Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Darba iekārtošanas aģentūras...?

 
Reitings 8
Reģ: 07.06.2012
Heijā!

Dzīvē pienācis tas brīdis, kad gribētos un vajadzētu aizbraukt uz ārzemēm pastrādāt un iekrāt naudu, vismaz pāris mēnešus.
Bet, tā kā pati ar to neesmu saskārusies, vislielāko apjukumu rada tik ļoti dažādās atsauksmes par vienu un to pašu aģentūru. Nesen saskrējos ar vienu ļoti tālu paziņu, kura tā starp citu pieminēja, ka bija caur tādu un tādu aģentūru Nīderlandē un viss bija forši. Diemžēl nesanāca neko vairāk pajautāt, bet tad tikko iegūglēju to pašu viņas minēto aģentūru un redzu tik atšķirīgas atsauksmes, kāds saka, ka ir bijis un viss super, un cits, ka pilnīgi čakarētāji. Un šķiet, ka tā ar visām aģentūrām... Saprotu, ka vienmēr kādam kaut kas var nepatikt, bet tomēr, ja cilvēks raksta, ka krāpniecība, tad nu joki mazi, negribētos saskarties ar tādu situāciju.
Vai kāds/kāda varētu padalīties padomos un paskaidrot pilnīgi nepieredzējušam cilvēkam, kā neiegrābties?

Priecāšos par PM, ja kādai ir pieredze un nav grūti padalīties ar kādu padomu pret paldies! :)
08.06.2015 18:59 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu cik esmu dzirdējusi no citu tuvu cilvēku pieredzes - noteikti neieteiktu uzticēties kādas tālas paziņas rekomendācijām! Tālām paziņām reāli par tevi var būt vienalga un tu nezini, vai šī paziņa nedarbojas tās aģentūras interesēs lobējot naivus cilvēkus...

Kopumā, visnedrošākais variants - izmantot aģentūru pakalpojumus. Vispazreizāk, drošāk un efektīvāk - braukt pašai uz savu galvu un meklēt darbu uz vietas. Tāds mans viedoklis.
08.06.2015 19:05 |
 
Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
par Niderlandi- biju caur Interkosmosu, man patika,esmu apmierinata. Ja interese kas sikak konkreti, vari uzrakstit.
Vislielakais pluss - nav jamaksa nekada drosibas nauda vai vel kas, tikai noperc bileti - un aida :D
08.06.2015 19:13 |
 
Reitings 8
Reģ: 07.06.2012
Piekrītu, bet šajā gadījumā esmu gandrīz 100% droša, ka šī konkrētā neko nelobē. Tik daudz par šo paziņu zinu, diemžēl tā kā zuduši kontakti un nevaru viņu atrast sociālajos tīklos, grūti noskaidrot kaut ko sīkāk un kamēr atkal sadabūju viņu rokās, gribējās vērsties pie visu zinošā interneta! :) Principā arī vidusskolas laikā zināju meiteni, kurai viss bija kārtībā ar aizbraukšanu un ar iekrāto summu veiksmīgi apmaksāja augstskolu, bet diemžēl arī šis cilvēks ir tāds, ar kuru jau sen nav kontakta. :D Vārdu sakot, šībrīža paziņu/draugu lokā diemžēl nevienu nezinu.
Protams, zinu un piekrītu, ka labāk braukt pašam un tāda doma arī ir, bet tas viss prasa arī palielus līdzekļus, tāpēc vispirms gribās noskaidrot vai tiešām ir tik grūti atrast kaut ko uzticamu caur aģentūrām.
08.06.2015 19:15 |
 
Reitings 8
Reģ: 07.06.2012
BeatOfLife, lūdzu pārbaudi ziņas pēc brīža, uzrakstīšu tev vēstulīti. :)
08.06.2015 19:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!