Viņš vēl sāk runāt par to kā es viņam varētu palīdzēt strādāt, tā sacīt...saimniecībā. Protams par brīvu (ja par samaksu neskaita seksu un vakariņas)!
Es jau atkal esmu tā mīļā, jaukā, kura tieši negrib izrādīt, ka man ir svarīga tikai nauda tāpēc neko nepieprasu, bet loģiski, ka sagaidu... Ņemot vērā cik daudz esmu izdarījusi to, ko viņš vēlējās un pieprasīja, lai darītu es jūtos tā kā daļēji apč*karēta šobrīd.
attieciibaas vienmeer nākas pieņemt otra trūkumus, bet tas jau nav iemesls, lai viņš tev par to maksātu.
Tā ka svarīgi arī opridzeļitsa - tev nauda un lutināšana svarīgāka vai tomēr attiecības?
Kāpēc tu domā, ka jums tās ir nopietnas attiecības?Netaisos apgalvot, ka esmu viņam vienīgā un nē, viņš ne ar vienu citu netiekas!! , taču man jau arī nav reāla pamata teikt - es viņam esmu kārtējā, ja ar citām braukājam neesmu viņu redzējusi un viņš ar vārdiem uķinās un saka, ka vēlētos ņemt mani līdzi ceļojumos nākotnē. Ko es gan nevēlos. Un to esmu viņam teikusi. Nesapņoju ar viņu braukt uz Havaju salām, vai vispār jebkur. Es būtu apmierināta, ja man kaut 1 mēnesi nopirktu zelta ķēdīti, nākamajā teiksim kvalitatīvu apģērba, apakšveļas komplektu - būtu vērtīgas lietas, kuras nākotnē var noderēt, ko vajadzības gadījumā var pārvērst naudas vērtībā + es būtu dāma uz TIP TOP, nevis vienkārša meitene blakus. :D
kvalitatīvu apģērba, apakšveļas komplektu - būtu vērtīgas lietas, kuras nākotnē var noderēt, ko vajadzības gadījumā var pārvērst naudas vērtībā
Un varbut sajuta ka esi golddigger.
Ka 16 gadus jaunāka meitene, kurai komplimentu netrūkst, kuru puspasaule nav paņēmusi priekšā, kura ir ar mieru tikties tikai ar viņu un uz citiem neskatīties, ģērbsies, matus kārtos tieši kā viņam patīk un izpildīs viņa seksuālās fantāzijas un mīlēs tāpat par baltu velti? Un tad vēl šrubēs viņam māju?
Šīs nu nav tās lietas, ko naudā pārvērst
Man vienmēr ir bijis svarīgi spēt sev nepieciešamo nodrošināt pašai, grūti iedomāties, kā ir savādāk, laikam tāpēc es autori īsti nespēju uztvert nopietni.
Vienkārši tā nu tas ir šobrīd, strādāju par minimālo, studēju, esmu jauna... gribas tā kā vairāk. Šis likās it kā variants, bet nu..