Rīta rutīna un rituāli.

Reitings 22
Reģ: 02.06.2015
Sveikas!
Kādas ir jūsu rīta rutīnas un rituāli.
Padalieties!
02.06.2015 13:33 |

Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Ceļos 30 minūtes pirms saviem vīriešiem. Ātra duša, uzkrāsojos, saģērbjos, pagatavoju brokastis, ielieku mums ar vīru līdzi pusdienas uz darbu, sameklēju dēliem drēbes un tad dodos visus modināt - ielienam ar bērniem gultā atpakaļ pie vīra un 5 minūtes tā paņurcamies un pamīļojamies tur visi. Tad puikas un vīrs saģērbjas un visi kopā ēdam brokastis, tīram zobus un prom uz dārziņu un mēs ar vīru pēc tam uz darbu (strādājam vienā uzņēmumā tāpēc grafiki mums sakrīt un maršruts arī).
10.06.2015 09:06 |

Reitings 512
Reģ: 01.12.2014
man personīgi riebjas agri rīti, bet, ja vajag celties agri (biežāk strādāju pēcpusdienās, bet dažkārt arī no rītiem) tad ceļos vismaz 1h pirms izbraukšanas, dažkārt pat vēl agrāk.
Lēēēēēēēēēēnām uzmostos, mans kaķis pielāgojies rīta rituāliem un parasti modina mani tad, kad skan modinātājs, tad mums ir 5.min mīlestības brīdis, mīļojamies, spēlējamies.
apsedzu draugu, izveļos no gultas :D
ceļā uz virtuvi pāris sekundes jāapskata sevi spogulī.
tad kafijas gatavošana+sejas mazgāšana + kontaktlēcu ielikšana.
tad skrējiens krāsoties un taisīt matus, un ģērbties.
kad LIELIE darbi paveikti, ņemu savu kafiju un eju pie datora paskatīties,kas pasaulē notiek un tā līdz brīdim, kad jāiet laukā no mājas :)

nekas nav briesmīgāks par lielu steigu no rītiem
10.06.2015 09:12 |

Reitings 945
Reģ: 04.07.2014
Kad esmu laukos, var ilgāk pagulēt, bet parasti gailis modina jau 7os :-D Tad izeju ārā, aizeju uz tualeti, nomazgāju seju, sasmērēju to ar sejas krēmu, iedzeru ūdeni, izķemmēju matus, brokastoju.

Kad esmu pilsētā, tad gan agrāk jāceļās. Veru vaļā logu, jo pa nakti tāds spiedīgs gaiss. Uzlieku tējkannu, mazgājos, krēms, mati, ūdens, drēbes. Patīk, ja ceļamies reizē ar draugu :)
10.06.2015 09:24 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Katrs rīts sākas ar vismaz 10 minūšu pamošanos un mīļošanos, bez tā es nevaru. Bet darba dienu rīti ir dažādi. Ja darbā jābūt agri, tad man vajag 40 min , kas ir minimums, lai sataisītos, ieietu dušā, izmazgātu un sataisītu matus, jo netīri mati man ir katastrofa. Brokastis parasti neēdu agrajos rītos.

Ir arī laiskie darba dienu rīti, kā šodien, kad gulšņāju pa gultu, vēlāk iešu uztaisīt brokastis, varbūt pasēdēšu uz balkona, lēnām taisīšos un plānošu dienu. Tādi rīti man ļoti patīk.

Brīvdienās ir vēl jaukāk, parasti vīrs pieceļās agrāk, uztaisa brokastis, pienes gultā, paēdam , mīļojamies un pļāpājam kādu laiciņu,ēdot kādas ogas vai augļus, līdz dodamies baudīt brīvdienas.
Ir reizes, kad pieceļamies, mājās brokastis neēdam, sataisamies un braucam brančot.

Man ļoti nepatīk TV no rīta, ļoti reti , kad slēdzam iekšā, kaut gan mēs TV vispār reti skatāmies, mūziku gan dažreiz ieslēdzam, padziedam, pamuļķojamies, uzreiz vairāk enerģijas un lieliska diena var sākties.
10.06.2015 09:30 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Aizmirsu piebilst , ka ik pa laikam brīvdienu rītos arī dodamies skriet vai rīta izbraucienā ar velo, patīk tā sajūta, ka pilsēta vēl tikai mostās, cilvēki apkārt ļoti maz un vispār pēc sporta jūtos daudz labāk un pilna enerģijas jaunai dienai (l)
10.06.2015 09:33 |

10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Agrāk man patika gulēt ilgi ilgi, bet kopš piekopju veselīgu dzīves veidu, esmu ievērojusi, ka miegu vajag mazāk :-)
Darba dienu rīts: arī pirmais, ko daru atveru logu un tur jau mincene skrien uz balkona, tad uzpildu savu litrīgo krūzi ar ūdeni, kam pievienoju citrona sulu un ābolu etiķi. Tad dzerot to krūzi visi rīta tualetes darbi un skaistuma procedūras:-D kad esmu saģērbusies eju uz virtuvi lieku tējkanu kafijai un gatavoju brokastis:-)
Brīvdienu rīts: ehh šos es dievinu (l) pačubinamies ar draugu un arī atveru balkonu vaļā, tik patīk svaigs gaiss(l) tad es izdomāju ko gardu varētu pagatavot brokastīs, kopīgi paēdam brokastis izdomājam dienas plānu, kur dosimies, ko darīsim, taisamies un dodamies baudīt dienu:-)
10.06.2015 11:34 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Modinātāja atlikšana n-tās reizes un pēc tam taisīšanās mērkaķa ātrumā. :D

Bet tā, neskaitot brokastis, zobu tīrīšanu un krāsošanos, kas ir absolūta rutīna, nevaru iedomāties rītus bez kafijas gultā, rīta cigaretes un LNT 900 sekundēm.
10.06.2015 11:39 |

Reitings 39
Reģ: 01.04.2015
tā kā gandrīz katru dienu kaut kur dodos, vai vismaz noteikti uz darbu, tad ceļos gana laicīgi, mierīgi izdzeru rīta kafiju, tieku galā ar dušas lietām un tad pa lielam 2/3 laika aizņem mati, tad aši kosmētika un pirms iziešanas vēl viena kakao-kafija labam garastāvoklim :) mājās brokastoju reti ;//
10.06.2015 13:15 |

Reitings 86
Reģ: 18.01.2015
Darba dienās ceļamies ar vīru vienlaicīgi, bet, lai viens otram nekāptu uz galvas vannasistabā, viņš dušojas un ģērbjas tur pirmais, jo iziet uz darbu agrāk par mani. Es tikmēr dodos uz virtuvi pēc brokastīm un kafijas. Pie reizes iečekoju, kāda ārā temperatūra, lai saprastu kā ģērbties. Es nevaru iziet no mājas, ja nezinu, cik ārā grādu, jo "uz aci" var būt ļoti mānīgi. Ja termometrs nav pieejams, tad skatos internetā. Kamēr ēdu un dzeru kafiju ar pienu, pārbaudu e-pastu, izlasu jaunākās ziņas, fonā parasti skan radio.
Kad vīrs ir atbrīvojis vannasistabu, to okupēju es. Nomazgājos, apģērbjos, uzkrāsojos utt. Pirms iziešanas pabaroju kaķi un pārbaudu, vai viss ir štokos ar manām puķēm dārzā.

Brīvdienās pamostamies ap kādiem 08.00, jo ap to laiku kaķis sāk skaļi un uzstājīgi pieprasīt, ka viņam ir jāiet ārā. Pēc kaķa izlaišanas ārā vai nu pasnaužam vēl, vai nu vienkārši gulšņājam un pļāpājam par visu un neko, kamēr apnīk un sagribas ēst. TV un datoru mums guļamistabā nav, tāpēc brīvdienās vienkārši izbaudam lēnu, klusu rītu un viens otra klātbūtni. Kad beidzot ceļamies, tad es dodos dušoties, bet vīrs tikmēr pagatavo brokastis. Un tad jau ap dienas vidu esam beidzot gatavi kaut ko pasākt.
10.06.2015 14:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits