Interesanti...
ja ir bijis viens, divi, tad tie ir lieliski, superīgi vīrieši, bet kā jau vairāk, tā nekādi, nejēdzīgi, u.t.t. Varbūt visi desmit ir bijuši lieliski vīrieši?
Kāpēc ir jāsaka partnerim cik viņu bijis? Tas patiešām liekas tik nepieciešams, paziņot, cik viņu bijis, vēl viņu izjautāt un radīt attiecībās to saspīlējumu? Nu kā viņš uzzinās cik man viņu patiesībā ir bijis, ja to neviens izņemot mani nezin? Ies pa draudzenēm un tad visi kopā skaitīs vai man viņi pieci, vai trīsdesmit bijuši? Es tādus jautājumus neuzdodu, jo nevēlos zināt atbildi, turklāt, arī neatbildu, jo tā tomēr ir mana privātā telpa, kas būtu jāciena vīrietim. Ja viņš sāktu uzstāt, vai prasīt maniem tuvākajiem cilvēkiem - ar tādu cilvēku nesatiktos.
Un par skaitu - man ir pilnīgi vienalga, cik ir citām/citiem. Ja viņus tas apmierina un man sejā nebāž ne savu skaitu, ne viedokli par to, uzskatot par vienu pareizo, tad mierīgi var būt i viens, i daži desmiti, kaut simts.
Protams, ka nemainās viedoklis, tomēr jāatzīst, ka dažreiz ir bijis neērti uzturēties tādas kompānijā, kad redzu kā 2 čaļi no tālienes skatās mūsu virzienā un kaut ko aktīvi apspriež. Vai arī pa ceļam uz WC jēli cenšas man piesist kanti. Khhm, nez kapēc? Varbūt tāpēc, ka draudzene tāda pavaļīga un es tāda pati viņiem liekos?
šis vispār ir smieklīgi. Varbūt aizdomājies, vai pati arī neizskaties pavaļīga... man arī ir tādas paziņas, bet viņu klātbūtnē meitenēm, kas uzvedas normāli, izskatās normāli, neviens nepiešuj to pašu ''birku''.