Ja neesi paarliecinaata, ka kungjis spees tureet, tad jaa, sanitaara darbs ir labs veids kaa noruudiities, jo nav iisti ok ja aarsts, sajuutot caurejas smaku, uzvemj pacientam. Bet taa tas nav obligaati. Volunteeshana un eenoshana dod labaaku ieskatu, jo buutiibaa sanitaaram nav iisti nekaadas daljas gar aarsta vai medmaasas darbu. Sanitaari nevar ne analiizes apskatiit, ne buut klaat diagnozes uzstaadiishanaa. Lielaakoties slimniicaas vairaak notiek pacientu mazgaashana un cilaashana. Vieniigais bonuss, ka biezji vien jebkaads darbs ir labs, lai iekljuutu straadaat vietaa kuraa veelies. Ir lielaaka iespeeja tikt peecaak pienjemtai darbaa, ja tevi jau paziist konkreetajaa nodaljaa. Es pati straadaaju par unit clerk, nezinu kaa latviski shis amats saucaas un vai taads pastaav lv. Es reguleeju darba pluusmu un komunikaaciju nodaljaa, dokumenteeju pacientu ierakstus un uzraugu noliktavu. Katraa zinjaa mans darbs man dod daudz lielaaku ieskatu mediciinas darbaa kaa sanitaara darbs, jo saskaros ar analiizju rezultaatiem, sagatavoju izrakstus ar diagnozeem, nosuutiijumus utt. Vismaz var redzeet kaadas zaales un kaadas proceduuras tiek veiktas pie katras slimiibas, kaa arii kaadi ir iznaakumi, blakusparaadiibas.