Pārdomas

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Šodien tā prātoju, cik tomēr vientuļa man dzīve.Ar draugu jau gandrīz 5 gadus kopā dzīvojam, tomēr ir brīži, ka nejūtu viņu sev blakām. Īsti nav kad parunāt, abi strādājam,es līdz 17.00 ,draugs līdz 20.00. Pārnāku no darba ,piekopju dzīvokli, izdaru vēl šādus tādus darbiņus(izmazgaju drēbes, izgludinu ko vajaga gludināt). Pagatavoju ēst ko uz vakariņām paēst un lai ir ko draugam uz darbu līdz panemt. Bet ,tā rutīna , ir brīži kad gribas raudāt. Darba būdami īsti parunāt nesanāk, jo nav laika ne man, ne draugam. Kad vakarā esam kopā, draugs ir ļoti pārguris, un vēl pēc vakariņām skrien tālāk strādāt, raksta atskaites, ieracies papīros, datorā. Es atkal savos darbos, sakārtoju virtuvi pēc vakariņām. Pati sāku gatavoties uz gulēt iešanu(kosmetikas noņemšana, duša, sejas krēmi un tā tālāk . Ap pusē 1 nakti draugs nāk tikai gulēt, bet abi ceļamies 6 no rīta augšā, protams īsti no rīta runāties ar negribas, jo jātaisās uz darbu. Parasti draugs ar mašīnu aizved uz darbu, bet tas ir 5 minūšu brauciens no mājām, pa to laiku nav pat vērts ko sākt runāt.
Pat īsti nezinu kamdel šo visu te stāstu. Varbūt kāda tā arī jūtas. Fiziski nejūtos pamesta, vairāk morāli. Brīvdienas arī skaidām pa darīšanām. Pat neatceros kad tā īsti kārtīgi parunājām. :'-( . Skumīgi arī tas, ka šogad vasarā draugam atvaļinājums nebūs, jo viņš februārī sāka strādāt Jaunā darbā. Takā to izbaudīt arī mums nebūs lemts. :'-(
Jūs brīžiem tā nejutaties?
09.06.2015 19:29 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Esmu tipisks mājas cilv.,piemēram, mana ģimene šajās brivd.dosies atpūtā, bet es mājās palikšu darot dārza darbus, it kā atoūtai tikai 6-7h veltīs, bet es pa šo laiku ļooti daudz varēšu izdarīt :) pašai gandarījums un ģimene atpūtusies. Ja attiec.nav laika diviem, tad tas kaut nedaudz brīvd.jāieplāno un sīkās darīšanas jāatceļ ;) attiecības tomēr pirmajā vietā :)
12.06.2015 22:22 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
Pazīstama situācija, bet mums bija bišķīt citādāk. Es radinu savu vīru sarunājoties ar mani, nedarīt neko citu, lai var koncentrēties tieši uz sarunu, kā arī, tad kad kādam no mums gribās pabūt kopā, neko nedarot, es savam draugam saku: "Ejam mīļoties!" Un mēs ejam pamīļoties, vienkārši tāpatās, apskauties un parunāties par kaut ko. Šādas lietas vajadzētu, tā teikt, savstarpēji atrunāt, lai nav garlaicība un atsvešinātība.
14.06.2015 21:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits