Turīgs, bet skops?!

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Ja vīrietim ir nauda, bet viņš to skopi tērē... KĀ LIKT VIŅAM TĒRĒTIES VAIRĀK? Es kaut ko daru ne tā, vai vienkārši ir JĀJAUTĀ pēc dāvanām, ja gribas?
Problēma tāda, ka es nemāku prasīt!!! Kauns? Neesmu tā pieradusi? Nekad iepriekš neesmu neko pieprasījusi no vīrieša, bet šobrīd jūtos tā it kā būtu pelnījusi. Laikam ja reiz kaut ko gribu, tādu nedrošību vajadzētu likt pie malas un vienkārši jautāt, ko sirds kāro? Vai arī ir vienkārši veidi kā likt viņam pašam pirkt vērtīgākas dāvanas un vispār ko pirkt biežāk?
P.s. Uz dzimšanas dienu uzdāvināja tikai smaržu un ziedus. :-( Gandrīz jūtos kā niecība viņa acīs, zinot, ka viņš var atļauties visu ko un vienā vakarā, kad paēdam iztērē ~tikpat cik tai dāvanai uz dz/d. (e)
Pieredzējušās sievietes - PADOMI, KĀ LIKT VĪRIETIM TĒRĒTIES UZ SIEVIETI?:-D
09.06.2015 23:01 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Šī statistika ir būtiska vien tām, kas vizuālo tēlu nostāda kā savu galveno (un vienīgo) aktīvu.

Tieši tā.

Bet par grāmatas ieteikumu paldies. Tas pats Freakonomics man kādreiz ļoti labi patika, varbūt šī būs kaut kas uz to pusi.
10.06.2015 16:50 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Brandons
Kādi tur social tabu? Masu mediju uzspiests stereotips, ka skaists ir tikai jauns cilvēks ar spoguļgludu ādu. Tāpēc testā vīrieši izvēlas meitenes ap 20 gadu vecumu. Realitāte nevis sociālā tabu dēļ nekomunicē, bet tāpēc, ka vidusmēra vīrietim tādas sīkās ir par dumju. Piemērs tālu nav jāmeklē-te jau autore ir izlikusi savu domu gaitu :D
10.06.2015 16:53 |

Reitings 3934
Un vēl pieaudzis, normāls vīrietis saprot, ka normāla 20 gadniece izvēlēsies vienaudzi nevis kraķi. Un tici vai nē, reti kurš vīrietis sapņo par jaunu golddigeri :D
10.06.2015 16:55 |

Reitings 23
Reģ: 06.06.2015
Visu palagu nelasīju, bet šausmas, kas darās mūsdienās jaunām meitenēm galvās :-/

Varu tikai piekrist rays, kingstom paustajam, ka ja meitene sevi pozicionē, kā goddiger tad var likt vienādības zīmi ar preci (prostitūta vienam vai dažiem klientiem).
Protams uz šādam meitenēm skatās tie, kas grib izklaidi vai mīļāko, bet pārsvarā tiem vīriešiem patīk ļoti jaunas meitenes (no 16 gadiem un ar tikai tāpēc, lai legāli būtu, ja varētu būtu jaunakas) un protams 25 gados šī meitene šāda tipa vīriešiem nav vairs interesanta.

Jebkurā gadījumā meitenei tur nekādi mantojumi nespīd :-O
10.06.2015 16:58 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
ka vidusmēra vīrietim tādas sīkās ir par dumju

Jā, piekrītu – ļoti reālistisks izskaidrojums. Es jau tam par labu arī centos argumentēt sakot, ka cilvēki nav bildes.
Un tici vai nē, reti kurš vīrietis sapņo par jaunu golddigeri

Negrasos apstrīdēt, bet pieļauju, ka kaut kāds tirgus pēc tā jau tomēr ir..
10.06.2015 17:01 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
10.06.2015 17:03 |

Reitings 23
Kādi tur social tabu? Masu mediju uzspiests stereotips, ka skaists ir tikai jauns cilvēks ar spoguļgludu ādu. Tāpēc testā vīrieši izvēlas meitenes ap 20 gadu vecumu. Realitāte nevis sociālā tabu dēļ nekomunicē, bet tāpēc, ka vidusmēra vīrietim tādas sīkās ir par dumju.

Kādi masu mēdiji, jau no cilvēces pirmssākumiem, jaunās mātītes piesaista vairāk uzmanības un tas pats notiek dzīvnieku pasaulē, tā ir tikai dabīga tieksme, ko daļējji ierobežo likumdošana :-D Bet pievelk večus jauna miesa un kā vel pievelk, bez visiem masu mēdījiem :-D

Kāda starpība cik viņa gudra precēt jau viņu netaisīsies :-D
10.06.2015 17:06 |

Reitings 745
Labs izskats un sekss nu nebus isti tas, kas tevi atskirs no 100 citam meitenem

Es neesmu teikusi, ka esmu pārākā skaistule. Kas mani atšķir no 100 citām? Parasti sievietēm, kurām interesē tikai nauda ir slikta slava pagātnē, katrs otrais Rīgas vīrietis ko dzirdējis par viņu, viņa gājusi uz pilnu klapi. Es tāda neesmu. Papildus tam, ka man nav ma*kas slava, esmu gatava arī būt uzticīga, negulēt, pat nerandiņot ar citiem, izpatikt viņam, piemiedzot acis uz viņa sarežģīto raksturu, lielo aizņemtību...
10.06.2015 17:09 |

Reitings 23
Papildus tam, ka man nav ma*kas slava,

:-D njā arguments par ko vērts maksāt miljonus :-D Pa 95% meiteņu šādas slavas nav :-D Bet ja šādi turpinasi gan jau, ka tu dabūsi šo slavu :-D
10.06.2015 17:14 |

Reitings 745
Un vēl pieaudzis, normāls vīrietis saprot, ka normāla 20 gadniece izvēlēsies vienaudzi nevis kraķi.

Vīrietis pāri 30 nudien nav kraķis un vienaudži mani kaut kā neuzrunā. Vai nu visbiežāk kompleksaini un kautrīgi vai otrs variants - sadomājies zīmulis, kurš tēlo nez ko no sevis un domā, ka visas automātiski viņu grib. Fuj.
10.06.2015 17:15 |

Reitings 3934
Nu pēc šī sakara tev jau arī ir tā slava :D
10.06.2015 17:18 |

Reitings 23
Nu pēc šī sakara tev jau arī ir tā slava

Nevajag jau pārspīlēt :-D Rīga tomēr liela, lai šādu slavu Rīgā iegūtu jāpacenšas kārtīgi :-D Nav jau mazpilsēta, kur arī pēc viena neapdomīga sakara meitenei piekar maukas statusu vietējie :-D
10.06.2015 17:22 |

Reitings 745
95% meiteņu šādas slavas nav

Ekspert, neesi gadījuma viens no tiem čalīšiem ,kurš gudri runā, bet no mājas kāju neizsper? :D Realitāte ir tāda, ka mūsdienās ar tādu slavu ir gandrīz katra otrā. Labākajos gadījumos tas vēl ir iemūžināts video vai bildēs.
10.06.2015 17:23 |

Reitings 23
Ekspert, neesi gadījuma viens no tiem čalīšiem ,kurš gudri runā, bet no mājas kāju neizsper?

Nu līdz veikalam aizeju :-D

Realitāte ir tāda, ka mūsdienās ar tādu slavu ir gandrīz katra otrā.

Davai dod kontaktus, kokčikus un viesnīcas numuru esmu spejīgs apmaksāt (tas tāds minimums, laikam)

Labākajos gadījumos tas vēl ir iemūžināts video vai bildēs.

Nu man pašam guļamistabā ir kamera, takā viss notiek :-D
10.06.2015 17:28 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kā man riebjas šie gudrie ieteikumi. It kā viss būtu tik vienkārši!

Protams, ka nav tik viegli, kā virināt kājas par naudu. Strādāt divos darbos vai vismaz piepelnīties, esot par aukli uz izaukumu, mājskolotāju vai ko tādu un vēl apmeklēt augstskolu ir grūti, pat ļoti grūti. Bet es varu tā runāt, es pati esmu gājusi cauri tam, ka ir jāstrādā un jāmācās un brīvā laika nav vispār. Taču par mani neviens neteiks, ka gan jau kādam atsūkāju, lai man būtu kaut kas no tā, kas man ir. Par Tevi gan tā runās. Ja Tu jau tagad esi izvēlējusies šo ceļu, tad noteikti tā arī turpināsi - pie katrām problēmām atradīsi kādu, kam pagulties apakšā, lai dabūtu naudu. Nožēlojami.
Šobrīd jūtos tā, ka man ir palaimējies vispār dabūt darbu, jo ar vājām krievu valodas zināšanām ir gandrīz nereāli atrast darbu, cilvēkam bez pieredzes.

Nu tad mācies to krievu valodu. Nav laika? Neskraidīsi uz randiņiem ar veci, būs arī laiks.
10.06.2015 17:59 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Viss, kas man interesē. Jā - nauda , BET ne tāpēc, ka vienkārši gribu būt turīga un peldēties dārgās šmotkās. Nauda man būtu līdzeklis, lai sasniegtu savus sapņus, piepildītu tīņu gadu ieceres. Nauda ir tikai līdzeklis. Bet es darītu tik daudz ko, lai tikai sasniegtu, ko vēlos un izkāptu no vecāku ieaudzinātā pieticības sindroma. Negribu saviem bērniem pirkt nocenotu ēdienu un pati būt visu mūžu kasiere un sapņot par visu, ko nevaru atļauties!

Nauda patīk, naudu vajag, naudu gribi, nu bet pelni, strādā. Nesaprotu, kādēļ esi iedomājusies, ka vīrietim nu pēkšņi jāapber tevi ar savu naudu, kuru, kā pieņemu, viņš ir nopelnījis pats. (t) Nav liela māksla notriekt svešu naudu, māksla ir pašam kaut ko sasniegt. Un ja reiz tiešām ir tik liela vēlme pēc sasniegumiem, tad sāc domāt un darīt (un te es nedomāju par naudas prasīšanu vīrietim).
10.06.2015 18:16 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
marchixa, nav jēgas šitai skaidrot. Man jau tika pateikts, ka
riebjas šie gudrie ieteikumi. It kā viss būtu tik vienkārši!

Nu nav viņa strādātāja. Ja būtu, domas par iedzīvošanos uz cita rēķina nebūtu.
10.06.2015 18:29 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014

Es neesmu teikusi, ka esmu pārākā skaistule. Kas mani atšķir no 100 citām? Parasti sievietēm, kurām interesē tikai nauda ir slikta slava pagātnē, katrs otrais Rīgas vīrietis ko dzirdējis par viņu, viņa gājusi uz pilnu klapi. Es tāda neesmu. Papildus tam, ka man nav ma*kas slava, esmu gatava arī būt uzticīga, negulēt, pat nerandiņot ar citiem, izpatikt viņam, piemiedzot acis uz viņa sarežģīto raksturu, lielo aizņemtību...

tavs piemérs kápéc esi vérá nnemama ir nozhélojams. lai izceltos jáliek priekshá labs piemérs, nu, pieméram, esmu kkímijá spécígáka ká 57days, protu to un to..

izlasot diskusiju piekrítu, teikai spolítei (saistíbá ar vinnas kodolígo frázi).

katrá tavá tekstá lien lauká tava nabadzíba, gan materiálá, gan garígá. zhél man tevis un kauns par to káda esi, jo ar tádu meitu vecáki nevar lepoties.

un vél... es patiesi priecájos, ka tas vírietis tevi izmanto, jo tu neko citu neesi pelníjusi, labus puishus tádas ká tu vienkárshi sabojá, bet shádi vírieshi tádas ká tevi izmáca, ja ne ar pirmo reizi, tad ar 101 iespéjams izdodas. (l)
10.06.2015 19:44 |

Reitings 180
Reģ: 16.05.2015
Nerea:

Kingston, tad sanāk, ka sievietei 25 gados jāmirst nost, jo tāpat vērtība kritīsies? Kas par sviestu! Ja kāds vīrietis tā vērtē sievietes, tad viņam svarīgs tikai sievietes izskats, tātad viņš ir sekls - tātad viņš pats par sevi nav nekāds vērtīgais!

Palasot Cosmo liekas, ka virietis bez naudas ari nav diezko vertiigs... It's a two way street!
10.06.2015 19:49 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Alexxa, jā, zinu, ka te kā pret sienu, man vienkārši bija garlaicīgi. :D Jau izlasot to problēmu, sapratu, ka diskusiju lasīt nav jēgas, jo meitenei vienīgās smadzenes krokas ir $ formās. :D
10.06.2015 19:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits