Apjukusi

Reitings 7
Reģ: 31.05.2015
Ar draugu esam kopā jau 5 gadus. Vasarā grasāmies precēties.

Lai gan vienmēr esmu redzējusi kādas nepilnības, kaut kā esmu mēģinājusi tām piemiegt acis.

Bet kopš pieteicāmies reģistrēt laulību, jūtu, ka sāku vairāk izvērtēt, vai patiešām viņš ir tas cilvēks, ar ko kopā vēlos pavadīt turpmākos gadus.

Kā vīrietis izskatīgs, nav tas dumjākais, bet... un te nu sākas bet:

1) tāda sajūta, ka rokas aug no neīstās vietas, jo mājas darbi kā vīrietim pielīdzināmi nullei, te tas nav skaidrojams ar nogurumu, jo darbs viņam vien 4-5 stundas dienā = tāda profesija, bet pelna +/- ok. Es tiešām šajās attiecībās jūtos kā vīrietis, pat tualetes podam sistēmu mainot utt.

2) Brīvo laiku pavada spēlējot spēlītes savā ipad ierīcē(25 gadu vecumā).

3) Es studēju medicīnu, arī strādāju, bet vīrietis sev pat ēst nevar uztaisīt, māju mazliet piekārtot, jo, lūk, ģimenē tā iekārtots, ka sieviete ir mājsaimniece.

4) Varbūt tagad pārspīlētu, bet pirms 16iem aizgāja uz pasākumu, solījās būt mājās 23os, bet pirms 22iem jau sāka rakstīt, ka foršs pasākums, nenožēlo, ka aizgāja, kas pēc viņa interpretācijas ir - būšu mājās no rīta.
Nē, es neesmu tāda, kas tur grožos, bet dažreiz jau paliek par traku, jo:
* pirmkārt, šī ir, nepārspīlējot, kāda 50X, kad sola būt vienā laikā, bet atgriežas no rīta, bet man visu nakti jāstreso
*otrkārt, patreiz iet zāļu kursu, bet alkohols pēkšņi svarīgāks, lai salabotu veselību.

Es tiešām sāku domāt, ka tas viss jāizbeidz, bet nezinu kā lai to izdara. Visi domā, ka mēs esam TĀDS paraugpāris, bet vecāku mājās atgriezties nevaru un kā jau students 1 pati nepelnu tik daudz, lai atļautos sev īrēt dzīvokli...

Ai, gribējās pačīkstēt.... Bet tiešām tagad tāda sajūta, ka visa pasaule apgriežas kājām gaisā - lai arī šo cilvēku mīlu, domāju, ka mīlestība nevar būt bez prāta piedevas..
31.05.2015 23:30 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Lai atceltu kāzas, pietiek ar vienu zvanu uz dzimtsarakstu nodaļu. Vismaz mums tā teica. Arī vasarā precamies :)
01.06.2015 13:26 |

Reitings 20
Reģ: 28.11.2014
@Beibe.Marta
- man patīk tavs komentārs par manu stilu. :-D
01.06.2015 13:59 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Nevienu nenosodu, bet ienāca prātā, ka bija nepieciešami 5 gadi un kāzu plānošana, lai pēkšņi atvērtos acis, un ieraudzītu partneri tādu, kāds viņš ir. Diezgan bezatbildīgi pret savu dzīvi.

Pirms kāzām ir tendence pārdomāt savas dzīves izvēles. Kamēr tāpat dzīvo kopā, tad ir nosacīta brīvības sajūta, respektīvi, ja kādam kaut kas nepatiks, vienmēr var sakrāmēt koferi un aiziet. Laulībā tas ir sarežģītāk, kaut vai juridiski. Un tad tikai sāc domāt, vai tiešām tas ir cilvēks, ar kuru pavadīt atlikušo mūžu kopā.
01.06.2015 14:01 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Lollipop, tieši tā, un tas ir ļoti bezatbildīgi manā skatījumā. Vilkt laiku ar domu "Kad gribēšu, tad aiziešu, jo esam brīvi" un galu galā bezjēgā nodzīvot daudzus gadus kopā.
01.06.2015 14:14 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Vienmēr lasu un brīnos, tiešām ir tādi vīrieši, kā te reizēm apraksta? :D Ok, saprotu, ka vīrieši ir dažādi, bet es tiešām nezinu nevienu, kas mājās neko nedara. Un man tas arī nav saprotams. Man ģimenē bija labi paraugi, gan tēvs , gan vectētiņš pat grīdas un podus berza , ja vajadzēja un visādi palīdzēja sievietēm, gan arī paldies dievam mans vīrs jau bērnībā ir darījis visu, tiešām paldies vina mātei par to. Nemaz nerunājot par vīriešu darbiem, visi māk gan mašīnu salabot, gan malku saskaldīt. Nu kā, kā var tādus memļakus izaudzināt? Kārtējo reizi pārliecinos par to, cik svarīga ir audzināšana un jau zinu, ka savam dēļam ieaudzināšu gan vīriešu darbus, gan māju likšu tīrīt un ēst gatavot, gan sievieti cienīt, mīlēt un lutināt.

Ieteikums autorei klasiskais - pieņem vai šķiries, neesmu pārliecināta, kā spēsi viņu vairs pāraudzināt.
01.06.2015 15:21 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Jen :-D:-D:-D
Nopietni? Nezināju, ka cilvēki tiešām tāāā raksta :-D:-D:-D:-D
01.06.2015 15:27 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Īstenībā, man šķiet, ka, ja jau tagad pat, kad vēl nemaz neesat precējušies, Tu redzi jau tik daudzas lietas, ar kurām Tev grūti sadzīvot, manuprāt, precēties nevajadzētu, jo maz ticams, ka situācija uzlabosies.
Man arī šķiet, ka vīrietim tomēr tehniskās lietās ir jāorientējas, jā, varbūt nav jābūt speciālistam, bet nu būtu jābūt vismaz zinošākam, prasmīgākam par sievieti. Jā, es varu pati, piemēram, izlietnei sifonu nomainīt, durvīm rokturi nomainīt, bet mans vīrs var vēl daudz vairāk. Un tā tam jābūt.
01.06.2015 15:33 |

Reitings 40
Reģ: 18.04.2014
Trakākais ir nenākšana mājās un sazvanīšanās ar māti. Par mājas darbiem gandrīz visas sievas sūdzas un jāpieņem, ka vīrs jāpabaksta. Bet tas pārējais gan rada nwdrošību attiecībās vispār un trūks piederības sajūtas, kas laulībā svarīga. Es tādu aprecēju un nekas nemainījās un tagad ejam pie laulību terapeitiem un atceros arī šo pirmskāzu dilemmu...
01.06.2015 18:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits