fifa,
Tu laikam domāji Rīgas Juridisko augstskolu, kur mācības notiek angļu valodā un studiju programmas ļaus strādāt ārzemēs, piemēram, starptautiskos uzņēmumos.
Jā, tādu domu es biju apsvēris - LU bakalaurs -> RJA maģistrs.
palamore,
Ir iestājies tāds depresijas stāvoklis kā daudziem, tas ir, pabeidzu 12. klasi un nezinu ko darīt. Problēma ir tajā, ka man nekas "tā īpaši" nepiesaista. Pret visu ir neitrāla attieksme, un tā ir tā lielā problēma! Interesē diezgan daudzas lietas: medicīna, jurisprudence, tūrisma vadības joma, uzņēmējdarbība un vēl citas izglītības jomas, bet tas "klikšķis" - "Es gribu būt, jurists vai, piemēram, ārsts" - nav! Man parasti vajag ilgāku laiku, lai saprastu vai tā ir lieta, ko es vēlos darīt turpmāko dzīve, vai nav. Bet nav jau tik daudz laika, lai katru no profesijām varētu izmēģināt.
Liliii,
Es nesaku, ka nesanāks, es neesmu pārliecināts vai tas ir tas ko es vēlos. Protams, ja studiju laikā saprastu, ka man tas patīk, būtu gan azarts, gan vēlme izsisties un viss ietu uz labo pusi :)
Jā, dzirdēju par to, ka gadās, ka LU lektori var atrast darbu vai pat iekārto savos birojos.
Liliii, vari neminēt ciparus, bet vai pašai apmierina savs atalgojums, vai tomēr tev tas šķiet par zemu, ņemot vērā visus faktorus?