To vietā toties iegūtu ES atsūtītot bēgļus (galu galā brīva vieta ir, pietam pārējai Eiropai par viņiem nebūtu jāuztraucas), kam maksātu pabalstus un ķīniešus.
Ko var tos bēgļus glorificēt. Nebūs viņi ne nodokļu maksātāji, ne strādātāji, to pierāda jau Rietumeiropas pieredze, kura daudz lielākus naudas līdzekļus iegulda viņu uzturēšanā nekā iegūst. Ne jau par velti viņi šeit nav, vienkārši viņi var labi padzīvot citās ES valstīs, tur arī viņi paliek.
Par laimi pārējā Eiropa lēnām sāk mosties un, piemēram, Francijā pēdējās prezidenta vēlēšanās 3. vietā palika Marina Lepēna un viņas popularitāte strauji aug, AK spēku gūst UKIP utt. Respektīvi, popularitāti sāk gūt nacionāli noskaņotas partijas un tas ir pilnīgi saprotami, jo valstīm nav gandrīz nekādas tiesības, visu nosaka ES (izskatās, ka ES strādā nevis eiropiešu labā, bet 3. pasaules valstu personu labā). Robežas nav, bet Eiropā tiek ņemti visi - tiek apdraudēta Eiropiešu pastāvēšana, kultūra un dzīvesvide kā tāda.
Zinu, ka te ir bariņš ar personām, kuras vēlas te redzēt multikulturālu (tieši attiecībā uz afrikāņiem) sabiedrību, bet viņas nevajag ņemt vērā, jo viņas ienīst sevi un savu tautu, to sauc par pašiznīcināšanās instinktu. Patiesībā nav izprotami cilvēki, kuri cildina citu kultūru, kamēr Eiropieši ir panākuši visu, kas šajā pasaulē ir - sākot ar pasaules atklāšanu, beidzot ar tehnoloģijām un lidošanu kosmosā.