atvainojiet, bet jūs neesat tās, kas var spriest par manām jūtām
Nemīli Tu viņu... tas ir tikai augums, tikai ārējais, fiziskais izskats... tad jau apstiprinoši nevar arī atbildēt uz solījumu, ka būsiet kopā gan bēdās un nelaimēs... Kas notiek, kad cilvēki dzīves laikā kļūst invalīdi, zaudē veselību, darbu, saprātu? Ja augums ir tik liela problēma, tad meklē citu.
Ok, Tu brauc prom, bet, ja viņš Tev ir īstais - kur ir problēma uzturēt kontaktu, satikties utt visu to laiku?
Viņš gaidīs, bet te izskatās pilnīga nepārliecinātība par sevi (vīrietim), un Tu jūties kā sprukās, jo, pirmkārt, Tu esi ļoti jauna, un - tikai 3 mēneši...
Ja ja juuties pati eerti, tad kur problema?
TROLOLOLOLOLO
Manuprat,Tu te galigi nepadoma par sevi, visu laiku tik ka vinam labak utt..
Tagad tu visu redzi savādāk kas būs pēctam , tā jau būs cita opera ! Savācies , nomierinies . kāda nafig mīlestiba ? 3 mēneši kopā un jau kāzas ?
Vai nu tu esi naiva pēc dabas , vai tas punduris labi māk braukt pa ausīm , jebkurā gadijumā, izklausās tik smiekligi ka aiz želuma gribas raudāt ... ja attiecibu sākumā jau sāk likties ka isti nav labi , vai ko citi padomās un - šitais moments ,, ka vienmēr jau paspēsi izšķirties'' ... EPIC !! kurš mīloš pāris runā par šķiršanos kā iespēju ?
3 VĀRDI :
Naivums
Stulbums
Aprēķins
izskatās, ka viņš ir izmisis nevis iemīlējies tevī,
Vai tas nav tik variants- ņemšu pirmo sakarīgo ,kas grib mani ,jo esmu īsa auguma, neviena īsti negrib ar mani satikties būt kopā..
Tev jāsaprot vai viņš grib konkrēti Tevi, mīl Tevi, vai arī grib pa ātro ar kādu aprecēties , dibināt ģimeni ,lai vnk nebūtu viens.