diversija, darbs bārā UK bija mana pati pirmā pieredze, pirms gadiem 5-6 ;) Tas, ka neesmu te atklājusi kārtis pavisam un līdz galam, ir vienmēr bijis apzināts gājiens ;) Privāti, ja mums būtu saruna, varbūt arī pastāstītu vairāk (par kā patiesumu varētu droši pārliecināties sākot no linkedin profila, beidzot ar publikācijām medijos gan UK, gan LV - kas principā arī bijis par iemeslu tam, kādēļ daudz ko noklusēju vai nepieminu), bet pa lielam, neredzu tam vajadzību. Es tev par UK sistēmu un pārakumu pār Latviju, varētu veselu gramatu sarakstīt, laigan arī UK ir daži milzīgi fail, bet nu tas vispār nav svarīgi.
Agnes, es atkal esmu diezgan egoistisks cilvēks, un ja man labākas dzīves kvalitātes labad ir jāpieslāpē patriotisms, tad es to arī darīšu. Es Latvijai, kā politiskai sistēmai, neticu necik. Man šī valsts nedod īsti neko. Gan mana, gan manu draugu pieredze liecina tikai to, ka no valsts ir kaut kāds spiediens, ka mums jābūt patriotiskiem un jāmīl Latvija un tās valoda, bet patiesībā ko mums tā valsts dod atpakaļ? Smieklīgu nodokļu sistēmu, neaptverami nesakārtotu un dārgu medicīnas situāciju, dārgu izglītību ar minimālu atbalstu no valsts un tā varētu turpināt... tai pašā laikā uzņēmīgos latviešus, kas vēlas izveidot darba vietas, kas vēlas "uzturēt" Latvijas ekonomiku, valsts ne tikai neatbalsta, bet speciāli zemē spiež. Arī ar to ir personīga pieredze gan man personīgi, gan manai ģimenei, ģimenes draugiem un paziņām. Protams, katram ir savi uzskati, bet es balstos uz savu pieredzi, kura diemžēl nav tā pozitīvākā.