Nopirku arī kārtējo Essence lūpukrāsu (#20 "Get The Look")
Parasti man Essences lūpukrāsas patīk, bet šai nošāvu greizi ar toni. Uz rokas testējot veikalā, likās kā iepakojumā- rozā (nu vai arī veikala apgaismojums maldināja), bet mājās pamēģinot uzklāt uz lūpām, tonis bija slimīgi zilgani rozā, lūpas kā slīkonim :D Draugam prasīju viedokli kā izskatās- viņš arī saka, ka baigi "sit cauri" zilo toni. Vienvārdsakot- vilšanās.
Ļoti skaists un vasarīgs tonis, lūpu krāsai patīkama gēlveida konsistence. Mīnusi: lai tādu pašu spilgtu toni dabūtu uz lūpām, jāsmērē vairākās kārtās. Smarža un garša (ja sanāk nedaudz apēst) kā PSRS lūpenēm :D
2. MAC vaigu sārtums. Beidzot trāpīju ar toni un pēc klauna neizskatos :-P
Noturība gan nav izcila!
Man gan neliekas ka Lancome Shine Lover garšo un smaržo kā padomju lēpenes :D nu labi, es psrs laikos nodzīvoju vien 5 gadus, iespējams, ka atmiņas ir pabālējušas :D
dzīve
ir rūgta-
alus
ir salds,
orgasmu izjutu
, tikai notevis
, reizem jau trukt trukst viņs,
taapepc
nokod man gailiti,
un palaizi viņu , lai ir saldāks
Beidzot nopirku CHI karstuma preju... smarža jau lieliska, bet pagaidām grūti spriest cik labs. :)
Un Urtekram šampūns. Šķiet, ka mati vairs tik traki netaukojas. :)
PaulaMonro, man no Estee Lauder patīk Nutritious 2in1 foam Cleanser. Kalpo gan kā sejas ziepes, gan kā maska. Ikdienā iemasē mitrā ādā un noskalo. Reizi nedēļā uz sausas, patur 2min un tad skalo. :)
CherryCoke Diemžēl nemācēšu pateikt, jo tika dāvināts. Bet domāju, ka jābūt eko veikalos. Vismaz biotēka i-veikalā ir, tad jau droši vien ir arī visos viņu veikalos. :)
Kādu laiku mocījos ar roku nagu šķelšanos, izmēģināju vitamīnus, atpūtināju no krāsas utt., bet nekā. Un tad nejauši drogās vai rimi iegādājos MAXI health dubiltas iedarbības serumu pret nagu slāņošanos un esmu sajūsmā, jo nagi pilnībā atveseļojās īsā laikā :) un maksā netipiski lēti. Iesaku.
Patīkami pārsteidza, jo nav ass. Lietošanas laikā ne visai patika eļļainā sajūta, bet tas nepatraucēja pēc tam skūšanās un epilēšanās nolūkiem. Iepakojums neērts. Man labāk patīk tūbiņas.