Iemacities zimet.

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Mani pedeja laika ir apsedusi velme iemacities zimet (ar zimuliem un ar akvareli) dabu, ziedus, taurinjus :D un arhitekturu. Cilveki paslaik nav mana velmju saraksta.
Gribetu to izdarit pasmacibas cela. Vai ir reali? Vai varat kadu gramatu vai dvd ieteikt?
:)
01.06.2015 21:09 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Alexxa, es iisti nezinu kaadaa tehnikaa, man vieglaak butu nosaukt tehniku kura mani nesaista.
Vel bez zimuliem un akvareliem man tinte patiik, bet to kura tehnika labaak padodas un kura ne tik var uzzinat tikai zimejot....

Starp citu, varbut kadai ir zinams instagram konts ar skaistiem zimejumiem, kas raditi ar ieprieksh minetajiem materialiem?
02.06.2015 13:37 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Ar zīmēšanu ir tāpat kā ar dziedāšanu, manuprāt. To var iemācīties pašmācības ceļā, bet daudz vienkāršāk un ātrāk zīmet var uemācīties ar pedagoga palīdzību.

Esmu beigusi mākslas skolu. Atceros, tikai otrā gada vidū man "pieleca". Es pat atceros to mirkli un sajūtu, kad pēkšņi aptvēru, ka varu zīmēt. Ieraudzīju pasaule citām acīm.
Kādreiz man ļoti patika zīmēt cilvēku portretus. Nu jau vairākus gadus neesmu to darījusi. Ir plāns atsākt.

Latvijā ir daudz dažādi kursi pieejami. Mākslas akadēmijā var meklēt pēc info, mākslas skolās.

Vēl te bija jautājums par zīmuļiem.

H ir ciets, HB ir vidējas cietības un B ir mīksts. Tālāk dalās h1, 2, 3 utt. Jo lielāks skaitlis, jo cietāks un b1, 2, 3 utt. Jo lielāks skaitlis, jo mīkstāks. zīmējot rincipā vajadzīgi gan cieti, gan mīksti, gan vidēji mīksti zīmuļi..
02.06.2015 18:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits