Attieksme nemainīsies?

Reitings 33
Reģ: 20.05.2015
Sveiki. Mēģināšu īsumā.
Man ir bērns, ar bērna tēvu esam šķīrušies aptuveni 3 gadus, bet saglabājušās normālas attiecības, naidā neesam. Tagad viņam uzradusies jauna sieviete, bet viņai nepatīkot, ka es zvanu, esot greizsirdīga. Atļaušos piebilst, ka nezvanu viņam diendienā, lai papļāpātu par neko. Zvanu max 1-2 reizes mēnesī, lai sarunātu konkrētas lietas - par bērnu, naudām utt. Dažreiz dusma uznāk - gribu vienoties par laikiem, kad bērnu paņems pie sevis, bet laicīgu atbildi nesaņemu un līdz ar to nevaru ieplānot un sakārtot savas dienas gaitas, jo atbild tad, kad blakus nav viņa. Pats interesantākais ir tas, ka viņai pašai ir bērns un tas nav no mana bijušā drauga. It kā jau tieši tādam cilvēkam vajadzētu būt saprotošam un saprast kā tās lietas notiek. Man sāk likties, ka bijušais ir viņai zem tupeles. Biedē, ka viņš nesamīlas, nezaudē galvu un beigās neaizmirst, ka viņam ir arī pašam savs bērns. It kā jau viņai pret manu bērnu pretenzijas nav, bet viņiem ir tikai pats attiecību sākums, sazin kas būs pēc gada, ja jau tagad tādas scēnas. Kāda jums pieredzes? Ir reāli gadījies, ka sievietes dēļ, vīrietis par bērnu aizmirst un sāk nelikties ne ziņas? :-O
04.06.2015 20:43 |

Reitings 37
Reģ: 13.06.2013
Pats interesantākais, ka tā vīrieša vecāki par savu mazdēlu atcerās tikpat bieži, cik sniegs vasarā ir.

Identiska situacija ari man,bijusa vira radi delu pat dzimsanas diena neatcera.Viniem tagad ir divi citi mazberni par kuriem izradit interesi,bijusa vira meita un bija vira masas berns.Dles vairs neeksiste.

Un runajot par atnemsanu,kada veida atnem?Ta ka berns paliek dzivot pie mates?
Personigi es esmu bijusi gatava vest ar autobusu 200km bernu lai tevs ar vinu varetu satikties.
Vnk ja tevam berns nav vajadzigs tad ari nebus vajadzigs.Varbut bernam nakot lielakam izdomas,ka grib satikt,bet tad saubos ka tas berns velesies kkadus kontaktus.
04.06.2015 22:27 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
Mmmulate nu ok, tu atvērta. Bet bērns ir ar tevi(tava ģimene ar tevi) un viņam arī top ģimene, kas ir ar viņu. Atsvešināšanās ir ļoģiska. Iespējams pāri paliks tikai pienākumi un alimenti.
04.06.2015 22:37 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Kaut vai Edgars ir trollis, bet jāatzīst, ka nav mazums tādu vīrieši, kuri tā domā. Diemžēl (t)
04.06.2015 22:43 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
tb vīriešu
04.06.2015 22:44 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
skaidri un gaiši vienojieties par konkrētiem laikiem, lai nav jāzvanās vai satiekot bijušo pasaki, lai šis tev raksta/zvana pirmais tad, ka jaunā lover nav klāt, atkritīs brīži, kad viņš tev neatbild.

p.s. edgaram derētu smadzenes
04.06.2015 22:55 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Nu peec buutiibas jau nevienam nepatiktu,ja ex zvana,bet nu situaacija jums savaadaaka,jo visam iemesls ir beerns.
Tas no viiriesssa pasa atkariigs vai mainiisies vai nee del sievietes. Ceru ka ne,jo berns ir un paliks vina no tevis.:-)
04.06.2015 23:01 |

Reitings 33
Reģ: 20.05.2015
Blonde on Blonde, Es laikam esmu naiva un esmu saskatījusies par daudz filmas, iztēlojusies ideālu, bet patiesībā tā ir kā utopija.

Es varētu pieņemt vīrieša bērnu un domāju, ka arī iemīlēt, rūpēties kā par savu. Man ir labsirdīga un atvērta sirds, kurā mīlestība pietiek visiem man mīļiem cilvēkiem, tostarp vīrieša bērnam, ja viņam tāds būtu. Tāpēc gribētos arī vismaz līdzīgu attieksmi no otras puses. (t)
04.06.2015 23:10 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Mmmulate, piekrītu tavai domai un arī, manuprāt, tā tam būtu jābūt. Es arī biju gatava, ja satiktu vīrieti, kuram jau ir bērni, kļūt par labu papildmammu. Īsti neizprotu to jauno partneru domu gājienu, kas greizsiržojas un traucē tētiem un bērniem būt kopā. Pati esmu bijusi šādā situācijā - mana tēva sieva ļoti apzināti un sistemātiski bojāja mūsu attiecības un tēvs neturējās pretī. Līdz ar to, ar tēvu ļoti atsvešinājos un kad viņš pirms pāris gadiem negaidīti nomira, viņa sieva man vēl, pie kapa stāvot, pārmeta kā es tā esot viņam uzgriezusi muguru, jo viņš taču mani mīlēja. Bet ar to nepietiek, ir arī regulāri jāzvana un jāsatiekas. Un es zinu kā sāp, ja tā nav. Skumjākais jau, ka tas ir Latvijā izplatīts scenārijs, bet sievietes, kuras no tā bērnībā cietušas, turpina to atkārtot kā pieaugušie.
04.06.2015 23:23 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Skumjākais jau, ka tas ir Latvijā izplatīts scenārijs, bet sievietes, kuras no tā bērnībā cietušas, turpina to atkārtot kā pieaugušie.
++
04.06.2015 23:27 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Nu man draudzene arī izšķīrās ar bērna tēvu. Vīrietim uzradās jauna draudzene, bērnu vairs tik bieži nevēlējās satikt, atrunas, uzturnaudu nedeva, pats ar jauno družku brauc šad tad uz.citām valstīm, tusējas, bet meitai naudas nav. :-/
05.06.2015 02:21 |

Reitings 93
Reģ: 09.07.2013
Man, piemēram, šāda situācija ir gadījusies vistiešākajā nozīmē - mans tēvs šādi izrīkojās. Izšķīrās ar mammu, atrada sievieti, kurai jau bija mazs bērns, es vienmēr paliku otrajā plānā un tās sievietes bērns celts augstāk par visu, par manu eksistenci atcerējās vien pirms pāris gadiem, kad saprata, ka es varu būt noderīga dažādās dzīves situācijās. Mammai finansiāli nekā nepalīdzēja, kā rezultātā viņam dēļ uzturlīdzekļu nemaksāšanas tagad iesaldēti visi banku konti. Kad viņš varēja palīdzēt, nelikās ne zinis, tagad, kad pašam pakaļa svilst, lūdz manu un mammas palīdzību. Pašlaik grūti izstāstīt kādas attiecības ir ar tēvu, par tādu drīzāk uzskatu patēvu, lai gan mamma ar viņu kopā tikai kādus 5-6 gadus un man šobrīd 21. Ar viņu varu parunāt daudz sirsnīgāk nekā ar savu īsto tēvu.
05.06.2015 07:14 |

Reitings 46
Reģ: 21.04.2015
Man pašai bērna vēl nav, bet man bija lieliska situācija ar savu tēvu.....
Viņi izšķīrās, tēvs vispār nelikās ne ziņas, nejautāja, kā es jūtos, nepieskatīja mani, naudu nedeva, mums pat nebija par ko ēst. :-/ Nerunājot par to, ka man skolā bija jāiet. Pateica, lai tiekam pašas galā un viņām vienalga kā...jo redz viņām cita dūdiņa ir :-D
Toties man paveicās ar tēta vecākiem, tie mani ucināja un pieskatīja un atbalstīja kā nu mācēja.
Tēvam sen jau ir cita ģimene, mēģināja mani vēl sakontaktēt, zvana no nepazīstamiem nr katru reizi :-D bet izrādās, ka viņam vnk vajadzēja palīdzību :-D ahhhh karma !!!!! Pati laikam es vainīga arī esmu, jo vairs nevēlos nodibināt pilnīgi nekādu kontaktu, jo viņš mammai darīja pāri un es to nevaru piedot.

Nepārdzīvo autore, viņam tas nāks atpakaļ viss. Bet tu atradīsi jaunu, gādīgu vīrieti, kurs tavam bērniņam būs īsts tētis. :-)

P.S. Savam tēvam pateicu- nesatraucies, uz bērēm tavām es atnākšu :-D Bet ikdienā vairs nekad dzīvē man nezvani.
05.06.2015 07:54 |

Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
Komentārus nelasīju, bet ir ko teikt...
Pati esmu šķirusies no bērna tēva. Man ir vīrs. Bērna tēvs ir viens. Attiecības ar bērna tēvu ir labas, par bērnu runajam, tad kad atbrauc pakaļ bērnam. Mums ir norunāts, ka ņem katru svētdienu, ja kas mainās dod ziņu laicīgi, par naudām arī esam vienojušies,ka ieskaita katra mēneša 20 datumā +/- kada diena. Tāpēc mums nav jāsazinās par tādam lietām. Par to kā iet bērnam pārrunājam svētdienās, tas arī viss. Bērnam ir 5.5, ir bijis, ka grib uzzvanīt tētim, uzzvana un parunā.
Es saprotu viņa draudzeni, protams , ka viņai nepatīkami, jo ir pats sākums. Un tas vai viņš ir vai nav zem tupeles un kādas viņiem attiecības galīgi nav Tava darīšana :) vienojaties par laikiem kad tiekas ar bērnu un naudas lietām, lai tas nav jāmaļ katru mēnesi vai nedēļu. Par to vai viņš būs tēvs bērnam vai nebūs ir tikai un vienīgi viņa atbildība, jo Tu nevari piespiest viņam būt labam tētim, kāds būs tāds būs un ja netiksies kādu laiku ar bērnu arī nekas traks nebūs. Jo bērns ir ar Tevi ikdienā un audzini Tu viņu, kādreiz būs arī patēvs, ja vēl nav un viss nostāsies savās vietās.
05.06.2015 15:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits