34 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
kvalitatīvu apģērba, apakšveļas komplektu - būtu vērtīgas lietas, kuras nākotnē var noderēt, ko vajadzības gadījumā var pārvērst naudas vērtībā

Šīs nu nav tās lietas, ko naudā pārvērst, bet ideja man ir skaidra un domāju, ka arī Tavam kavalierim ir skraidrs, kas te notiek.
Pieļauju, ka tiek vienkārši mērīta Tava pacietība, jo viņam ir skaidrs, uz ko Tu pavilkies. Kad sāksi prasīt, tiksi pasūtīta. Labāk aizej pati ar cieņu.
10.06.2015 00:39 |

Reitings 194
Reģ: 26.03.2015
Es piekrītu lietotājam Rays. Man arī ir ļoti turīgs draugs, bet ar visu to pat tad, kad mans gadiem lietotais vecais telefons atdeva galus vienā "jaukā" dienā un viņš mani nevarēja sazvanīt 3 stundas, viņam nācās nedēļu mani pierunāt, lai es ļautu viņam sadabūt man citu telefonu vietā, jo man šobrīd tāds nedaudz tukšs finansiālais periods. Es nevaru iedomāties situāciju, kurā es kaut ko reāli prasītu... Es justos apkaunota. Puķes, vakariņas, klubi - jā, tur nav runu, ka vīrietis maksā, ja vien abi nevienojas savādāk, bet ne jau kaut ko no gaisa nokrītot gaidīt... Es nez, es nesaprotu šo. Man vienmēr ir bijis svarīgi spēt sev nepieciešamo nodrošināt pašai, grūti iedomāties, kā ir savādāk, laikam tāpēc es autori īsti nespēju uztvert nopietni.
10.06.2015 00:40 |

Reitings 745
Un varbut sajuta ka esi golddigger.

Un kādai sajūtai vajadzēja būt? Ka 16 gadus jaunāka meitene, kurai komplimentu netrūkst, kuru puspasaule nav paņēmusi priekšā, kura ir ar mieru tikties tikai ar viņu un uz citiem neskatīties, ģērbsies, matus kārtos tieši kā viņam patīk un izpildīs viņa seksuālās fantāzijas un mīlēs tāpat par baltu velti? Un tad vēl šrubēs viņam māju? :D Nezinu, manuprāt nav līdz galam godīgi :-)
10.06.2015 00:40 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Eh, velti es te cieņu pieminēju. Tu viņa acīs jau esi lētucis, kādas dārgas dāvanas Tu gaidi? Nebūsi Tu, būs piecas citas, kam viņam tērēties?
10.06.2015 00:42 |

Reitings 194
Ka 16 gadus jaunāka meitene, kurai komplimentu netrūkst, kuru puspasaule nav paņēmusi priekšā, kura ir ar mieru tikties tikai ar viņu un uz citiem neskatīties, ģērbsies, matus kārtos tieši kā viņam patīk un izpildīs viņa seksuālās fantāzijas un mīlēs tāpat par baltu velti? Un tad vēl šrubēs viņam māju?

A Tu viņam šo te aizsūti kādā mesindžerī. :)
10.06.2015 00:43 |

Reitings 262
Reģ: 27.03.2012
Aha, droši vien neilgi esat kopā? Kāpēc tad lai viņam izgrūst naudu tevī, ja izklausās, ka Tu uz bagātāka locekļa (atvainojos) uzsēdīsies ar jaunajām zelta ķēdēm? Ceļojums ir loģiska dāvana - to jūs izbaudāt kopā un veidojat atmiņas. Bet pareizi, to nevar pēcāk atstāt sev ;) pa lielam ja sevi pozicionē kā golddiger, tad uzreiz jāķeras vērsim pie ragiem un jāmeklē dāsns vīrietis. Viņi visi jūt uzreiz, kas par putnu ir meitene ;)
10.06.2015 00:46 |

Reitings 745
Šīs nu nav tās lietas, ko naudā pārvērst

Tas bija tipa uz to ķēdīti domāts. :D Nu - šad tad ko vērtīgu tādā veidā + vizuāli uz TIP TOP. :) Viss būtu pa smuko.

Man vienmēr ir bijis svarīgi spēt sev nepieciešamo nodrošināt pašai, grūti iedomāties, kā ir savādāk, laikam tāpēc es autori īsti nespēju uztvert nopietni.

Varbūt es visu gribu pārāk ātri dzīvītē, varbūt man trūkst talantu, bet naudu vajag tāpat. Varbūt kaut ko, kas padodās un ar ko labi varētu pelnīt atradīšu, bet varbūt pēc 10 gadiem. Šobrīd pati strādāju strādāšanas pēc, mācos mācīšanās pēc. Man nav ne jausmas, ko es varētu darīt, kas man patīk. Būtu sava niša - nebūtu problēmas. Slinka neesmu. Vienkārši tā nu tas ir šobrīd, strādāju par minimālo, studēju, esmu jauna... gribas tā kā vairāk. Šis likās it kā variants, bet nu... Viss jau vienmēr sākumā liekas krāšņāk nekā ir patiesībā:-D
10.06.2015 00:50 |

Reitings 194
Vienkārši tā nu tas ir šobrīd, strādāju par minimālo, studēju, esmu jauna... gribas tā kā vairāk. Šis likās it kā variants, bet nu..

Šī tev lai top par mācību, ka šaja dzīvē plus mīnus viss ir jānopelna pašai, ja ne vienā, tad otrā veidā. Vīrietis, kas Tevi lutinās, atnāk tad, kad patiesi būsi to nopelnījusi, ne tad, kad gribēsies smuku dzīvi. Vispār, Tavs pēdējais komentārs ļoti daudz ko izskaidro par Tavu domāšanas modeli, kas ir viegli aplams. Noticēt sev vajag, nevis, ja "trūkst" talantu, pavērt kājas pirmajam, kas apsola nonest mēnesi no zvaigznēm.
10.06.2015 00:57 |

Reitings 194
Noticēt sev vajag, nevis, ja "trūkst" talantu, pavērt kājas pirmajam, kas apsola nonest mēnesi no zvaigznēm.
Noticēt sev vajag, nevis, ja "trūkst" talantu, nevis pavērt kājas pirmajam, kas apsola nonest mēnesi no zvaigznēm.
10.06.2015 00:59 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Jums ir nopietnas attieciibas? Ilgi tiekaties?
10.06.2015 01:03 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
ir skopi un ir mantkārīgi cilvēki un šeit tādi divi ir satikušies :-D

Ja godīgi, vīrietis tevi ir dabūjis ar solījumiem , ka pirks un dos visu ko, bet tagad varbūt pārdomā, jo izklausās, ka tiešām esi uzķērusies uz viņa naudu un pat aprēķinājusi,cik viņs var atļauties. Vajag dot attiecībām vairāk laika un tad gaidīt dāvanas.
10.06.2015 01:08 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Es ar neuzskatu, ka smaržas un ziedi dzimšanas dienā liek justies kā niecībai. Tagad zināšu kā jājūtas, ja saņemšu tādu dāvanu:D
10.06.2015 08:12 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Nu gan problēmas...ja Tu viņu nemaz nemīli un galvenais attiecību mērķis ir nauda, tad sameklē citu, kurš nebūs skops un pirks visu pēc kārtas :D
Un vispār nesaprotu, no kurienes sievietēm galvā šādas domas, ka viņas no cita maka ir kaut ko pelnījušas materiālā ziņā... (t)
10.06.2015 08:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)